Στο MediaMarkt το 2012 όταν αγόρασα τη Samsung UE40ES7000 αγόρασα με επιπρόσθετα 120 εγγύηση συν 3 έτη, συνολικά 5 έτη. Αυτό που ίσως θα ήταν άξιο απορίας, αν η εγγύηση καλύπτει το προϊόν στην αρχική τιμή ή σε μία ενδεχομένως αναπροσαρμογή μειωμένη και τι γίνεται αν δεν υπάρχει το προϊόν μετέπειτα στην αγορά;
Σου δίνουν μια περίπου ισάξια σε δυνατότητες από τη σειρά που κυκλοφορεί εκείνη την εποχή. Αυτό ισχύει όταν κάνεις την επέκταση απευθείας από την αντιπροσωπία (πχ Sony που ξέρω). Τώρα αν είναι από κατάστημα δεν ξέρω αν σου δίνουν πιστωτικό να αγοράσεις ότι θέλεις ή κάνουν το ίδιο πράγμα
Σου δίνουν μια περίπου ισάξια σε δυνατότητες από τη σειρά που κυκλοφορεί εκείνη την εποχή. Αυτό ισχύει όταν κάνεις την επέκταση απευθείας από την αντιπροσωπία (πχ Sony που ξέρω). Τώρα αν είναι από κατάστημα δεν ξέρω αν σου δίνουν πιστωτικό να αγοράσεις ότι θέλεις ή κάνουν το ίδιο πράγμα
Στο MediaMarkt το 2012 όταν αγόρασα τη Samsung UE40ES7000 αγόρασα με επιπρόσθετα 120 εγγύηση συν 3 έτη, συνολικά 5 έτη. Αυτό που ίσως θα ήταν άξιο απορίας, αν η εγγύηση καλύπτει το προϊόν στην αρχική τιμή ή σε μία ενδεχομένως αναπροσαρμογή μειωμένη και τι γίνεται αν δεν υπάρχει το προϊόν μετέπειτα στην αγορά;
Στα media markt που αγόρασα εγγύηση για tv πριν λίγες μέρες μου είπανε τα εξής:
Καλύπτει ότι και η αντιπροσωπία από εγγύηση, είναι για 5 χρόνια υλικά και εργατικά και μεταφορικά.
Σε περίπτωση βλάβης σου φέρνουν δανική tv Μέχρι να επισκευαστεί η δικιά σου.
Αν χαλάσει στα 2 χρόνια αντικατάσταση η 100% της αξίας της tv τα χρήματα πίσω.
Στα 3 χρόνια παίρνεις το 80% της αρχικής τιμής, στα 4 χρόνια το 60% και στα 5 χρόνια το 40% της αρχικής τιμής.
Το πρόβλημα είναι στο ότι καλύπτει σαν βλάβη ότι και η αντιπροσωπεία . Δηλαδή αν η αντιπροσωπεία καλύπτει από 15 καμένα Pixel και πάνω, για τόσο θα σε καλύψει και η εξτρά εγγύηση... αν έχεις λιγότερα θα σου λένε παραμύθια ότι η tv σου δεν έχει βλάβη και είναι μια χαρά.