Αγορά Samsung 40" - Μοντέλο 2011

dim-sl

New member
6 May 2011
9
Καλησπέρα στο φόρουμ σε όλους! :)
Παιδιά χρειάζομαι την γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω μια καινούργια 40" Samsung, μάλλον από την σειρά D6000+, και σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκθεσιακό κομμάτι σε κάταστημα που είδα.

Δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις αυτές έχουν κυκλοφορήσει πριν από το maximum έναν περίπου μήνα, και επειδή ο πωλητής την αφήνει σε αρκετά καλή τιμή (περίπου 200 ευρώ πιο φθηνά), θέλω να ακούσω την γνώμη των experts για τα εκθεσιακά μοντέλα.

Αφού σου δίνει εγγύηση 2 ετών, και μπορείς να την δεις την τιβι μήπως έχει κάτι εξωτερικά, υπάρχει κάποιος λόγος να μην κάνω την αγορά;;... δηλαδή παίζει να έχει πάθει κάτι που θα βγει αργότερα και να μην φαίνεται; ή μήπως τα κομμάτια που στέλνουν στις εκθέσεις να είναι από το εργοστάσιο.. κάπως περίεργα;... τα leds λέτε να έχουν επηρρεαστεί από τις ώρες χρήσεις που ήδη έχει;...

ευχαριστώ!!

Εκθεσιακή και να την δίνουν τόσο σύντομα? Εντύπωση μου κάνει.
Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα, είναι καλή η έκπτωση. Βέβαια πόσο την έχουν και άλλα μαγαζιά μέσω skroutz τσέκαρε. Γιατί μπορεί να είχαν την αρχική τιμή στο Θεό στο κατάστημα που πήγες και με την έκπτωση να σου βγαίνει όσο θα την έπαιρνες του κουτιού από ένα κατάστημα μέσω skroutz.

Τη δική μου την είχα πάρει 2.700 τη στιγμή που άλλα καταστήματα την είχαν 3.500 και μάλιστα μου έκαναν "έκπτωση" 150 euro όταν τους είπα ότι την βρίσκω στα 2.700.

Για αυτό τσέκαρε γενικά πόσο την έχουν και αλλού και μετά δες αν όντως σου κόβει 200 ευρό....

Μπήκα τώρα και το τσέκαρα, είναι όντως καλή η τιμή σε σχέση με αυτό που βλέπω στο skroutz. Κοίτα, βασικά δεν πωλείται το εκθεσιακό μοντέλο, απλά για εξυπηρέτηση ο πωλητής μου είπε ότι μπορεί να μου την δώσει αν δεν θέλω να περιμένω μέχρι να έρθουν τα κομμάτια από την Samsung.

Ακόμη και τις demo αποκαθηλώνουν απ' τα ράφια
και τις βιτρίνες. Η ύφεση κι η κρίση, βλέπεις......

Σε λιγο θα γινει οτι με τα αυτοκινητα που τα πουλανε ως μεταχειρισμενα με μηδεν χιλιομετρα μπας και κινηθει η αγορα.

Απάντηση: Re: Αγορά Samsung 40" - Μοντέλο 2011

Σε λιγο θα γινει οτι με τα αυτοκινητα που τα πουλανε ως μεταχειρισμενα με μηδεν χιλιομετρα μπας και κινηθει η αγορα.
:firstprize: Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα ... Τώρα αρχίζει το γλέντι ...
:offtopic: αλλά δεν άντεξα!!!

ναι, οκ... παιδιά ωραίες οι προβλέψεις σας για το μέλλον, αλλά δεν μου είπατε ποια η γνώμη σας για την αγορά.......

Ακομη δεν την αγορασες?

Αν μιλαμε για καινουργιο μοντελο 2011 με ελαχιστες ωρες λειτουργιας και 200 ευρω φτηνοτερα επρεπε ηδη να την εχεις σπιτι σου.

Επιβεβαιωσε πρωτα ομως μην γινει κανα λαθος.

:) άκου πως έχει, στο skroutz η φτηνότερη τιμή που βρίσκεις είναι στα 1050. Αυτό βέβαια ισχύει για όσους μένουν στην αθήνα που βρίσκονται τα συγκεκριμένα καταστήματα, γιατί αλλιώς βάλε περίπου 60-100 ευρώ τα μεταφορικά για να έρθει (με μια σοβαρή εταιρία). ωσπότε πάμε στα 1100-1150 δηλαδή.
το κομμάτι που βρίσκεται εδώ, και είναι του 2011 σίγουρα γιατί το είδα από κοντά, πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και ένα μήνα δηλαδή περίπου 350 ώρες λειτουργίας, και με όλες τις εκπτώσεις θα βγει περίπου 1000 και κάτι, με πλήρη φυσικά εγγύηση 2 ετών από την εταιρία.

Τι λέτε, συμφέρει η προσφορά;...

απ'ότι άκουσα τα καινούργια μοντέλα έρχονται σε περίπου 10 ημέρες από την samsung.

Περιεργο γιατι πριν 2 εβδομαδες εγω ειδα αρκετα νεα μοντελα της Samsung.

Μαλλον δεν θα το ηξεραν οτι κανονικα ερχονται σε 15 Μαιου και κατα λαθος θα τις εφεραν νωριτερα.

haha :) ok, παίρνω τα αρχεία για τα pixels check και περνάω να την δω ξανά από κοντά. θα ενημερώσω για ό,τι νεότερο.

Λοιπόν, πήγα στο κατάστημα και προς μεγάλη μου έκπληξη είχαν ήδη πωληθεί τα εκθεσιακά κομμάτια των D6530 και D6000, ωσπότε πήρα με την αντίστοιχη έκπτωση το κομμάτι D6100 :) Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, και με την συχνή λειτουργία της θα έχω περισσότερες πληροφορίες για την απόδοσή της εν καιρώ.
σας ευχαριστώ όλους!...