Αγορά Samsung UE55F8000 ή Samsung UE55H7000;

Kayl

New member
4 May 2014
5
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα την γνώμη των ειδικών σε αυτό το δίλημμα, διότι μου λένε στα καταστήματα ότι είναι σχεδόν ίδιες αλλά δεν μου λένε ποια είναι καλύτερη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

η f8000 ειναι καλυτερη στον τομεα της επεξεργασιας σε σχεση με την σειρα h7000 που φοραει mstar ενω η 8000 φοραει το τσιπακι της σαμμυ οσον αφορα την εικονα και απο την αλλη δεν εχουν γινει αρκετα review και δεν ξερουμε αντιθεση μαυρο κτλ.Επισης η 8000 εκτος απο μπροστα ηταν προσεγμενη και στην πλατη της ενω η 7000 ειναι αθλια απο πισω

η f8000 ειναι καλυτερη στον τομεα της επεξεργασιας σε σχεση με την σειρα h7000 που φοραει mstar ενω η 8000 φοραει το τσιπακι της σαμμυ οσον αφορα την εικονα και απο την αλλη δεν εχουν γινει αρκετα review και δεν ξερουμε αντιθεση μαυρο κτλ.Επισης η 8000 εκτος απο μπροστα ηταν προσεγμενη και στην πλατη της ενω η 7000 ειναι αθλια απο πισω

η περιμενε να δεις τι φρουτο πιανει η πηγαινε σιγουρα για 8000 που εχει αποδειχθει πολυ καλη

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Νομίζω πως με κατατοπίσατε :)

Φίλε μου πριν 2 εβδομάδες αγόρασα σε προσφορά -απίστευτη- την ue55f8500 led, παρά πολύ καλή για ριξε μια μάτια!

Baggi μπορείς να μου πεις από που την πήρες και σε τι τιμή; Εγγύηση σου έδωσαν;