Αγορά projector / πανί από Αμερική

bomber17

New member
18 October 2008
7
Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτόν τον καιρό στην Αμερική και σκέφτομαι την αγορά ενός projector 1080p + πανί για να τα φέρω στην Ελλάδα. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα για projector αυτόν
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009286
και για πανί αυτό
http://www.amazon.com/Elite-Screens-Spectrum-White-Diagonal/dp/B000YTRFEG
Μπορείτε να μου πείτε τις γνώμες σας;

αδερφε τι να σου πω.
εισαι αμερικη και θα παρεις acer?
Δεν κοιτας λιγο "μεγαλυτερα" μοντελα?
ειναι σαν να πας Mιλανο και να παρεις ρουχα απο το μπερσκα.
προτζεκτορες 1080p κάτω απο 1000ρικο βρίσκεις και Ευρωπη.

p.s. αν ημουν Αμερική τωρα θα περνα μερικούς emotiva, κανα οppo...

Last edited:
Για οθονη πριν 2-3 χρονια καλο εβλεπα τις dalite tensioned απο Αμερικη σε σχεση με Ελλαδα σχεδον στο 1/3 τις τιμης.Αν μπορεις χτυπα μια με εντατηρες και θα εχεις οθονη για πολλα χρονια.Γυρω στα 1500 δολαρια νομιζω βρισκεται.

Last edited:
θα πας στο Αμερικα, θα αγοράσεις τον jvc dla hd250 και θα γυρίσεις πίσω με η χωρίς πανι.Δεν ξερω αν με πιάνεις.

θα πας στο Αμερικα, θα αγοράσεις τον jvc dla hd250 και θα γυρίσεις πίσω με η χωρίς πανι.Δεν ξερω αν με πιάνεις.
+1000 παρε οποιο jvc μπορεις. την οθονη πως θα την μεταφερεις ως εδω;
δεν ξερω τι παιζει και με τελωνεια..

Παιδιά το budget μου δε φτάνει για JVC. Δε μιλάμε για διαφορά 100-200 δολαρίων αλλά για 3000!

δε μου φερνεις κ κανα steelbook bluray μαζι με το πανι ρε θηριο??? :))
θα συμφωνησω με τον portiolli πηγαινε σε κατι μεγαλυτερο!

ps... το σαιτ ειναι απτα αγαπημενα μου παντως!!! μετοχες επρεπε να αγορασω οσο καιρο ημουν εξω!!!

Ρε παιδιά τι ζήτησε ο άνθρωπος? Τι γνώμη σας για τον προβολέα και το πα´νί που κατέληξε, το λέει καθαρά ''Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα ....''.
Τι JVC και Dalite του τσαμπουνάτε. Δηλαδή αν εσείς πηγαίνατε στο Μιλάνο θα πέρνατε μόνο Prada kai Guccci (δεν ξέρω αν γράφεται και σωστά).
Και στην τελική...είπαμε το Forum είναι για ενθουσιώδεις του AV ,δεν είναι όμως άξια αγοράς μόνο τα μηχανάκια που οι τιμές τους είναι στο θεό!!

Σχετικά με το θέμα ... Γενικά για αγορά έκτός Ευρώπης θα έλεγα ΟΧΙ κυρίως λόγω τελωνείου ,αλλά και μεγάλης απόστασης σε περίπτωση βλάβης κλπ.
Ο μόνος λόγος για να αγόραζα από Αμερική θα ήταν για να αγοράσω ένα ''θηρίο'' από αυτά που ανέφεραν οι παραπάνω ''τρελαμένοι''.:D

Ρε παιδιά τι ζήτησε ο άνθρωπος? Τι γνώμη σας για τον προβολέα και το πα´νί που κατέληξε, το λέει καθαρά ''Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα ....''.
Τι JVC και Dalite του τσαμπουνάτε. Δηλαδή αν εσείς πηγαίνατε στο Μιλάνο θα πέρνατε μόνο Prada kai Guccci (δεν ξέρω αν γράφεται και σωστά).
Και στην τελική...είπαμε το Forum είναι για ενθουσιώδεις του AV ,δεν είναι όμως άξια αγοράς μόνο τα μηχανάκια που οι τιμές τους είναι στο θεό!!

Σχετικά με το θέμα ... Γενικά για αγορά έκτός Ευρώπης θα έλεγα ΟΧΙ κυρίως λόγω τελωνείου ,αλλά και μεγάλης απόστασης σε περίπτωση βλάβης κλπ.
Ο μόνος λόγος για να αγόραζα από Αμερική θα ήταν για να αγοράσω ένα ''θηρίο'' από αυτά που ανέφεραν οι παραπάνω ''τρελαμένοι''.:D

Ρε παιδιά δεν έχω τόσα λεφτά να διαθέσω τι να κάνουμε δηλαδή!
Μου είπαν και για αυτόν:
http://www.vivitekusa.com/v_display...gory_id=426&product_id=166&subsubcategory_id=
Ποια είναι η γνώμη σας; Με το τελωνείο δεν έχω πρόβλημα.

Last edited:
Μεταξύ αυτών των δύο, προτίμησε τον Vivitek. Επειδή είναι πάρα πολύ φωτεινός, προτίμησε μία οθόνη με gain 1.0 ή ακόμη και γκρίζα (gain 0.95, 0.8, κλπ) για να μετροιάσεις λίγο την φωτεινότητα και να βελτιώσεις λίγο το μαύρο, καθώς ο προβολέας δεν έχει ίριδα ή άλλα βελτιωτικά για το μαύρο.

Last edited:
Οκ ευχαριστώ. Μόνη μου έννοια είναι ότι το μοτέρ του πανιού είναι 110V αλλά θα πάρω μετασχηματιστή..