A arobot New member 30 November 2022 1 30 November 2022 #1 grMary said: Είναι πάνω από 2,5 μέτρα ωστόσο πήρα τελικά αυτό το μοντέλο QE55Q60B Click to expand... Καλησπέρα! Θα μπορούσες να γράψεις τις εντυπώσεις σου από την τηλεόραση; Σκέφτομαι να πάρω την ίδια!
grMary said: Είναι πάνω από 2,5 μέτρα ωστόσο πήρα τελικά αυτό το μοντέλο QE55Q60B Click to expand... Καλησπέρα! Θα μπορούσες να γράψεις τις εντυπώσεις σου από την τηλεόραση; Σκέφτομαι να πάρω την ίδια!
G grMary New member 1 February 2022 20 1 December 2022 #2 arobot said: Καλησπέρα! Θα μπορούσες να γράψεις τις εντυπώσεις σου από την τηλεόραση; Σκέφτομαι να πάρω την ίδια! Click to expand... Προσωπικά μου άρεσε αρκετά -για τα χρήματα της πάντα - γιατί εννοείται υπάρχουν και καλύτερες. Ωραίος ήχος , καλή οθόνη . Τώρα ειδική στις λεπτομέρειες κλπ δεν είμαι όποτε δεν ξέρω τι άλλο να γράψω . Βέβαια την πήρα 650 τώρα βλέπω έχει 800
arobot said: Καλησπέρα! Θα μπορούσες να γράψεις τις εντυπώσεις σου από την τηλεόραση; Σκέφτομαι να πάρω την ίδια! Click to expand... Προσωπικά μου άρεσε αρκετά -για τα χρήματα της πάντα - γιατί εννοείται υπάρχουν και καλύτερες. Ωραίος ήχος , καλή οθόνη . Τώρα ειδική στις λεπτομέρειες κλπ δεν είμαι όποτε δεν ξέρω τι άλλο να γράψω . Βέβαια την πήρα 650 τώρα βλέπω έχει 800