Εκτος αν στην φερει στην Λαγκάδα!
Σταματη, αν πας να παρεις την κορδελα απο τον Κυριακο, και ειναι μετα ο δρομος σου προς Βριλησσια Aττικης, φερε και την δικη μου please -κερναω καφε και οδηγιες συναρμολογης/ρυθμισης))
Μιχάλη νά κανονίσω νά βρεθώ μέ τόν Κυριάκο καί να τήν πάρω,νά στήν φέρω εγώ στά Βριλλήσια ?
Αφού πρώτη φορά ασχολήθηκα με το σεταρισμα, όλα μου ήταν άγνωστα. Ότι είχα δει σε βίντεο και ότι άκουσα από άλλους ήξερα, αλλά καμιά σχέση να το κάνεις στην πράξη. Με δύο τρία τηλέφωνα και λίγο παιδεμα όλα καλά. Είναι ιδιαίτερο εργαλείο και θέλει προσοχή.Εεεεδωωωωω ειμαστεεεε!!!
Λοιπον στα θετικα στοιχεια ο μαντεμενιος παγκος που ειναι πανιβαρος και ακαμπτος.
Καλος φραχτης και καθετοτητα κορδελας απο το κουτι που λεμε. Και ποιοτικη ολομεταλλικη κατασκευη.
Ενα αρνητικο η ελλειψη ρουλεμαν στον οδηγο αν και στις φωτο αν θυμαμαι καλα εδειχνε οδηγο με ρουλεμαν.
Θα δειξει στην χρηση αν ειναι οντως.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα ειδικα στα 129 ευρω!!!!
Παυλο ειπες πως παιδευτηκες να την σεταρεις.
Τι προβλημα αντιμετωπισες?
Φιλε μου αν μου κανεις αυτη τη χαρη εχεις δωρεαν μεταφορικα απο αμαζον για 3 φορες που θα παραγγειλουμε![]()
Αφού πρώτη φορά ασχολήθηκα με το σεταρισμα, όλα μου ήταν άγνωστα. Ότι είχα δει σε βίντεο και ότι άκουσα από άλλους ήξερα, αλλά καμιά σχέση να το κάνεις στην πράξη. Με δύο τρία τηλέφωνα και λίγο παιδεμα όλα καλά. Είναι ιδιαίτερο εργαλείο και θέλει προσοχή.
Όταν άλλαξα την ταινία ( μανισια) και έβαλα μια 13 χιλιοστά, ξεβιδωσα από πάνω και διαπιστώνω ότι δεν χωράει. Λέω την έκοψε μικρή. Την μετράω, ακριβώς 149 εκατοστά. Έγινα μούσκεμα γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει και δεν μπορώ να την βάλω. Τελικά τραβάω με το χέρι την πάνω τροχαλία προς τα κάτω και κατεβαίνει κι άλλο κι έτσι χώρεσε η ταινία. Αυτά τα ολίγα για να καταλάβεις την ασχετοσυνη μου στο θέμα πριονοκορδελα. Σήμερα μπορώ να πω ότι έμαθα αρκετά, κόβω λίγο πιο άνετα και πιστεύω να της πάρω τον αέρα σιγά σιγά.
Αν το είχε στα ελληνικά θα το διάβαζα Δημήτρη, και από ξένες γλώσσες δεν κατέχω. Πάλι καλά που δεν περίσσεψε καμιά βίδα.Παύλο όλες αυτές τίς δυσκολίες πού αναφέρεις τίς αναγράφει τό manual αναλυτικά.
Προσωπικά πρίν αγοράσω τήν δική μου τήν Proxxon είχα διαβάσει τόσες φορές πρίν από τό ίντερνετ το manual,πού όταν τήν μοντάρισα καί ρεγουλάρισα μού φάνηκε παιχνίδι,βέβαια τό είχα μάθει από έξω όλο τό manual,πού ούτε κάν τό άνοιξα όταν τήν έστησα.![]()
Αν τίς κάνεις 5 τίς φορές θά τήν έχεις άμεσα αυτό τό ΣΚ καί θά τήν κουβαλήσω εγώ στό υπόγειο
Πέρα από τήν πλάκα Μιχάλη,καμμιά χάρη ίσα-ίσα εσύ μέ έχεις εξυπηρετήση άπειρες φορές πού έχω χάσει τόν λογαριασμό πλέον.
Αλλά σέ άλλο νήμα ανέφερες ότι δέν τήν θέλεις λόγο τής εγκράτειας πού σέ διακρίνει σέ τοιαύτας περιπτώσεις,καί προβλέπω άν δέν τήν πάρει ο Μπάμπης θά γίνει ανάρπαστη από άλλα μέλη.
Αυτο το ΠΣΚΔ θα ειμαι Ρουμανια αρα γλυτωνω τα ακριβα μεταφορικα))
Για την κορδελα ειπα οτι 'δεν θα μου λειψει' οχι οτι δεν την θελω. Εχουμε αλλωστε και δυο εργαστηρια να θρεψουμε)
Τρεις πριονοκορδελες βεβαια ειναι ωραιο να υπαρχουν, αλλα και δυο να εχεις θα κανεις τη δουλιτσα σου νομιζω![]()
Να τις γυρίσεις κανονικά μην τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
Κάπως μου κάνει στο μάτι αυτό το χρώμα σε αυτόν τον χώρο.......!
Χαχαχαχαχαχα!!!!
Εκει στα προξονησια να τις προσεχεις!!!
Χάρηκα που σε ειδα Δημήτρη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.