Αγορά Samsung UE46ES6100 3D LED TV 46'' ή LG 47LM640S 3D LED TV 47''???

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Stefanos Paschos

New member
28 November 2012
6
Μπέρδεμα..>!!καλημέρα σε όλους.Πρόκειται να αγοράσω tv.Διαθέτω εώς 1000 ευρώ.Έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο: Samsung UE46ES6100 3D LED TV 46'' ή LG 47LM640S 3D LED TV 47''.
καμιά βοήθεια..?
Η αλήθεια είναι πως πήγαινα για την samsung αλλά στο κατάστημα βλέπωντας και τις δύο μπορώ να πω πως η lg είχε κάπως πιο καλή εικόνα.Το 3d δε με απασχολεί και τόσο....αλλά έχω ακούσει και πως η samsung έχει θέμα clouding ενώ η lg έχει κάποιους έντονους φωτισμούς στα άκρα....λίγη βοήθεια γιατί η τιμή τους είναι περίπου στα 1000 ευρώ και δνε είναι και μικρό το ποσό....

Stefanos Paschos

New member
28 November 2012
6
Δες και αυτή http://www.skroutz.gr/s/1567894/Sony-KDL-46HX750.html
Τη θεωρώ καλύτερη και από τις 2 παραπάνω.
Επίσης μια εναλλακτική είναι η http://www.skroutz.gr/s/441065/Panasonic-TX-L47ET5E.html

καλημέρα makis.τη panasonic δε θα τις προτιμούσα...για τη sony δεν μπορώ να πω...είναι απο τις κορυφαίες...απλα προσπαθώ να καταλήξω σε μια απο τισ 2 αρχικές...

makis_81

Senior Member
10 July 2012
642
Μεταξύ των 2 θα προτιμούσα τη Samsung που είναι 100Hz πραγματικά έναντι των 50Hz της LG
H LG υπερτερεί στο σχεδιασμό και το παθητικό 3D που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι πιο ξεκούραστο
Αν μπορείς να δώσεις το 1000άρικο δες και αυτή τη Samsung http://www.skroutz.gr/s/447551/Samsung-UE46ES6710.html

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Όλη η σειρά LM6xxx είναι στα 50 Hz , έχει τσεκαριστεί από τον διαχειριστή JL_? με το avclub motion test στο οποίο όλη η σειρά αυτή έχει αποτελέσματα όπως άλλες τηλεοράσεις 50 Hz.

Βάλε και το input lag και κάποια θέματα με τον χειρισμό των 24p (από bluray) και γενικά καλύτερα προτίμησε κάποιο άλλο μοντέλο.

....

Stefanos Paschos

New member
28 November 2012
6
όντως διαβάζω παντου για τα 50 hz της lg...αλλά στο κατάστημα μου φάνηκε πολυ πιο ομαλή η εικόνα της lg...μπέρδεμα...

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Όσο ομαλή μπορεί είναι η εικόνα μιας τηλεόρασης με ρυθμό ανανέωσης που παραπεμπει σε 3-4 χρόνια πίσω τεχνολογικά.

Stefanos Paschos

New member
28 November 2012
6
καλημέρα...αγορασα εχθες τελικα την sony 46HX750.¨ενα μεγάλο ευχαριστώ στον yperion γιατι είχε απόλυτο δίκιο πως ςν συγκριση με τις άλλεσ lg,samsung kai panasonic ήταν η καλύτερη επιλογη...κανένα μέτρο σύγκρισης στην εικόνα..απίστευτη εικόνα..όμορφη τηλεόραση...και τρομερές δυνατότητες...υστερεί ελάχιστα ως media player αλλά αγόρασα εναν wd media player live,αν και νομίζω πως είναι περιτος...το μενου όντως είναι κάπως δύσκολο αλλα είναι θέμα χρόνου να την παίζω στα δάχτυλα...όποιος θέλει 46άρα εώς 1000 ευρώ είναι η καλύτερη επιλογή...3 μέρες πιστέψτε με έβγαλα το λάδι του πωλητή...τώρα μερικές επιλογές για ρύθμιση εικόνας που θα βρώ?