Αγορα Samsung LE-40A786-Γνωμες

sonymaniak

New member
1 June 2008
16
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολο το φορουμ.Ετοιμαζομαι για καινουρια 40αρα τηλεωραση,και χρειαζομαι γνωμες...Εχω σχεδον καταληξει στην Samsung LE-40A786 λογω της πολυ καλης τιμης που την βρηκα...Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω απο που και ποσο...Θελω την γνωμη σας,υπαρχει κατι καλητερο κατω απο 1400ε σε 40αρα?

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολο το φορουμ.Ετοιμαζομαι για καινουρια 40αρα τηλεωραση,και χρειαζομαι γνωμες...Εχω σχεδον καταληξει στην Samsung LE-40A786 λογω της πολυ καλης τιμης που την βρηκα...Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω απο που και ποσο...Θελω την γνωμη σας,υπαρχει κατι καλητερο κατω απο 1400ε σε 40αρα?
Πέρα από όλα τα άλλα πάντως, μας μπερδεύεις με το "sonymaniak" και την έκδυλη επιθυμία σου για μια "ποταπή Samsung"!:flipout:

Ωστόσο καλό κομμάτι η επιλογή σου!

sony W4000 στο χιλιαρικο.
τηλεοραση με πολυ καλες κριτικες και σε εξαιρετικη τιμη.
εαν σε παιρνει οικονομικα,πας στην αντιστοιχη 46αρα με 1500 ευρο.
καλες γιορτες&αγορες...:antlers:

χαχα,ποταπη,ε?Ναι το sonymaniak ειναι απο παλια,που δεν ηξερα...χαχα...Καλη και η W4000 αλλα θεωρω οτι δεν εχουν σχεση οι δυο τηλεορασεις...46αρα δεν με παιρνει,την θελω για 2 μετρα αποσταση σε υπνοδωματιο...

Απάντηση: Re: Αγορα Samsung LE-40A786-Γνωμες

χαχα,ποταπη,ε?Ναι το sonymaniak ειναι απο παλια,που δεν ηξερα...χαχα...Καλη και η W4000 αλλα θεωρω οτι δεν εχουν σχεση οι δυο τηλεορασεις...46αρα δεν με παιρνει,την θελω για 2 μετρα αποσταση σε υπνοδωματιο...
Με "εκπλήσεις" για άλλη μια φορά!
Τα 2 μέτρα δεν είναι το πρόβλημα για το μέγεθος ακόμα και για μεγαλύτερης των 46" οθόνης. Το πρόβλημα, κατ' εμέ, είναι το είδος του δοματίου που θες να βάλεις μια, έστω και, 40" οθόνη!
Σε υπνοδομάτιο 40" και μάλιστα από τόσο κοντά;! Είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να κοιμηθείς με ανοιχτή π.χ. την τηλεόραση (γιατί αλλιώς δε λέει);! Πολύ φως βρε παιδάκι μου από τόσες ίντσες ειδικά αν ο χώρος είναι μικρός! Όσο και να της μοιώσεις τη φωτεινότητα (λέμε τώρα), με μια τόσο μεγάλη οθόνη, θα "λάμπει" όλο το δωμάτιο!

Το φως δεν με ενοχλει καθολου...Το δωματιο ειναι 3 επι 4.Να κοιμηθω με την τηλεόραση δεν το κανω,ειχα πλασμα καποτε και μου εχει μεινει αποθημενο να μην γραφει τσαμπα ωρες η τηλεοραση.

χαχα,ποταπη,ε?Ναι το sonymaniak ειναι απο παλια,που δεν ηξερα...χαχα...Καλη και η W4000 αλλα θεωρω οτι δεν εχουν σχεση οι δυο τηλεορασεις...

Oι διαφορες ειναι πολυ μικροτερες απο οτι φανταζεσαι...-bye-

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40a786-review-20080922131.htm

Αν θελεις παντως σε Samsung κοιτα και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/57536/Samsung-LE40A856S1M-40%27%27.html?keyphrase=40A856

Αν και δεν εχει LED ολοι οσοι την εχουν δει μιλανε για καλυτερη εικονα απο την 786.

Σ ευχαριστω Yperion.Δηλαδη τις θεωρεις παρομοιες τηλεορασεις παρολο που μιλαμε για εντελως διαφορετικη τεχνολογια προβολης?LED με LCD?
Για την Α856 εχω διαβασει κι εγω αντιστοιχα σχολια τα οποια ομως δεν μπορω να αξιολογησω καθως δεν τις εχω δει διπλα διπλα...Δεν ξερω τωρα με εβαλες ξανα σε σκεψεις,και λεω ξανα διοτι ημουν αναμεσα στις 2,και ειχα επιλεξει 786 λογω LED...

Ουτως ή αλλως παιζουν στην ιδια τιμη...1350 πανω κατω...

Last edited:
Σ ευχαριστω Yperion.Δηλαδη τις θεωρεις παρομοιες τηλεορασεις παρολο που μιλαμε για εντελως διαφορετικη τεχνολογια προβολης?LED με LCD?
Για την Α856 εχω διαβασει κι εγω αντιστοιχα σχολια τα οποια ομως δεν μπορω να αξιολογησω καθως δεν τις εχω δει διπλα διπλα...Δεν ξερω τωρα με εβαλες ξανα σε σκεψεις,και λεω ξανα διοτι ημουν αναμεσα στις 2,και ειχα επιλεξει 786 λογω LED...

Ουτως ή αλλως παιζουν στην ιδια τιμη...1350 πανω κατω...

μηπως ειναι λιγο νωρις για led?

LCD ειναι και δυο απλως στην 786 οι συμβατικοι λαμπτηρες φωτισμου CCFL εχουν αντικατασταθει απο LED.

Παντως κοιτα και την 856 oπως και την W4500.-bye-