Αγόρα ραδιοενυσχυτή

Κοίτα εγώ είμαι του Cambridge και αυτά τα διπλώματα με περιορισμένη ισχύ δεν τα καταλαβαίνω! :flipout::flipout:

Δεν έχω άποψη για τα συγκεκριμένα. Είναι αυτά που κάνουν αποκωδικοποίηση από το sub? Ρίξε κανα link εγγλέζικο με τα specs γιατί τα γερμανικά μου είναι επιπέδου Kindergarten.

Μα το αγγλικο site εγραψα : http://www.teufel.eu/Homecinema/Theater-LT-2.cfm?show=technik#tab

Περιμενω να μου πεις γι αυτα...και να κανεις προτασεις.
Τι ειναι παλι τουτο με την αποκωδικοποίηση από το sub ?

Μιλαμε παντα για ηχεια που θα παιξουν και τον Denon 1910
Ευχαριστω

Last edited:
Μάλιστα. Το πρώτο sub αν δεν έχει γίνει λάθος, απλά δεν είναι sub με τα 3.4 κιλά που ζυγίζει. Πλάκα θα έχει να περπατάει σε δυνατές εντάσεις. :BDGBGDB55:

Το δεύτερο sub είναι δώρο άδωρο ο ενισχυτής που κάνει και αποκωδικοποίηση σε απλά format. Τα έχει και ο Denon αυτά και έχει και τα HD format. Δεν ξέρω (δεν λέει κάτι η σελίδα) αν δουλεύει και ως απλό sub, δηλαδή να παίρνει pre-out από τον ενισχυτή και να ενισχύει τα μπάσα.

Στη θέση σου με τόσα χρήματα ίσως έβρισκα κανονικά ηχεία και όχι δορυφόρους όπως αυτά. Βέβαια εκεί το design πάει περίπατο αλλά ο ήχος είναι αλλού. Πραγματικά αλλού!

Αλλιώς υπάρχουν καταξιωμένοι κατασκευαστές με πολλά τέτοια ηχεία.

Pleo σε παρακαλω αν μπορεις δωσε μου 1-2 συγκεκριμενες προτασεις.
Το design ερχετε σε δευτερη μοιρα για μενα.
Απλα ελεγα να μην ανεβω πανω απο 1000 ευροπουλα για ενα ολοκληρωμενο σετ 5+1.
Θα ηθελα να μου πεις ποια ηχεια θα επαιρνες αν ειχες τον denon.

Και το πρωτο sub 17,80 κιλα ζυγιζει (τα 3,4 κιλα ειναι απο το κεντρικο)
Anyway....

Πες μου σε παρακαλω τι ηχεια θα επαιρνες αν ειχες τον denon. (Συγκεκριμενα σε παρακαλω...δηλαδη με link, τιμες, photo)

Συγνωμη αν σε κουραζω και παλι συγνωμη για το off topic.

Ψάξε για ηχεία δαπέδου και βάσης από κατασκευαστές όπως
Wharfedale, Tannoy, JBL. Γενικώς από μάρκες ηχείων υπάρχουν πολλές
Στα ίδια χρήματα με τα teufel μπορείς να βρεις μια πεντάδα με δαπέδου εμπρός, κεντρικό και βάσης πίσω και να είναι κανονικά ηχεία και όχι κουτσουρεμένοι συχνοτικά δορυφόροι.
Αξίζει ακόμα και αν αναβάλεις για λίγο την αγορά ενός sub.

Καλό θα ηταν να ψαξεις για ηχεία με ηψηλο sensitivity >90db και σταθερή ωμική αντισταση πχ 8-6 ohms!
Να σου δωσω να καταλάβεις ενα ηχειο θεωρειται οτι ταλαιπωρεί τον ενισχυτή οταν απο 8ohm κατεβαίνει στα 3 ohm ! οσο πίο μικρό ειναι τα ευρός απο εως της αντιστασης τοσο καλό ειναι και οσο πιο ψηλα ειναι αυτές οι τιμες (8-6 ohm) τοσο το καλύτερο .Πχ τα Martin Logan που εχω εχουν sensitivity 91db αλλα καταιβαινουν 1,2 ohm αντισταση και γιαυτο αδειαζουν τους τελικούς!