αγορα SAMSUNG UE55F6400 LED SMART TV

panasonic-2013.png

H κύρια διαφορά είναι ο επεξεργαστής Hexa (καλύτερη επεξεργασία σε τηλεοπτικό και πιο γρήγορο smart tv) και ο διπλός δέκτης.

Ultraslim design
IPS panel with 1600 Hz BLS
Hexa processor
Clear Panel Pro
3D
Twin tuner (in Europe)
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Voice control

Δες και εδώ...http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1360577145

Μαλιστα!!!Ακομα μια στο παζλ!!!!Το κακο ειναι οτι ανεβαινω αλλα 200.Και ειδη επειδη οταν ξεκινησα να ψαχνω πριν 1 1/2 μηνα ξεκινησα απο τα 1000,μετα πηγα στα 1500 και τωρα τελευταια πεταξα στη γυναικα οτι κοιταω στα 2000 και κοντεψε να μου μηνει!!!Θα μου πεις κανει κουμαντο η γυναικα??Ειναι και αυτο αλλο το βασικοτερο ειναι οτι ειναι 6 μηνων εγκυος και θα ειναι το 2ο!!!Εχω ηδη ενα γιο 6 χρονων και γενικα στα οικονομικα δεν ειμαι και αυτο που λενε "μου τρεχουν απ'τα μπατζακια"!!!!
Γι'αυτο αστα να πανε , ψιλομπερδεμα η κατασταση!!!!!

Λοιπόν Panasonic 55ET60 στα 1318 με το "παζάρι" σε γνωστή αλυσίδα , Samsung 55F6500 στα 1340 , LG 55LA660 στα 1276.

Μια και αναφέρεις το οικονομικό άποψη μου είναι ότι αυτές οι τρεις έχουν πολύ καλό value for money. Αντίθετα όσο ανεβαίνουμε στην γκάμα των εταιρειών βελτιώνεται μεν λίγο η εικόνα αλλά η διαφορά δεν αντικατοπτρίζεται στην τιμή.

παρε την 55ετ60 ειναι καλη tb η panasonic και σαν εταιρεια αξιοπιστη με δικο της service και οχι αλλης εταιρειας.

Καλά η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς, ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του και κάποιοι γνωστοί σχολιαστές (sic) επιχειρηματολογούν με βάση τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται!!!. Δεν είναι μόνο ο ρεντέμσιον, που όχι μόνο μας πληροφόρησε για την ύπαρξη κουπονιού πριν κάν το δει αλλά και για τις εξευτελιστικές εξευτελιστικές που διαμορφώνονται με το υπό έκδοση κουπόνι, είναι και κάποιοι "φιλοκαλούντες" που μοιράζουν "ελέγχους πρόοδου" και "πιστοποιητικά ποιότητας" των προϊόντων με βάση τις νέες τιμές που διαμορφώνονται από το σουπερ κουπόνι!!!.

Κάνοντας έρευνα αγοράς είδα στο electroworld την ένδειξη "με κουπόνι" σε πολλές τηλεοράσεις όλο το Σαββατοκύριακο. Σε άλλη σελίδα του electroworld αναφέρονταν ακριβώς τα ποσοστά έκπτωσης της κάθε τηλεόρασης. Το ανέφερα με σαφή ένδειξη "με κάθε επιφύλαξη" σε δύο posts μάλιστα, για να βοηθήσω πιθανούς αγοραστές των συγκεκριμένων τηλεοράσεων. Το ότι το κουπόνι αφαιρέθηκε από το κατάστημα ενώ και στη σελίδα του facebook του πολλοί ρωτούσαν ποιος είναι τελικά ο κωδικός, για σένα δεν αποτελεί ένδειξη ευθύνης του καταστήματος αλλά αυτού που ήθελε να βοηθήσει πιθανούς αγοραστές, λες και θα είχε ποσοστά αν πλήρωναν λιγότερα οι υποψήφιοι αγοραστές. Ζήτησα και συγνώμη, ανέλαβα την ευθύνη που αφαίρεσε το κουπόνι το ... electroworld, τι άλλο έπρεπε να κάνω... να αυτομαστιγωθώ;
Εσύ τι ρόλο παίζεις ακριβώς, του wannabe moderator και ωρύεσαι; Σου προτείνω να φτιάξεις ένα forum για σένα και τους φίλους να παίζεις τον moderator. Έχω προσέξει ότι έχεις λίγα posts και στα μισά αναφέρεις πόσο σωστή κι αντικειμενική είναι μόνο η δικιά σου γνώμη σου και κανενός άλλου, ενώ στα άλλα μισά διαπληκτίζεσαι με άτομα που έχουν καταλάβει ότι έχεις πρόβλημα και σε αγνοούν αλλά εσύ εκεί, συνέχεια έτοιμος να αναζωπυρώσεις το flame.
Eίναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, θα ακολουθήσω από εδώ κι εμπρός την συμβουλή του Yperion "don't feed the trolls", αλλά ρε μεγάλε έπρεπε να τα ακούσεις κι εσύ, δεν αντέχω να σε βλέπω συνέχεια μόνο εσένα να "χώνεις". Και τελευταία συμβουλή, μείωσε τους 5 φραπέδες, άλλους δεν τους πειράζουν αλλά εσένα σε πειράζουν ταμάλα.

