Αγορά Smart τηλεόρασης!!

Bagit

New member
9 April 2015
8
Καλησπερα παιδια. Καιρος ν αγορασω και γω την πρωτη μου 3d/full hd/smart TV και απ ό,τι ειδα στις 42" που μ ενδιαφερουν η LG TV 42'' 42LB731V είναι ό,τι καλυτερο. Θα ήθελα να μου πειτε αν ξέρετε σχετικα πε την συγκεκριμενη τηλεόραση ποσο καλή ειναι και αν αξίζει τα λεφτά της ή μπορω να βρω κάτι καλύτερο με την ιδια τιμη παντα. Ευχαριστω πολυ!!!

Αν σε ενδιαφέρει μόνο το smart μέρος, τότε ναι, αυτή είναι η καλύτερη. Δώσε μας όμως απόσταση θέασης και τι θα βλέπεις, να σου πούμε και για καλύτερη.

Οικογενιακή τηλεόραση θα ειναι. Γυρω στα 2 μετρα με 2 παρα κατι. Πιο πολυ τηλεοραση θα βλεπουν οι δικοι μου (digea) και εγω ενδιαφερομαι για ταινιες (να μαζευομαστε φιλαρακια και τα λοιπα).. Τωρα απο smart θέλω μονο να περναω youtube videos εκει και να το ενώνω με το laptop μου καμια φορα (δεν ξερω αλλες λειτουργιες της smart TV).

Στα χρήματα της LG (περίπου) έχει αυτή http://www.skroutz.gr/s/5060410/Panasonic-TX-48AS640.html που είναι μεγαλύτερη, με καλύτερη εικόνα για ταινίες, παιζει youtube videos και γενικά είναι καλύτερη σαν τηλεόραση. Οι smart λειτουργίες της LG είναι σαφώς περισσότερες αλλά αφού θα συνδέεις το laptop, δεν θα σου λείψουν. Ο μόνος λόγος να προτιμήσεις την 42LB731 είναι να κάθεστε σε μεγάλη γωνία από την τηλεόραση οπότε στην Panasonic αυτοί που θα κάθονται στο πλάι θα βλεπουν τα χρώματα ξεθωριασμένα.

για κανονικη τηλεοραση και για ταινιες (3d κιολας ετσι για το ψωνιο) είναι καλή; ποια ειναι τα μειωνεκτήματα της; νταξει δεν θελω και κατι το τέλειο αλλα να πιασουν τοπο τα λεφτα μ.. να ειναι κατι αξιοπρεπες οχι να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο.. χρειαζομαι καλες γωνιες θέασης...

Καλησπερα , μερικες οικονομικες και καλες ειναι η σειρα του πλαισιου τουρμπο χ παντα γουστα ειναι αυτα μπορεις να βρεις μια 3d σε πολυ καλη τιμη

Για ταινίες είναι πολύ καλή και ο media player της παίζει σχεδόν τα πάντα οπότε μπορείς να βλέπεις απο στικάκι. Δεν έχει όμως 3d γυαλιά οπότε πρέπει να τα αγοράσεις έξτρα. Για εικόνα DIGEA έχε υπόψη σου ότι όσο μεγαλώνει η οθόνη τόσο εκτίθεται η κακή ποιότητα εικόνας που προσφέρει, εκεί μια 40-42" είναι καλύτερη. Καλές γωνίες θέασης προσφέρουν μόνο τα IPS panels όπως της LG που όμως υστερούν σε αντίθεση και απόδοση του μαύρου. Ετσι στο σκοτάδι δεν δείχνουν τόσο καλά όπως τα VA panels που έχει αυτή η Panasonic οι Samsung και οι πιο πολλές Sony.

Στο plaisio δινουν 3d γυαλια.. κοιτα να δεις πανω απο 42 δεν χωραει να παρω επομενως ειμαι οκ... με ρυθμίσεις θα μπορεσω να την φτιάξω να φαίνεται οκ στην digea? τωρα οσον αφορα το μαυρο θα ειναι ασχημο-ενοχλητικό; (δεν ξέρω πως ειναι το πρ'οβλημα για να εχω γνωμη γι αυτο ρωταω). Πρότεινε μ και μια Sony με 550 το πολύ...

κάτοχος LG 42lb650v και είμαι ευχαριοστημένος είναι ακριβώς για τις χρήσεις που θέλεις (αν δεν σε ενοχλεί το φωτεινό μαύρο - που εμένα δεν με ενοχλεί). Το παθητικό 3d είναι ξεκούραστο, εκεί που το ενεργητικό της samsung με ζαλίζει. Πιστεύω ότι και το magic remote της 731 θα κάνει καλή δουλεία, αφού σκέφτομαι να το αγοράσω (η 650 το έχει χωριστά).

Στο plaisio δινουν 3d γυαλια.. κοιτα να δεις πανω απο 42 δεν χωραει να παρω επομενως ειμαι οκ... με ρυθμίσεις θα μπορεσω να την φτιάξω να φαίνεται οκ στην digea? τωρα οσον αφορα το μαυρο θα ειναι ασχημο-ενοχλητικό; (δεν ξέρω πως ειναι το πρ'οβλημα για να εχω γνωμη γι αυτο ρωταω). Πρότεινε μ και μια Sony με 550 το πολύ...
Η sony w805 και 815 είναι στο budget σου και σε digea έχουν την καλύτερη εικόνα απο όλες, στις γωνίες θέασης όμως θα έχεις θέμα. Κάπου πρέπει να κάνεις συμβιβασμό

Γωνιες θεασης φιλε μ θα τις χρειαστω... με ρυθμίσιες θα μπορεσω να φτιαξω την digea; θα χάνει πολύ σε ανάλυση;

Και εγώ έχω lg και δεν με ενοχλεί το μαύρο, η χαμηλή αντίθεση με ενοχλεί

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γωνιες θεασης φιλε μ θα τις χρειαστω... με ρυθμίσιες θα μπορεσω να φτιαξω την digea; θα χάνει πολύ σε ανάλυση;

Μια χαρά είναι η εικόνα της lg σε digea δεν θα έχεις θέμα

Η samsung δεν εχει κατι αξιόλογο σε αυτα τα λεφτα; Σε Lg έχω καταλήξει κι εγώ... πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες γι αυτα που ζητάω.. τωρα δεν ψαχνω την τρομερη λεπτομέρεια... αλλα τουλαχιστον ν απολαμβάνω τηλεοραση όπως πρέπει...

Κοίτα.. Για να απολαύσεις τηλεόραση πρέπει να βλέπεις καλής ποιότητας υλικό (δλδ όχι digea) σε μεγάλη οθόνη (στην περίπτωση σου τουλάχιστον 46") και με καλή αντίθεση που σημαίνει VA panel και κατά συνέπεια να κάθεσαι στην ευθεία από την TV. Οπως είπα και πρίν, πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς

ε νταξει ειναι πολυ λεπτομερεια για μενα πιστευω... οκ... καταλιγουμε σε αυτην και περιμενω και αλλες γνωμες ως την δευτερα που θα την παραγγείλω...