Μετά από τουλάχιστον 6 μήνες είπα να αγοράσω τον BenQ W1070, Εχω κάνει άπειρες αγορές απο εξωτερικό , ακόμη και με τον benq ήμουν έτοιμος να πατήσω το buy now sto
amazon.de στα 670 ευρώ .
Όταν όμως ένα ελληνικό ιντερνεττο-κατάστημα-αποθήκη στην λίστα του skroutz.gr μου απάντησε ότι μπορεί να πάει την τιμή στα 670 , είπα γιατί όχι ας το πάρω από δω .
Του Έθεσα κάποιες ερωτήσεις.
Είναι σε Stok?
είναι Referbished?
είναι Σφραγισμένο στο κουτι?
εχει εγγύηση κανονικά?
Απαντήσεις
Εάν πραγματοποιηθεί σήμερα η παραγγελία σας και βρίσκεστε εντός αττικής ,αύριο θα γίνει η παράδοση .
Η εγγύηση είναι 3 χρόνια και δεν είναι ανακατασκευή. Σφραγισμένο κανονίκα.
χθες έκανα την παραγγελία , σήμερα με πήραν μου λένε αύριο θα παραλάβεις το απόγεμα , είχε πρόβλημα το αεροπλάνο στην Γερμανία στην αποθήκη μας.!Αυτα είναι μ...κιες , αν πρόκειτε για super fast delivery με courier next buziness day , προφανώς ξέρεις πότε θα έρθει !!!
Ο projector εν τέλη αποσύρθηκε απο το site τους και απο το Skroutz...αμέσω μετα την αγορά μου.. (πήρα το τελευταιο κομμάτι?)
Οπότε αρχίζω να φοβάμαι.. Τι θα πάρω...
δεν τρέχει τίποτα αν όντως αργήσει μια μέρα ,
αλλά αν διαπιστώσω μετά από διασταύρωση του σειριακού στην Benq ότι πρόκειται για ανακατασκευή από επιστροφή ή παλια ημ. Κατασκευής ή δεν ξέρω και γώ τι.
Θα αρχίσω να κάνω escalate , απο Skroutz σε paypal μέχρι ΓΓΚ
Πραγματικά δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτα τα μαγαζιά με τι resources .
amazon.de στα 670 ευρώ .
Όταν όμως ένα ελληνικό ιντερνεττο-κατάστημα-αποθήκη στην λίστα του skroutz.gr μου απάντησε ότι μπορεί να πάει την τιμή στα 670 , είπα γιατί όχι ας το πάρω από δω .
Του Έθεσα κάποιες ερωτήσεις.
Είναι σε Stok?
είναι Referbished?
είναι Σφραγισμένο στο κουτι?
εχει εγγύηση κανονικά?
Απαντήσεις
Εάν πραγματοποιηθεί σήμερα η παραγγελία σας και βρίσκεστε εντός αττικής ,αύριο θα γίνει η παράδοση .
Η εγγύηση είναι 3 χρόνια και δεν είναι ανακατασκευή. Σφραγισμένο κανονίκα.
χθες έκανα την παραγγελία , σήμερα με πήραν μου λένε αύριο θα παραλάβεις το απόγεμα , είχε πρόβλημα το αεροπλάνο στην Γερμανία στην αποθήκη μας.!Αυτα είναι μ...κιες , αν πρόκειτε για super fast delivery με courier next buziness day , προφανώς ξέρεις πότε θα έρθει !!!
Ο projector εν τέλη αποσύρθηκε απο το site τους και απο το Skroutz...αμέσω μετα την αγορά μου.. (πήρα το τελευταιο κομμάτι?)
Οπότε αρχίζω να φοβάμαι.. Τι θα πάρω...
δεν τρέχει τίποτα αν όντως αργήσει μια μέρα ,
αλλά αν διαπιστώσω μετά από διασταύρωση του σειριακού στην Benq ότι πρόκειται για ανακατασκευή από επιστροφή ή παλια ημ. Κατασκευής ή δεν ξέρω και γώ τι.
Θα αρχίσω να κάνω escalate , απο Skroutz σε paypal μέχρι ΓΓΚ
Πραγματικά δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτα τα μαγαζιά με τι resources .