Αγορά Smart LED LCD 46''

Akrok

New member
27 December 2013
39
Αποφάσισα να ανέβω από μια 32αρα που έχω σε κάτι μεγαλύτερο. Λόγω του budget 550 ευρω περίπου δεν μπορώ να πάω σε μεγαλύτερη από 46' αλλά και δεν θα ήθελα κιολας.

Η απόσταση θέασης είναι 2,5 με 3 μέτρα και η χρήση που κάνω είναι 95% παρακολούθηση ταινιών που κατεβάζω και 5% όλα τα υπόλοιπα (τουλάχιστον προς το παρόν). Δεν με ενδιαφέρει το gaming ή τα αθλητικά ούτε το 3D.

Ποιο μοντέλο μου προτείνετε με αυτά τα χρήματα; Υπάρχει περίπτωση να βρω Smart TV με αυτό το budget;

Κατά την γνώμη σου αξίζει να δώσω 150 ευρώ παραπάνω για 46F6400 αντί να καταλήξω στην 46F6500 λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις;

Καλύτερα να κοιτάξεις για 50" με αυτή την απόσταση θέασης και χρήση.

Κατά την γνώμη σου αξίζει να δώσω 150 ευρώ παραπάνω για 46F6400 αντί να καταλήξω στην 46F5000 λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις;

Κατά την γνώμη μου αξίζει , κερδίζεις 100 Hz από το πάνελ έναντι 50 , smart tv , 3D , 2 επιπλέον HDMI κτλ.

Εάν περιμένω τις εκπτώσεις μετά τις γιορτές υπάρχει περίπτωση να δούμε μείωση σε αυτά τα μοντέλα ή τζάμπα θα χάσω το χρόνο μου;

Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από a/v εάν πάρω μια απλή LED LCD με την προσθήκη ενός media player γίνεται Smart TV;
Εάν γίνεται είναι καλύτερα να δώσεις τη διαφορά σε έναν καλό media player ή να την αγοράσεις εξ αρχής smart?

Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από a/v εάν πάρω μια απλή LED LCD με την προσθήκη ενός media player γίνεται Smart TV;
Εάν γίνεται είναι καλύτερα να δώσεις τη διαφορά σε έναν καλό media player ή να την αγοράσεις εξ αρχής smart?

Για να πάρεις ένα άνω του μετρίου media player θέλεις 90-100 ευρώ τουλάχιστον άρα χρηματικά δεν κερδίζεις κάτι.

Δεν βλέπω πως είναι προσφορά η 5300 στα 620 όταν 650 έχει η F6400 που είναι 2-3 σκαλοπάτια πιο πάνω. Philips γενικά δεν σου προτείνω , τα καλά μοντέλα (πχ. σειρά 8) είναι υπερβολικά ακριβά και τα φτηνά είναι χειρότερα του ανταγωνισμού.

Δεν βλέπω πως είναι προσφορά η 5300 στα 620 όταν 650 έχει η F6400 που είναι 2-3 σκαλοπάτια πιο πάνω. Philips γενικά δεν σου προτείνω , τα καλά μοντέλα (πχ. σειρά 8) είναι υπερβολικά ακριβά και τα φτηνά είναι χειρότερα του ανταγωνισμού.

Την 5300 εμένα μου την εμφανίζει με 609, οπότε δεν ξέρω αν αυτό την καθιστά ευκαιρία συγκριτικά με την F6400 που είναι στα 650. Αν, όπως λες, είναι 2-3 σκαλοπάτια πιο πάνω η F6400, θεωρώ πως τα 40 ευρώ παραπανω αξιζουν. Τα "παραπανω σκαλοπατια" εχουν να κανουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, η αφορούν μονο στα εξτρα που εχει, 3d , smart κ.α. ?

Η μια είναι τηλεόραση 50 Hz πραγματικά και η άλλη 100 Hz, η διαφορά στην κίνηση ανάμεσα στις δύο είναι εμφανής και σε σπορ όπως το ποδόσφαιρο και σε θέαση ταινιών.

Η LG 47LA620S έχει 700 ευρώ και με το 10% που κάνει ο Κωτσόβολος αυτές τις μέρες πάει στα 630.

Σε σχέση με την F6400 ποια είναι καλύτερη;