Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο να κάνει το χόμπυ του πραγματικότητα, όσους περιορισμούς και εάν έχει και μπράβο φίλε μου. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι οι λύσεις για τον ήχο είναι 2.Thank you φίλε ΜπάμπηΤώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε ο καιρός να επιστρέψω στις παλιές αγάπες
![]()
Καλά ναι, προφανώς και τα ήξερα απο πριν αλλά επειδή ο χώρος δεν θα μείνει έτσι οριστικά, ο 7100 ήταν επένδυση.Φαντάζομαι τα καταλαβαίνεις και μόνος σου τα λάθη .... 1) ήχος ανύπαρκτος, 2) θα πάθεις σύντομα αυχενικό 3) στο δοκάρι γίνεται της ανάκλασης το κάγκελο 4) προβολή σε μπεζ/καφέ τοίχο;
Για να σε επαναφέρω στον ίσιο δρόμο της λογικής: βάλε μια πτυσσόμενη οθόνη πάνω από την τηλεόραση που να πέφτει μπροστά της να βλέπεις σαν άνθρωπος από τον καναπέ με τον σωστό ήχο κλπ. Κσι ο προβολέας πάνω σπό τον καναπέ σε ένα ράφι.
Προσωπική άποψη: λάθος αγορά ο 7100 σε τέτοιο χώρο. Εκεί ήθελες UST που θα ήταν στο ράφι του xbox και θα έβγαινε συρταρωτά έξω την ώρα που θα βλέπεις και η οθόνη όπως σου είπα.
Μεγειές, αλλά έχω απορία . Που θα καθεσαι να βλέπεις;
Δες το νήμα εδώ https://avclub.gr/index.php?threads/soundbar-protaseis.161293/page-62Σε ευχαριστώ θερμα για την απάντηση!! Η ηχομπάρα είναι κατι που δεν το σκέφτηκα (μεχρι να δω τι θα μπορουσα να κανω σε χωρο κλπ).
Κάποια πρόταση σε ποιοτική ηχομπάρα που θα συνδεθεί BT με το Xiaomi TV Box Mi Box S 2nd Gen 4K??
Ευχαριστώ πολύ!!
Thank you.
που μπορω να δω τον 7100Μεγειές, αλλά έχω απορία . Που θα καθεσαι να βλέπεις;
ευχαριστωΓια τον 7100 θα συμφωνήσω με τον cinephile. Σε αυτή τη κατηγορία τιμής δε θα βρεις πουθενά καλύτερη εικόνα. Μεγάλο zoom range και μηχανικό lens shift για ευέλικτη τοποθέτηση είτε σε ράφι ή κρεμαστός από ταβάνι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.