Last edited:
Σύμφωνα με αφαλείς πληροφορίες, τις οποίες βεβαίως μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, αποφασίστηκε από το electroworld, εν όψει και της αναστάτωσης που προκλήθηκε, να ισχύσει τελικά το "σούπερ κουπόνι", προκειμένου να μη είναι απολύτως αναξιόπιστος σε βαθμό γραφικότητας ο ρεντέμσιον αλλά και οι λοιποί "γνωστοί σχολιαστές και υποκειμενογράφοι" που διαμόρφωσαν τις αξιολογήσεις τους και μοίρασαν "πιστοποιητικά iso"με βάση τις νέες τιμές που διέρευσαν. Στο νέο κουπόνι όμως εκτός από τον αριθμό του θα αναγράφεται και μηνυμα (όπως στα πακέτα τσιγάρων) ότι " το electroworld προειδοποιεί, δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί στον πόθο σας να μεταδώσετε τις "γνώσεις" σας στο κοινό, διότι ελοχεύει ο κίνδυνος "ατυχημάτων".

Το να μιλάς εσύ περί γραφικότητας είναι τουλάχιστον γραφικό. Όσο για τον πόθο να μοιραστείς την γνώση, το αφήνω αποκλειστικά σε 'σένα που διάβασες 2-3 reviews και ήρθες να μοιραστείς την ατέλειωτη "γνώση" σου που τυχαίνει να είναι και η μόνη "μη υποκειμενική" (!) κατά δήλωση σου, παρ' ότι αλλάζει κάθε μισή ώρα.
Όσο για το αν ήταν εξευτελιστικές οι τιμές άσε να το δούμε κατά την περίοδο των εκπτώσεων, δεν αργούν πολύ, 13 μέρες, και θα το δούμε κι αυτό. Εσύ γιατί πειράχτηκες τόσο πολύ ακόμα δεν κατάλαβα αλλά είναι πρόβλημα δικό σου.
Α, και κάνει μπαμ ο φθόνος σου για παλαιό μέλος του forum που έχει προσφέρει πολλαπλάσια από εσένα, ζηλεύεις έτσι; Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κόλλημα με το "καλημέρα". Όπως βλέπεις όμως σε αγνοεί, οπότε κοίτα να χαλαρώσεις και να προσφέρεις ότι μπορείς στο φόρουμ, όχι μόνο να αναζωπυρώνεις flames με κάθε πιθανή κι απίθανη αφορμή.

Last edited:
Από ότι κατάλαβα με το παζάρι οι τιμές ουσιαστικά που πέφτει η κάθε τηλεόραση είναι συγκεκριμένες , απλά όσο ανεβαίνεις λίγο πέφτει λίγο και η τιμή , αν πχ. ανέβεις 100 ευρώ κατεβαίνει και πιο πολύ η τιμή μέχρι να πιάσει συγκεκριμένο όριο.

Αν έχει κάποιος να προτείνει άλλη 55" για να δούμε πόσο κατεβαίνει η τιμή είμαστε όλο αυτιά.:eating:

Sony 55W805 έκανα για δοκιμή και βγαίνει 1776 ευρώ και δώρο ένα Xperia L.

το εκανα με τη samsung 55 f6400 και το χαμηλοτερο ειναι 1322ε...βεβαια πηγα απο το καταστημα χτες και μου εδωσαν προσφορα 1180ε μετρητοις,αλλα θελω δοσεις!Το περιεργο ειναι οτι μεχρι προχτες,στα περισσοτερα μαγαζια η τιμη της ηταν στα 1265 και ξαφνικα χτες η τιμη της ανεβηκε στα 1499ε σχεδον σε ολα τα μαγαζια!Τεσπα ειχα κ μια ασχημη εμπειρια με το καταστημα,οποτε θα περιμενω τις εκπτωσεις!

