Αγορα προτζεκτορα......τα φώτα σας........!!!

laios23

Senior Member
15 September 2006
346
1
Καλησπερα σας.σκεφτομουνα να παρω εναν προτζεκτορα για το σαλονι μου.βρηκα απο εναν φιλο μου τον INFOCUS X2 με 100ε τιμη αγορας αλλα χρειαζεται και νεα λαμπα(αλλα 300ε)δλδ.τι λετε καλη αγορα???η μηπως να κοιταξω κατι αλλο???
επισης εχω βρει και τον Toshiba TDP-ET20 All-in-One Home Entertainment Projector System HDMI.με 600ε ολοκαινουργιο.τι λετε αξιζει καποιος απο τους 2??η να ψαξω για κατι αλλο???ευχαριστω

Αν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις σε ποιότητα εικόνας , φωτεινότητα , κοντράστ......κτλ πάρε τον Toshiba. Ο INFOCUS είναι παλιός, 800x600 ανάλυση δεν λέει! Πάντως με 750-800ε το πολύ αγοράζεις τον Optoma HD70 ή τον EPSON TW700 που είναι super μηχανήματα με πολύ καλή εικόνα.

Επισης πολυ καλος για τα λεφτα του αυτος εδώ:
Και ταυτοχρονα ειναι πολυ μικρος (ζυγιζει ΜΟΝΟ 2 κιλα) και μπορεις να τον μεταφερεις ανετα και στο σπιτι φιλων σου για να βλεπετε ταινιες ή να παιζετε παιχνίδια ... -bye-

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=993768&ext=skroutz

.

Αν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις σε ποιότητα εικόνας , φωτεινότητα , κοντράστ......κτλ πάρε τον Toshiba. Ο INFOCUS είναι παλιός, 800x600 ανάλυση δεν λέει! Πάντως με 750-800ε το πολύ αγοράζεις τον Optoma HD70 ή τον EPSON TW700 που είναι super μηχανήματα με πολύ καλή εικόνα.
απο αυτους τους 2 ποιος ειναι καλυτερος???βασικα ξεφευγει απο το μπατζετ μου.το πανι και η βαση τοιχου ποσο κανουνε περιπου??

απο αυτους τους 2 ποιος ειναι καλυτερος???βασικα ξεφευγει απο το μπατζετ μου.το πανι και η βαση τοιχου ποσο κανουνε περιπου??

Τώρα αυτά είναι γούστα φίλε μου.Εγώ έχω τον Optoma 7 μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος! (Ειδικά τώρα που πήρα και το PS3!!!)Απλά θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο τραγική η διαφορά τιμής σε σχέση με την πάρα πολύ μεγάλη διαφορά ποιότητας που θα δεις.Επίσης ο [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Optoma HD65 που είναι στην ουσία ο αντικαταστάτης του Hd70 είναι επίσης πολύ καλός για τα λεφτά του (και πιο καινούργιος!) Βάση , πανί ανάλογα τί να πώ ,βρίσκεις και με 100ε πανί και με 50 βάση....Επιλογες άπειρες για όλες τις τσέπες.[/FONT]

Απο τους δυο [οπτομα70-επσον700] ο τριτος ειναι καλυτερος [οπτομα 65]! Σε σχεση με τα μηχανηματα που αναφερες και οι τρεις προβολεις ειναι πολυ καλυτερες αγορες.