Αγορα προβολεα

aion

Senior Member
13 March 2010
333
Καλησπερα

Εχω http://www.google.gr/search?hl=el&c...CA&ved=0CB8QvwUoAQ&q=τραπεζοκαθισματα&spell=1τραπεζοκαθισματα σε κετρικη πλατεια της πολης μου και θα ηθελα να βαλω εναν προβολεα για να διχνω τους αγωνες.Θα ηθελα να μου προτινετε καποιον με πολυ φωτεινοτητα διοτι θα εκπεμπει σε ανοιχτο χωρο και κατα την διαρκια της ημερας,φυσικα το πανι θα ειναι σε τειχο που θα σκειαζετε απο τεντα αλλα και παλι θα υπαρχει αρκετο φως.Διαθετο 2000 ευρω μαζι με 120'' ηλεκτρικη οθονη 16/9

Καποιος προβολεας που να ξεχωριζει για την φωτεινοτητα του?

Σιγουρα θελεις επαγγελματικο προβολεα.Μπες στο site της benq.Κατι θα βρεις που να σου κανει.Εχει καλους και οικονομικους προβολεις για τη δουλεια που τον θελεις.

O 1000+ φαινετε οικονομικος,με τι οθονη να τον συνδιασω 120" ?

Δες πρωτα ποσες ιντσες βγαζει απο την αποσταση που θες να εχεις αναμεσα σε πανι και προβολεα και μετα θα δεις τι θα παρεις.
Στο site της benq θα τα λεει αυτα.

Εχω την δυνατοτητα να τον βαλω σε οτι αποσταση χρειαζετε.Θελω 120 ιντζες σε 16/9 .Φυσικα μου αρεσει και εμενα το απολυτο μαυρο αλλα στην παρουσα φαση προτεραιοτητα εχει η φωτεινοτητα,οποτε καλο θα ηταν να βρω καποιο πανι (οθονη) που να την ανεβαζει

Μαυρο σε μη απολυτα ελεγχομενο-σκοτεινο χωρο απλα δεν υπαρχει. Αλλωστε σε ποδοσφαιρικες μεταδοσεις δεν θεωρειται ιδιαιτερα σημαντικο. Επισης αν το μηχανημα μεχει συνεχως εξω (σκονη, υγρασια, κτλ.), σε 1-2 χρονια θα ειναι σε κακη κατασταση και θα θελει αλλαγη, οποτε δεν νομιζω οτι ειναι εξυπνο να δωσεις πολλα λεφτα.