Αγορά Samsung LCD37 Tulip LE37M86B

Το θέμα είναι να πάμε σε FullHD, μιας και HDready 100hz έχω ήδη (Toshiba 32WLT68 προς πώληση όταν βρεθεί η κατάλληλη επόμενη LCD).

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Samsung LCD37 Tulip LE37M86B

Ούτε και αυτή,κάτι άλλο δες.

Φίλε μου εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
Επειδή βλέπω ότι έχεις γνώμη για μια πλειάδα από τηλεοράσεις,ανεξάρτητα από το αν είναι 32-37-40-42-46-50-52 οι ίντσες τους,από το αν είναι plasma ή lcd,φθηνή ή ακριβή,HD ready ή full HD,θέλω να σε ρωτήσω:

Τις έχεις δει όλες αυτές να παίζουν;

Τι εννοείς όλες αυτές?Ποιος είμαι για να τις έχω δει όλες!όμως εχω δεί τις βασικές και σημαντικές!Αυτό σχετίζεται με την LG?δεν έχω κάτι με την εταιρία και τα προιόντα της απλά είναι καλά προιόντα αλλά δεν νομίζω πως μπορούν να είναι τόσο καλά όσο όσα τα υπόλοιπα μοντέλα άλλων κατασκευαστών(εκτός και άν γίνει κανά χτύπημα τιμής οπότε κάτι γίνεται)

Ποιές είναι δηλαδή οι "βασικές" και "σημαντικές";
Σε ποιές ίντσες;
Σε ποιά τεχνολογία;
Σε ρώτησα, γιατί απαντήσεις του στυλ "Ούτε και αυτή,κάτι άλλο δες",μόνο απαντήσεις δεν είναι και το πλέον σίγουρο επίσης,ότι δεν βοηθούν κανένα.

Έχω δει κυρίως μοντέλα 32"-37"-42" και αρκετές 46".Βασικές και σημαντικές εννοώ τα μοντέλα που έχουν καλή φήμη αν όντως τελικά είναι καθώς και μερικά που δείχνουν πολύ καλά αλλά αν δεν τα δεις δεν πείθεσαι.Έχω δει και τις δύο τεχνολογίες.Εν πάσει περιπτώσει δικό μου λάθος που δεν έγραψα πλήρη απάντηση.Την γράφω τώρα αν και έγραψα πιο πάνω το μοντέλο

"Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν και καλύτερες τηλεοράσεις,όπως η 37Μ86 η οποία όμως αππορίπτεται λόγω πάνελ,επομένως νέα Sharp 37X20 δείχνει μια πολύ καλή πρόταση και σκετικά φτηνή τιμή"

Ενταξει η 37Μ86 δεν εχει το ιδιο πανελ με την 40αρα αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια (θα ελεγα οτι ειναι αρκετα καλη). Απλως η 40 ειναι ακομη καλυτερη.

Εγώ πάντως που είδα με τα μάτια μου την LG 37LF65 ΔΙΠΛΑ ακριβώς απο την Samsung 37M86 δεν είδα και καμία διαφορά μεταξύ τους. Παίζαν το ίδιο υλικό και οι συνθήκες φωτισμού ήταν οι ίδιες.

Εγώ πάντως που είδα με τα μάτια μου την LG 37LF65 ΔΙΠΛΑ ακριβώς απο την Samsung 37M86 δεν είδα και καμία διαφορά μεταξύ τους. Παίζαν το ίδιο υλικό και οι συνθήκες φωτισμού ήταν οι ίδιες.

Δεν μου φαινεται παραξενο , λογικο ειναι σε ενα καταστημα που εχει εντονο φωτισμο και με την θεαση ενος μονο υλικου (προφανως καποιου καναλιου) να μην φαινονται οι οποιες διαφορες ευκολα.
Παντως αν σε ικανοποιησε η LG δεν βλεπω το λογο να μην την αγορασεις. Αλλωστε εσυ κρινεις τι ειναι το καλυτερο για εσενα.

Τι έπαιζαν?Να υποθέσω BD?

Μάλλον Upscaled DVD παίζαν. Στο BD όλες καλές φαίνονται. Το θέμα της LG θα το δω κάποια στιγμή αν και μάλλον θα περιμένω την Sharp.

Το game mode που δινουν οι samsung τι ακριβως κανει ?Το μονο που μπορει να δει το απειρο ματι μου ειναι ενα πολυ ψυχρο χρωμα.

Το game mode που δινουν οι samsung τι ακριβως κανει ?Το μονο που μπορει να δει το απειρο ματι μου ειναι ενα πολυ ψυχρο χρωμα.

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για τις Samsung, αλλά γενικά τα Game Mode απενεργοποιούν κάποια στοιχεία της επεξεργασίας της εικόνας για να μειώνεται η όποια καθυστέρηση. Στην ουσία γίνονται υποχωρήσεις στην ποιότητα προς όφελος της ταχύτητας.