Αγορά PSP για.... στρατό... :D

Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα με τις κλοπές, εξαρτάται βέβαια και από την μονάδα και τον πληθυσμό της... Στο κέντρο πάντως, θέλει μία σαφώς μεγαλύτερη προσοχή και βέβαια μη διανοηθείς να το πάρεις εκεί το PSP, ειδικά πριν το δεκαήμερο της ορκομωσίας, θα στο κατασχέσουν και θα το πάρεις πίσω στην πρώτη σου άδεια ή φεύγοντας για μετάθεση...

Επίσης, έχε υπόψη σου, πως από τον Αύγουστο του 2007, τα κινητά με κάμερα, τυπικά, απαγορεύονται στον στρατό. Στην πλειονότητα των μονάδων δεν θα έχεις πρόβλημα, στο κέντρο όμως, πάρε μία απλή συσκευή, είτε για ξεκάρφωμα, είτε για κανονική, γιατί αλλιώς θα στο κατασχέσουν και αυτό μέχρι την πρώτη άδεια...

Στις μονάδες έπειτα, εκτός κι αν πέσεις στην περίπτωση, είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, μέχρι και laptop κουβαλάνε...

Τα τελευταία 2-3 χρόνια πάντως, λόγω της συνεχόμενης μείωσης των στρατευομένων, αρκετές μονάδες βρίσκονται σε φάση μόνιμης εμπλοκής, με 15-25 συνεχόμενες υπηρεσίες να μην αποτελούν σπάνιο φαινόμενο, οπότε σε τέτοιες συνθήκες, το πρώτο πράγμα που θα αποζητάς θα είναι ο ύπνος (ή κανένα βυσματικό πόστο)...

Για να απαντήσω στη αρχική ερώτηση, το PSP 3004 είναι η ευρωπαϊκή έκδοση της σειράς PSP 3000.

Όσο για το γενικότερο σχόλιο... πριν την ορκομωσία μην πάρεις τίποτα, στην πρώτη άδεια μετά την αρχική μετάθεση θα αξιόλογήσεις την κατάσταση και θα δεις τι σε "παίρνει" να φέρεις. Εγώ πάντως από τότε που απολύθηκα (6 χρόνια πάνε κιόλας), δεν έχω καταφέρει να αφιερώσω ούτε τις μισές ώρες που ξόδεψα στο ναυτικό παίζοντας XBOX, PS2 και Dreamcast :jester:

14/20

Συνάδελφε , μαζί στον αγώνα , ίσως και βρεθούμε εντός :fahne90:
Όπως σωστά ανέφεραν οι φίλοι παραπάνω , ούτε PSP ούτε καν πολυτελές κινητό δεν παίρνεις μαζί σου , τουλάχιστον για τις μέρες που περνάς στο κέντρο
Εδώ παντόφλες και πετσέτες κλέβουνε , πόσο μάλλον τα ηλεκτρονικά
Φιλαράκι του κλέψαν τη ξυριστική την 2η μέρα και γνωστό το κινητό του μοντέλο Nokia 3210 παρακαλώ (για όποιον το θυμάται!)

Η λύση που βρήκα εγώ είναι κινητό με αυξημένη διάρκεια μπαταρίας , συγκεκριμένα πήρα το SE J132 , χωρίς κάμερα και με τα απολύτως βασικά , ξυπνητήρι και μηνύματα . Λοιπές συσκευές διασκέδασης μπορούν να περιμένουν 1 μήνα , μέχρι που θα πάρουμε την απόσπαση και ψυχολογίσουμε το νέο περιβάλλον στο οποίο θα μπούμε

PSP πάντως λέει , και το ποστ σου ήταν λες και διάβαζες τη σκέψη μου
(αν και με τη κούραση που έχω από τη δουλειά τόσο καιρό , με βλέπω να ξυπνώ ίσα ίσα για να πάρω το χαρτί της απόλυσης :flipout:)

Κουραγιο φιλαρακια!
Και ο αδελφος μου παει στρατο Αυγουστο... Μαλλον Μεσολογγι πρωτα και μετα σε κανα νησι του Αιγαιου...
Αφηστε την τεχνολογια και χαλαρωστε λιγο... Μετα τον πρωτο μηνα βλεπετε... Προς το παρον, απλα παρτε τα πραγματα οπως ερχονται και φροντιστε να περνατε "παντου" απαρατηρητοι, για να γλυτωνετε τις επιπλέον σκοπιες και τις αγγαριες...

Κοιταξτε να γνωριστειτε και με 2-3 καλα παιδια απο την παρεα, για να αλληλοβοηθηστε μεταξυ σας οταν χρειαζεται....

Αυτά ! Αντε και καλοί πολίτες...:music-smiley-005:

ο tromb1 τα λέει όπως έχουν!

το μόνο high tech τεχνολογικό gadget που θα χρειαστείτε στο στρατό είναι ενα fm ραδιοφωνάκι και κατα προτίμηση με μεγάφωνο! ανεκτίμητη παρέα στη σκοπιά!

το μόνο high tech τεχνολογικό gadget που θα χρειαστείτε στο στρατό είναι ενα fm ραδιοφωνάκι και κατα προτίμηση με μεγάφωνο! ανεκτίμητη παρέα στη σκοπιά!

+1000
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από ένα ραδιοφωνάκι στη σκοπιά!:fahne90:

+10000

Τι σκοπιές έκανα στη Λήμνο με ένα ραδιάκι Philips και τις νυχτερινές εκπομπές του Δεύτερου! Να μην ξεχάσω και εκείνο τον απίθανο Λημνιώτικο σταθμό με το χαλασμένο CD-player. To laser είχε απορρυθμιστεί και το κάθε τραγούδι διαρκούσε κάπου δέκα λεπτά.
:flipout::flipout:

Οπότε, όπως καταλαβατε, αντι γι αυτο το thread θα επρεπε να ανοιξετε ενα αλλο που να λεει :

" Αγορά hi-tech ραδιοφωνακι για ... στρατό ... ":-) " :flipout::flipout:

Επισης μπορεις να επιδιωξεις μια καλη θεση σε μακρινο νησι και να κανεις μπανακια και βολτες!!! Οσοι γνωστοι μου πηραν psp το παρατησαν με τις ζελατινες!

+1000
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από ένα ραδιοφωνάκι στη σκοπιά!:fahne90:

Α πα πα. Μια φορά ξεχάστηκα και άκουσα 2 ώρες "κύρηγμα" του σταθμού των Ευαγγελικών. Έπρεπε να έρθει η αλλαγή μου για να καταλάβω τι άκουγα τόση ώρα. :Banane0:

Στην εποχή μου ατελείωτες ώρες βαρεμάρας (αφου σκοπιά έκανα μόνο 2 φορές) τις πέρασα με βιβλία και GameBoy (TETRIS)
Oτι πρέπει είναι το PSP μακάρι να υπήρχε και τότε.

Στην εποχή μου ατελείωτες ώρες βαρεμάρας (αφου σκοπιά έκανα μόνο 2 φορές) τις πέρασα με βιβλία και GameBoy (TETRIS)
Oτι πρέπει είναι το PSP μακάρι να υπήρχε και τότε.
Που υπηρετησες εσυ?
Μηπως ησουν σε κανενα ναυτικό/αεροπορία ???
Γιατί σε πεζικό δεν παιζουν αυτά σημερα ! (ειδικα σε παραμεθωριο που εχει στανταρ 2 σκοπιες την ημερα! ) :grandpa:

Λίγα λόγια για το ναυτικό, υποφέρω........ :flipout:
χμμμ... Ηθελες και εσυ μεταταξη πονηρουλη ε ? :grinning-smiley-043
Πανε αυτα τωρα... Οποιος προλαβε,προλαβε... Απο δω και περα θητεια με τους "κολημμενους" πεζηκαριους....

Υπομονη και θα περασει... 9 μηνες ειναι αυτοί.... Πες ότι ήσουν έγγυος ! :flipout::flipout:

Eυτυχώς πρόλαβα και μπήκα, θεωρούμε παλιός τώρα :BDGBDGB53:, μιας και σε 2 μήνες παίρνω μακρά άδεια απολύσεως (γιατί κουράστηκα πολύ....). Λες και τώρα που το έκαναν 9μηνο στο πεζικό, δεν θα υπάρχουν βυσματίες και φαντάσματα....!!!