αγορά samsung UE48H6200 ή SONY KDL - 48w605 ??? heeeelp

christos123

New member
6 January 2010
3
καλημέρα!

Θέλω τη γνώμη σας για τις 2tv (UE48H6200 - SONY KDL - 48w605). Θα πάρω μια από τις δύο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Με ενδιαφέρει να έχει καλή απόδοση στα videogames και αθλητικά προγράμματα κυρίως.
Ποιά είναι καλύτερη για αυτά;

καλημέρα!

Θέλω τη γνώμη σας για τις 2tv (UE48H6200 - SONY KDL - 48w605). Θα πάρω μια από τις δύο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Με ενδιαφέρει να έχει καλή απόδοση στα videogames και αθλητικά προγράμματα κυρίως.
και οι δυο ειναι καλες για τα λεφτα τους...και οι δυο παιζουν καλα τα παιχνιδια χωρις θεμα αν και η σονυ ειναι πιο χαμηλο lag...η 6200 εχει καλυτερο σμαρτ και 3d ..απο εικονα κοντα ....

Αφού σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά μάλλον πας για την Samsung καθώς η Sony είναι 50 Hz πραγματικά (από το πάνελ) , το lag στην Sony είναι μικρότερο όμως άρα είναι πιο κατάλληλη για video games (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τα 40 ms της Samsung στο game mode είναι σοβαρό πρόβλημα).

καλημέρα!

Η καλύτερη επιλογή για αυτά που ζητάς είναι αυτή
http://www.skroutz.gr/s/5078375/Sony-KDL-50W705B.html?from=most-popular&keyphrase=50w705
100 hz απο το πάνελ και μόλις 13 ms input lag για τα videogames.
Αν διαθέτεις αυτό το budget δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή.

Δυστυχώς είμαι περιορισμένος στα 2 μοντέλα που ανάφερα. Μου αρέσει περισσότερο η samsung νομίζω αν και η sony έχει καλύτερο lag για gaming. Από άποψη ποιότητας γενικά υπερτερεί κάποια εταιρεία της άλλης; (δηλαδή παρουσιάζει προβλήματα κάποια από τις 2 εταιρείες πιο συχνά/εύκολα κτλ) γιατί ένας γνωστός μου και καλά ειδήμονας μου είπε ότι η sony υπερτερούν σε αυτό τον τομέα αν και δεν το νομίζω.