Αγορά Smart τηλεόρασης 50-55 ιντσών έως 700 .

MeXiCaN

New member
18 December 2010
63
Γεια σας παίδες! Θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά Smart τηλεόρασης , να είναι 50-55 ίντσες ( Μπάτζετ το πολύ 700 ). Με ενδιαφέρει πάνω από όλα η ποιοτική και ομαλή εικόνα κυρίως για ταινίες και σειρές αλλά και αθλητικά( Cosmote TV,Nova ), όπως και επίσης για PS4 Pro. Θέλω να είναι 4K αν είναι δυνατόν αν και έχω μπερδευτεί με το ποιες έχουν πραγματικό 4K και HDR και αν δεν είναι πραγματικό κατά ποσό βελτιώνετε η εικόνα κλπ.. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια, και καλές γιορτές σε όλους σας.

Γεια σας και πάλι! Τελικά είπα να ανεβάσω το μπατζετ στα 1000 και λίγο παραπάνω αν αξίζει τόσο, πήγα στα καταστήματα και είδα από κοντά κάποιες τηλεόρασης και θέλω την βοήθεια σας στο ποια να επιλέξω η αν υπάρχει κάτι καλύτερο να μου προτείνεται.

Οι τηλεοράσεις που διάλεξα είναι οι εξής:

PANASONIC TX-58DXM710E

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-tx-58dxm710e-1180915.html

Έχω αδυναμία στις panasonic γιατί ξανά είχα και από όσο ξέρω από το παρελθόν έχουν καλή εικόνα, όμως για την συγκεκριμένη δεν βρισκω κάποια πληροφορία στο Internet και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα όπως ότι είναι 100hz αληθινά όπως μου είπαν στο κατάστημα. Βρισκω μόνο για το μοντέλο PANASONIC TX-58DXM710 χωρίς το E η οποία δεν είναι, τώρα δεν ξέρω τι διαφορά έχει αυτή με το E στο τέλος.

Οι άλλες επιλογές μου είναι:

Στο κατάστημα είχε την ονομασία SAMSUNG UE55KS7000SXXH και πάλι βρισκω πληροφορίες σαν Samsung UE55KS7000 αλλά αυτή πρέπει να είναι η ιδιά γιατί όντως είναι 100hz.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55ks7000sxxh-1179588.html

Και τελευταία η LG 55UH770V

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55uh770v-1179839.html

Ευχαριστώ εκ το προτέρων για την βοήθεια, και ελπίζω αυτήν την φορά να μου απάντησή κάποιος.

Περί Hz... LCD & LED-LCD TV : 200 Hz, MCI, CMR, XR, PMR ...κ.λ.π.

Περί 4Κ UHD...Αρθρο για τις 4K τηλεοράσεις

Περί HDR...What is a High Dynamic Range HDR TV?

Περί απόστασης
resolution-4k-ultra-hd-chart.png

TX-58DXM710E:VA panel,50/60Hz, για Panasonic με 100/120Hz με MCFI από την DX750E και πάνω.
το E σημαινει Europe,

UE55KS7000:VA panel,100/120Hz με MCFI
55UH770V:IPS panel,100/120Hz με MCFI

για ταινίες και σειρές και όταν οι συνθήκες θέασεις είναι με χαμηλό φωτισμό τότε tv με VA panel εφόσον μιλάμε για LCD τεχνολογία.

για αθλητικά να έχει 100/120Hz με MCFI.

Σε τι απόσταση θα κάθεσαι;

Συνήθως όταν παρακολουθείς θέση θέασης(απέναντι,πλάϊ);

Last edited:
Περί Hz... LCD & LED-LCD TV : 200 Hz, MCI, CMR, XR, PMR ...κ.λ.π.

Περί 4Κ UHD...Αρθρο για τις 4K τηλεοράσεις

Περί HDR...What is a High Dynamic Range HDR TV?

Περί απόστασης
resolution-4k-ultra-hd-chart.png

TX-58DXM710E:VA panel,50/60Hz, για Panasonic με 100/120Hz με MCFI από την DX750E και πάνω.
το E σημαινει Europe,

UE55KS7000:VA panel,100/120Hz με MCFI
55UH770V:IPS panel,100/120Hz με MCFI

για ταινίες και σειρές και όταν οι συνθήκες θέασεις είναι με χαμηλό φωτισμό τότε tv με VA panel εφόσον μιλάμε για LCD τεχνολογία.

για αθλητικά να έχει 100/120Hz με MCFI.

Σε τι απόσταση θα κάθεσαι;

Συνήθως όταν παρακολουθείς θέση θέασης(απέναντι,πλάϊ);

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες με έκανες να καταλάβω καλύτερα κάποια πράγματα, η απόσταση θεάσεις είναι 2,5-3 μέτρα και η θέση απέναντι. Όσο για τον φωτισμό είναι 50-50 συνήθως όταν βλέπω ταινίες κτλ. είναι με χαμηλό φωτισμό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είδα και αυτήν σήμερα και μου άρεσε αν και πολύ πιο ακριβή:
LG 55UH950V
http://www.skroutz.gr/s/8838854/LG-55UH950V.html
Και έχει ips panel οπότε δεν είναι για χαμηλό φωτισμό σωστά;

Και έχει ips panel οπότε δεν είναι για χαμηλό φωτισμό σωστά;

Όλα είναι θέμα εμπειρίας θέασης , πρέπει να το δεις σε αντίστοιχες συνθήκες για να το καταλάβεις.

Όλα είναι θέμα εμπειρίας θέασης , πρέπει να το δεις σε αντίστοιχες συνθήκες για να το καταλάβεις.

Μάλιστα κατάλαβα... Βασικά τώρα που την έψαξα λίγο δεν διάβασα και πολύ καλά λόγια οπότε είμαι ανάμεσα στην samsung και την panasonic που μου πρότεινες

Στα 600 ευρω, 55 ιντσες παιζει αυτές τις μερες η Samsung 5500. value for money