αγορα samsung 55

yama125

New member
17 September 2015
45
καλημερα και καλως σας βρηκα.επειτα απο μια μικρη ερευνα κατεληξα για τα δικα μου δεδομενα αλλα και απο τα σχολια που διαβασα σε διαφορα φορουμ να προχωρησω στην αγορα της samsung ue55h6400.αυτο που με προβληματιζει ειναι η τιμη της.ο κωτσοβολος την δινει προσφορα 949 ευρω.σε κατι σχολια καπου ειδα οτι το χειμωνα ηταν πιο φθηνη.ποια η αποψη σας να περιμενω μηπως και πεσει?ειναι μοντελο 2014 οπως βλεπω και φοβαμαι μηπως εξαντληθει
amsung UE55H6400 & 2 Ζευγάρια γυαλιά

135071

amsung UE55H6400 & 2 Ζευγάρια γυαλιά

135071

Ήταν από τα μοντέλα που πούλησε αρκετά καλά, το πιο πιθανό είναι να εξαντληθεί συντομότατα και να μη το βρίσκεις.
Προσωπική μου άποψη και πιστεύω οτι δε κάνω λάθος, μιας και παρόμοιες περιπτώσεις με άλλα μοντέλα έχουν ξανασυμβεί και τις προηγούμενες χρονιές.

η αποψη σας για την LG 55LB650V??την βρηκα στα 800 περιπου,ειναι 150 ευρω διαφορα ..

η αποψη σας για την LG 55LB650V??την βρηκα στα 800 περιπου,ειναι 150 ευρω διαφορα ..
Επίσης πολύ μεγάλη και η διαφορά ποιότητας εικόνας προς τα κάτω, όσο αφορά αντίθεση και μαύρο , ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, λόγο IPS πάνελ.

Ποιος ο λογος που η συγκεκριμενη tv αν και παει για καταργηση λογω οτι ειναι παλιο μοντελο η τιμη της το Μαιο ηταν κοντα στα 800 ευρω και τωρα ειναι στα 940?

Η 55h6400 έκανε 800 ευρώ πριν 2 μήνες και είχε φτάσει και μέχρι 639 ευρώ από προσφορά τον ιουνιο στο you.gr. Λογω εξαντλησεως των αποθεματων και λόγω capital controls όσα μαγαζια την πουλανε ακομα που πιστεψε με θα ειναι 2-3 την πουλανε ακριβα. Το κακο ειναι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναβγει προσφορα για αυτη τη τηλεοραση γιατι ειναι παλια. Μονο ο κοτσωβολος την εφερε ξανα όπως έφερε και την 48h6400 στα 649 ευρω (η οποια εξαντληθηκε σε 2 μερες) και με σιγουρια σου λεω οτι θα εξαντληθουν πολυ γρηγορα. Εγω να φανταστεις αγορασα προχτες την 48h6400 απο κοτσωβολο στα 649 ευρω και απο κολοφαρδια προλαβα το τελευταιο κοματι. Γενικα ειναι κακη περιοδος για αγορα τηλεορασης, τα παλια μοντελα ειναι στο θεο και τα καινουρια ακομα πιο ψηλα. Αν θελεις παντως προσφορα φοβερη, αγορασε σημερα κιολας την 50Η6200 απο mediamarkt στα 649 ευρω. Δεν νομιζω να τη βρεις αυριο!!! Η διαφορα της με την αλλη ειναι οτι εχει 200 hz αντι για 400.