ναι το ξερω γι αυτο εγραψα 'σχεδον'...επειδη θα ηθελα να παρω πακετο και κλιματιστικο,στη πολη μου υπαρχει μονο κωτσοβολος...θα κοιταξω να τον αποφυγω ομως!

Α, και κάνει μπαμ ο φθόνος σου για παλαιό μέλος του forum που έχει προσφέρει πολλαπλάσια από εσένα, ζηλεύεις έτσι; Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κόλλημα με το "καλημέρα". Όπως βλέπεις όμως σε αγνοεί, οπότε κοίτα να χαλαρώσεις και να προσφέρεις ότι μπορείς στο φόρουμ, όχι μόνο να αναζωπυρώνεις flames με κάθε πιθανή κι απίθανη αφορμή.
Εσένα πάντως που συμπεριφέρεσαι σαν απλός κλακαδόρος και φερέφωνο πραγματικά σε λυπάμαι. Αν βεβαίως είσαι φερέφωνο και δεν είσαι κάποια άλλη όψη "του παλιού μέλους του φόρουμ".

Εσένα πάντως που συμπεριφέρεσαι σαν απλός κλακαδόρος και φερέφωνο πραγματικά σε λυπάμαι. Αν βεβαίως είσαι φερέφωνο και δεν είσαι κάποια άλλη όψη "του παλιού μέλους του φόρουμ".

Κράτα τη λύπηση για τον εαυτό σου, σου χρειάζεται με τον χαρακτήρα και στην κατάσταση που είσαι. Που θα μου πεις και σε ποιον θα δώσω δίκιο στις κομπλεξοεπιθέσεις σου... Στου κουφού την πόρτα λένε...

Last edited:
Karatzas φιλικά σου μιλάω , κάνε και εσύ τις προτάσεις σου και μην ξοδεύεσαι συνέχεια σε διαξιφισμούς χωρίς ουσιαστικά αιτία , έχεις εκνευριστεί χωρίς λόγο πιστεύω και κυνηγάς ανεμόμυλους αντί για γίγαντες. Όμως το να κρίνεις συνέχεια τους άλλους χωρίς να προτείνεις όμως λύση δεν οδηγεί πουθενά.

Οκ κι εγώ παίρνω πίσω τον όρο "κομπλεξο-" γιατί είναι ίσως λίγο βαρύς. Η αλήθεια είναι πως έχω εκνευριστεί κι εγώ, ανέλαβα την απόσυρση της προσφοράς του electroworld σαν να ευθυνόμουν εγώ, αλλά στο ζήλο του karatzas να επιτεθεί στον Yperion τα σκάγια παίρνουν και τους γύρω. Όσο για τις επιθέσεις αυτές για έναν ουδέτερο παρατηρητή δεν έχουν λόγο κι αφορμή καθώς αυτός δεν ασχολείται κι ο karatzas εκεί... περιμένει στη γωνία να τα χώσει σαν να τους χωρίζει κάτι σημαντικό.
Σε φόρουμ είμαστε κύριε, χαλάρωσε κι εσύ, εγώ θα στο ξαναπώ κι ας με χαρακτηρίσεις όπως θελεις...

Προτιμώ να διατηρώ την σοβαρότητά μου απ' το να δημιουργώ κλίμα σχολιάζοντας και αξιολογώντας τηλεοράσεις με βάση φανταστικά κουπόνια του electroworld ή διαδυκτιακά εμπορικά παζάρια του κοτσόβολου. Όσο για τον redemption με τόσες συγνώμες και ανακλήσεις που έχει κάνει μάλλον πρέπει να μετονομαστεί σε forgiveness.

Καλύτερα διατήρησε την όποια σοβαρότητα σου έχει απομείνει με το να μην κάνεις αναίτιες επιθέσεις σε άλλα μέλη.

Ο άνθρωπος προσπάθησε να βοηθήσει υπολογίζοντας εκπτώσεις με βάση αναγραφόμενα στο site , αν έκανε πίσω ο Κωτσόβολος και δεν τις έκανε πράξη δεν φταίει αυτός.

Όσο για τον redemption με τόσες συγνώμες και ανακλήσεις που έχει κάνει μάλλον πρέπει να μετονομαστεί σε forgiveness.

Κι εσύ πρέπει να βάλεις nick Λόρδος Β-είρων. Άντε καληνύχτα :ernaehrung004: