Αγορά PS3 απο εξωτερικό..HELP !!!!!!

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
289
Βοήθεια αδέρφια !!!!!!
Θέλω να αγοράσω για δώρο ένα PS3+games από εξωτερικό (Αγγλία συγκεκριμένα) γιατί η τιμή μαζί με κάποια παιχνίδια που δίνουν είναι πολύ καλή. Έχω όμως ένα πρόβλημα.
Για να μην τα πολυλογώ, πήγα να κάνω αγορά από το www.shopto.net αλλά το ποσό που μου έβγαζε σε λίρες δεν αντιστοιχούσε με το ποσό σε ευρώ όταν έκανα την μετατροπή γιατί κρατούσε γύρω στα 70-80 ευρώ για την τραπεζική συναλλαγή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Τέλος πάντων. Στο game.co.uk ή στο play.co.uk ισχύει κάτι τέτοιο ή το ποσό που βλέπουμε το πολλαπλασιάζουμε με την αξία της λίρας Αγγλίας και το ποσό που βγαίνει είναι το τελικό ποσό ?
Σας κούρασα το ξέρω αλλά μην πληρώσουμε…….κερατιάτικα

αυτη τη διαφορά που έχει η τιμή σε λίρες απο την τιμή σε ευρώ θεώρησε τη μεταφορικά...
Εχεις δυο επιλογές
1) φιλος/συγγενης στην αγγλια που βαζεις τη διευθυνση του,ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΡΕΣ και στο στελνει μετά ο γνωστος με σχετικά μικρό κόστος
2)κανεις την αγορα ΣΕ ΛΙΡΕΣ.απο το shopto net 2 αγορες εχω κανει και τις 2 φορές χρεώθηκα σε λίρες και άφησα την πιστωτική μου να κάνει τη μετατροπή.Και τις 2 φορές βγήκα κερδισμένος.πχ στο Littlebigplanet η τιμη σε ευρω προ μεταφορικων ηταν 41,κατι ευρω. Επειδη ομως χρεωθηκα σε λιρες μου βγηκε 36,5 εθρω μαζι με τα μεταφορικά.