Αγορά προτζέκτορα ή αγορά τηλεόρασης λόγο περιορισμένου χώρου ??

σε φόρουμ προβολέων, ο άνθρωπος λέει έχω να δώσω 1000-1200 και του προτάθηκε να πάρει TV?
για στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου κάνει αυτό! :smash:

αδερφέ προχώρα για BenQ W1070 ή Optoma HD131X/HD25
ανάλογα με το τι σε βολεύει στην τοποθέτηση
(ο W1070 ανοίγει πιο μεγάλη οθόνη απο την ίδια αποσταση),
πάρε ένα πανί 100"-110" γκρι ματ απο τον Άγγλο,
και μετά θα ανοίγεις την TV μόνο για τις ειδήσεις.
Δεν υπάρχει σχέση και σύγκριση της αίσθησης των 100+" απο τα 3-3.5μ
και δεν υπάρχει και γυρισμός..

rainbow μη φοβάσαι, το 99% των κατόχων καινούριων DLP δεν τους ενοχλεί.
και όσοι το αντιλαμβάνονται, συνήθως γίνεται στην αρχή, μετά ο εγκέφαλος 'προσαρμόζεται'
και πλέον το βλέπεις μόνο αν το θέλεις συνειδητά (ανήκω σε αυτή την κατηγορία)

- το setup μου, W1070 + 120" grey στα 3,5μ θέση θέασης-πανί + Med600X3D player + 4xSainsonic 3d glasses => υπερευτυχής κάτοχος
με κόστος περίπου τα 1200 για όλα
και το κάνω κάθε βράδυ σινεμά.. ούτε τις (καλές) σειρές δεν βλέπω πλέον στην TV
- δεν είναι ο πρώτος μου προβολέας, ήταν ο πρώτος FullHD-3D, και απο τις πιο value for money αγορές που έχω κάνει

Οπότε εφόσον θα κρατήσω την Tv για ολα τα υπολοιπα , να επιλέξω τον benq 1070 που είναι και δοκιμασμένος η όλοι όσοι αναφέρατε είναι παρόμοια μοντέλα οσον αφορά κοστος λαμπας εγγύηση κλπ . Οσο αφορά την οθόνη που λέτε απο τον αγγλο δεν στέλνετε και ενα λινκ ν δω τι εννοειτε ?

Last edited:
και εγω με 1070 είμαι και ποτε δεν εχω καταφερει να δω το RAINBOW και το προσπαθω πολύ αλλα τιποτα.πηγαινε αφοβα για 1070 αν και αξιζει τωρα και ο 25e που εχει πεσει στα 900ευρω.

Ο άγγλος είναι αυτός http://www.ebay.co.uk/sch/Projector...?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=platinum147 που έχει φτηνές ηλεκτρικές οθόνες σε διάφορες διαστάσεις με ικανοποιητική ποιότητα. Για να δεις ποιον προβολέα θα βάλεις δες τι μέγεθος οθόνης σε παίρνει και μετά πήγαινε εδώ http://www.projectorcentral.com/BenQ-W1070-projection-calculator-pro.htm και βάλε τις διαστάσεις της οθόνης και δες αν και που σε παίρνει να βάλεις τον προβολέα. Το λινκ που σου έχω είναι για τον 1070. Δοκίμασε και τον optoma 25e αν και δεν θα σε παίρνει και τον benq 1080st που είναι short throw, δηλαδή δείχνει από κοντά μεγάλη εικόνα.

Ωραία θα ρίξω μια ματιά . Για πανί για αυτά τα μοντέλα πρέπει να είναι γκρι απόχρωσης ??

Matt grey υποτίθεται για χρήση με φωτεινό προβολέα (σαν αυτούς) και χρήση σε σαλόνι με σχετικά ανοιχτόχρωμους τοίχους-ταβάνι. Δες και πες μας!

Οκ , ευχαριστώ πολύ για ολες τις πληροφορίες τώρα θα κάτσω να τα ψάξω λίγο ακόμα για να αποφασίσω εαν θα κάνω αυτό το βήμα !!

Εγω θα σε συμβουλευα να ΔΕΙΣ πρωτα πριν αποφασισεις.
Πηγαινε σε καποιο καταστημα που υπαρχουν στημενοι να εχεις αποψη περι της εικονας τους.

Re: Απάντηση: Αγορά προτζέκτορα ή αγορά τηλεόρασης λόγο περιορισμένου χώρου ??

Εγω θα σε συμβουλευα να ΔΕΙΣ πρωτα πριν αποφασισεις.
Πηγαινε σε καποιο καταστημα που υπαρχουν στημενοι να εχεις αποψη περι της εικονας τους.

Αυτο το έχω στο μυαλό μου γιατι ειμαι απο νησι και πρπει να ταιριαξει να ειμαι αθηνα για να δω σε κανενα μαγαζι τοποθετημένους τους προτζεκτορες. Το κακό είναι οτι σε κανενα mall δεν εχουν στημενους τελευταία που ειχα παει πλαισιο κωτσοβολος τιποτα

Οταν ειναι να κανεις τη βολτα, ενημερωσε μας μηπως μπορεσουμε και μαθουμε ποιος ειναι στημενος που να σε βοηθησουμε λιγο.
Σε πιο νησι εισαι?

Εγώ πάλι θα σου έλεγα πως δεν είναι ανάγκη να δεις. Δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα ιδιαίτερο και να δεις. Αυτά τα 2-3 μοντέλα που είναι εντός budget που σου είπαμε είναι ισοδύναμα και παρά πολύ καλά από άποψη ποιότητας για το ανεκπαίδευτο μάτι αλλά ακόμα και για σχετικά έμπειρο μάτι. Αν σου βγαίνουν τα νούμερα εγώ λέω να ψωνίσεις. Πάντα έχοντας υπόψιν πως δεν αντικαθιστά την τηλεόραση.

Και εγώ από επαρχία είμαι και δεν είχα δει σε μαγαζί στημένο. Έφερε όμως ένας φίλος τον δικό του optoma hd23 σπίτι μου και πήρα τα πάνω μου!

Μιε τελευταία ερώτηση ο epson EH-TW5200 είναι καταληλος για τον χώρο που έχω εαν θέλω να πάω σε lcd ???