AΓΟΡΑ SAMSUNG LE46B651!

tractioner

Established Member
2 January 2007
172
Σκεφτομαι να προβω στην αγορα του συγκεκριμενου μοντελου.
θα ηθελα γνωμες κ ιδιεταιρα αν καποιος απο εδω μεσα την εχει ηδη αποκτησει.
Βασικα ειμαι λατρης των philips, αλλα βλεπω οτι με το θεμα των τιμων εχει των απαλευτο, οποτε κ παω σε μια ποιο οικονομικη λυση η οποια θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι θεμιτη!
Επισης να κανω μια ερωτηση που σιγουρα εχει χιλιοειπωθει,εγω που ειμα στα 3,5 μετρα θεασης θα κουραζομαι μετα απο καποια ωρα επιδει θα ειναι πολλες οι 46 ιντζες? η ολα οκ?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις .
Γιωργος

Σκεφτομαι να προβω στην αγορα του συγκεκριμενου μοντελου.
θα ηθελα γνωμες κ ιδιεταιρα αν καποιος απο εδω μεσα την εχει ηδη αποκτησει.
Βασικα ειμαι λατρης των philips, αλλα βλεπω οτι με το θεμα των τιμων εχει των απαλευτο, οποτε κ παω σε μια ποιο οικονομικη λυση η οποια θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι θεμιτη!
Επισης να κανω μια ερωτηση που σιγουρα εχει χιλιοειπωθει,εγω που ειμα στα 3,5 μετρα θεασης θα κουραζομαι μετα απο καποια ωρα επιδει θα ειναι πολλες οι 46 ιντζες? η ολα οκ?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις .
Γιωργος

Για την συγκεκριμένη TV μόνο καλά λόγια θα ακούσεις εδω μέσα.
Για αρχή ξεκίνα να διαβάζεις το νήμα που είναι αφιερωμένο σε αυτή.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42778

Δεν τίθεται θέμα να σε κουράσει η 46άρα. Ισα ίσα που πολλοί θα σου προτείνουν με δεδομένη την απόσταση των 3,5 μέτρων να πας για ακόμα περισσότερες ίντσες. Προσωπικά απλά θα σου προτείνω να μην κάνεις το λάθος να πέσεις κάτω από τις 46.

Για την συγκεκριμένη TV μόνο καλά λόγια θα ακούσεις εδω μέσα.
Για αρχή ξεκίνα να διαβάζεις το νήμα που είναι αφιερωμένο σε αυτή.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42778

Δεν τίθεται θέμα να σε κουράσει η 46άρα. Ισα ίσα που πολλοί θα σου προτείνουν με δεδομένη την απόσταση των 3,5 μέτρων να πας για ακόμα περισσότερες ίντσες. Προσωπικά απλά θα σου προτείνω να μην κάνεις το λάθος να πέσεις κάτω από τις 46.
Eυχαριστω πολυ
Αλλα μηπως γνωριζεις σε ποια σελιδα απο τo thread (διοτι ειναι παρα πολλες οι σελιδες)γινετε αναφορα για την 651?

Εχει όντως χιλιοειπωθεί ότι 46" για 3,5 μέτρα απόσταση, είναι μικρή διάσταση για θέαση HD υλικού. Κοίταξε οπωσδήποτε για 50άρα.
Ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Αν πάρεις 46άρα για τέτοια απόσταση, σου υπογράφω ότι σε 1 μήνα θα έχεις μετανοιώσει.

Υ.Γ. Βλέπω σε 50άρα από τα 2,90 μέτρα
-bye-

Eυχαριστω πολυ
Αλλα μηπως γνωριζεις σε ποια σελιδα απο τo thread (διοτι ειναι παρα πολλες οι σελιδες)γινετε αναφορα για την 651?

Φίλε μου όλο το thread για την TV που ρωτάς είναι! Πρόκειται για την σειρά 6 της φετινής γκάμας της Samsung. Η Β651 στην ουσία είναι η Β650 με κάποιες μικρές στυλιστικές διαφορές. Τεχνικά μιλάμε για την ίδια τηλεόραση!

Φίλε μου όλο το thread για την TV που ρωτάς είναι! Πρόκειται για την σειρά 6 της φετινής γκάμας της Samsung. Η Β651 στην ουσία είναι η Β650 με κάποιες μικρές στυλιστικές διαφορές. Τεχνικά μιλάμε για την ίδια τηλεόραση!

thanx!-bye-