Αγορα smart tv 40-42''

Στο νημα της ex720 αν θυμαμαι καλα λιγο μετα την 20 σελιδα ειχαν ποσταρει ενα συγκριτο αναμεσα σε αυτες τις δυο και οτι ηταν καλυτερη η σονυ.... Επισης το 24 real cinema που που αναφερει η σονυ παιζει ρολο σε ταινιες η μονο για να το λεμε ειναι? η σαμυ εχει 24 real cinema(επειδη δεν ειδα να το αναφερει πουθενα)..?

Στο νημα της ex720 αν θυμαμαι καλα λιγο μετα την 20 σελιδα ειχαν ποσταρει ενα συγκριτο αναμεσα σε αυτες τις δυο και οτι ηταν καλυτερη η σονυ....

Εγώ σου εξήγησα γιατί θεωρώ ότι είναι καλύτερη η D6000. Από εκεί και πέρα κάποιος άλλος μπορεί να έχει την αντίθετη άποψη.

Οκ.. ευχαριστω yperion... γνωριζεις αν το media εχει εγγυηση ελλ.αντιπροσωπιας η φερνει μονο του της τηλεορασεις?

Απάντηση: Re: Αγορα smart tv 40-42''

Επισης το 24 real cinema που που αναφερει η σονυ παιζει ρολο σε ταινιες η μονο για να το λεμε ειναι? η σαμυ εχει 24 real cinema(επειδη δεν ειδα να το αναφερει πουθενα)..?

To 24p real cinema υποδηλώνει ότι η TV μπορεί να προσαρμόσει την συχνότητα ανανέωσής της σε ακέραιο πολλαπλάσιο του κινηματογραφικού 24hz, όταν ανιχνευθεί τέτοιο υλικό. Oι κατοστάρες δηλ. (100hz) θα το δείξουν στα 96hz (24*4). Aπ'όσο ξέρω το έχει και η Samsung και η Sony, και γενικά όλες οι σύγχρονες 100hz.

Ευχαριστω yperion, αλλα μαλλον (επειδη θελω και blu ray) θα διαλεξω blu ray που να μπορει να με εξυπηρετει στο κομματι αυτο... πριν δεν το ειχα σκεφτει και σκεφτομουνα πως θα βρω λυση, αλλα τελικα ηταν πιο απλο..:) Πηρα και την τηλεοραση(σαμυ 6000), αλλα σημερα ηρθε και δεν την εχω ανοιξει ακομα(πτωμα απο τη δουλεια)... πρεπει να προσεξω κατι για αρχη, πριν η αφου την ανοιξω..?

Να προσέξεις να μην αποχαυνωθείς από τα Ελληνικά κανάλια που δείχνουν όλο βλακείες. Τίποτε άλλο. Καλές θεάσεις.