Αγορα PS3 ή XBOX360

Maximvs

Established Member
11 July 2006
157
Καλημερα σε ολους,

σκεφτομαι να παρω τον αυγουστο μια κονσολα μετα τα 6 PC που εχω στο σπιτι...Εχω ηδη το Wii που εχει πολυ πλακα οταν παιζεις με 3-4 ατομα,αλλα θα ηθελα και μια κονσολα δυνατη σε δυνατοτητες.Εχω δει και τα 2 και μπορω να πω πως με καλυπτουν απο θεμα δυνατοτητων.Βεβαια το PS3 ειναι πιο μπροστα απο εξοπλισμο και ειναι φυσικο αφου ειναι πιο καινουργιο.
Θα ηθελα τη γνωμη σας για την επικοιμενη αγορα.
Σας ευχαριστω.

Υ.Γ...θα ηθελα μονο να μη γινει το θεμα , χορος αντιπαραθεσης.

Ευχαριστω.

Διάλεξε την κονσόλα με τα παιχνίδια που θες να παίξεις ή που πρόκειται να βγουν και θεωρείς ότι πρέπει να είναι στην συλλογή σου ...

Vote for PS3

Το βασικό θέμα είναι τα παιχνίδια σε μια κονσόλα.
Ποια παίζεις ή θα παίζεις αν δεν έχουν βγει ακόμα.

Αν θες πάντως έτοιμα παιχνίδια τότε η ζυγαριά γέρνει προς το 360.
Αν θες grand turismo ή pro evolution τότε πας για ps3.

Εχω και τα δύο.

Εφόσον έχεις δει και τα δύο και σε καλύπτουν, πάρε xbox360 για free παιχνίδια με το αντίτιμο ότι δεν θα μπορείς να μπεις στο live.

Προσωπικά μπορεί να δίνω χιλιάρικα για προβολείς και θα εξοκολουθώ να τα δίνω, αλλά 65 και 70 για ΠΑΙΧΝΙΔΙ τα θεωρώ όχι απλώς κοροϊδία αλλά ΚΛΕΨΙΑ!

ναι αλλα καποια στιγμη δεν θα αλλαξει το καθεστως των 65-70 ?.....

Όλα κλειδώνουν, όλα ξεκλειδώνουν...

Συν ότι τα παιχνίδια του ps3 είναι region free, οπότε αγοράζεις από Ebay ανά τον κόσμο μια χαρά...το κάνω κ όλα οκ.

οχι ΠΟΤΕ.
Από την δραχμή ακόμα τα παιχνίδια ήταν ακριβά. Και το μεγαλύτερο κλέψιμο απ' όλα είναι ότι τα ίδια παιχνίδια για pc είναι πολύ φθηνότερα. Εκεί γιατί;

Εγω σε συμβουλευω να δοκιμασεις το gameplay στα παιγνιδια που σου αρεσουν πρωτα και στις δυο.

Εγω προχθες απογοητευτηκα με το mcray dirt στο xbox. Περιμενω να δω τι γινεται και στο ps3 .........

Απάντηση: Re: Αγορα PS3 ή XBOX360

ναι...Pro Evolution Soccer 7 με Japan speech!!..χαχαχαχα....
Καμία σχέση...
Αγόρασα το blazing angels με 24 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά, από το Hong Kong. Μια χαρά με αγγλικά, όπως αυτό που δίνουν εδώ με 65 ευρώ. :Banane0:

Πήρα το resistance από αμερική με 30 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά. :music-smiley-005:

Δεν είναι τσάμπα αλλά είναι σαφώς φθηνότερα από εδώ.

Πάντως, όλα τα αγοράζουμε κ τα πληρώνουμε, αλλά να μην πληρώνουμε τον κόπο των προγραμματιστών για ένα παιχνίδι κ να το κάνουμε 'αντίγραφο ασφαλείας' είναι .... (είμαι προγραμματιστής...:drummer:)

υγ: Στο ps2 είχα το proevo το ιαπωνικό, δλδ το winning eleven, με ιάπωνα σχολιαστή κ μόνο αυτό παίζαμε με την παρέα, είχα πολύ γέλιο. :award:

Το 360 παιζει και εχει παιχνιδια (πολλα απο αυτα exclusive) και Live.
Το PS3 παιζει BR και εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα PS3 ή XBOX360

Μιχάλη και εγώ συνάδελφος είμαι αλλά δεν πιστεύω πως καμία εταιρεία δίνει προμήθεια από τις πωλήσεις των 65+ Ευρώ στους προγραμματιστές.
Όλοι τρώνε εκτός από αυτούς !!!

Δεν λέω πως είναι σωστή η αντιγραφή προς ΘΕΟΥ αλλά το να δοκιμάζεις κάτι και αν είναι όντως καλό να το αγοράζεις πιστεύω είναι καλύτερο από το να δώσεις 60 Ευρώ και να είναι καμία "φόλα" παιχνίδι.

Καμία σχέση...
Πάντως, όλα τα αγοράζουμε κ τα πληρώνουμε, αλλά να μην πληρώνουμε τον κόπο των προγραμματιστών για ένα παιχνίδι κ να το κάνουμε 'αντίγραφο ασφαλείας' είναι .... (είμαι προγραμματιστής...:drummer:)

Εγώ αγόρασα το Fantastic4:rise of the silver surfer με 28$ απο HONG KONG, και το FULL AUTO2:Battlelines με 15$ απο Καναδά!!!

Re: Απάντηση: Αγορα PS3 ή XBOX360

Εχω και τα δύο.

Εφόσον έχεις δει και τα δύο και σε καλύπτουν, πάρε xbox360 για free παιχνίδια με το αντίτιμο ότι δεν θα μπορείς να μπεις στο live.

Προσωπικά μπορεί να δίνω χιλιάρικα για προβολείς και θα εξοκολουθώ να τα δίνω, αλλά 65 και 70 για ΠΑΙΧΝΙΔΙ τα θεωρώ όχι απλώς κοροϊδία αλλά ΚΛΕΨΙΑ!

Συμφωνω! Και εγω δεν μπορω να αποφασισω. Θελω το PS3 αλλα δεν δινω τοσα λεφτα για παιχνιδια, και θα πω ενα παραδειγμα, εχω το PS2(chipped) και το PSP(modded) με 100 παιχνιδια για το καθενα, απο τα 100 τελικα μονο τα 5 αντε 10 να αξιζουν και να αρεσουν στους νεαρους ιους:smile: και σε μενα. Δηλαδη σκεφτητε να εδινα 70 Ευρω για ενα παιχνιδι και στο τελος να ειναι για τα μπαζα.

PS Πριν απο αρκετους μηνες διαβαζα για ISO Loader για το PS3, τι εγινε τελικα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα PS3 ή XBOX360

PS Πριν απο αρκετους μηνες διαβαζα για ISO Loader για το PS3, τι εγινε τελικα?

Μπα, δεν βλέπω να υπάρχει φως στο τούνελ ακόμα για το PS3. Εγώ έχω βολευτεί με το xbox360 και τέλος.

Αν και κατοχος xbox360 θα σου προτεινα ps3.Εχω παρει στο χερι ηδη δυο σε 2 χρονια.
Εκτος αν γουσταρεις πολυ internet gaming και δεν εχεις προβλημα αν σου χαλασει να μην παιζεις για κανα μηνα.

για δώστε link από που αγοράζετε παιχνίδια από hong kong ή όπου αλλού που είναι φτηνά.