αγορα SMART TV

athletico

New member
13 December 2012
36
τρίκαλα
καλημερα παιδια,καλως σας βρηκα μιας και ειμαι νεος στο φορουμ.
οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω να αγορασω μια τηλεοραση 40-46 ιντσες
smart tv μεχρι 700 ευρω.την θελω για παρακολουθηση και οχι για παιχνιδια και να μπαινω στο
διαδυκτιο.
ποια μου προτεινετε να αγορασω
και τι ειδους καταστηματα να προτιμησω?dld online ή καταστηματα της περιοχης μου (τρικαλα)
και το ρωταω αυτο για την εγγυηση
ευχαριστω πολυ

Καλωσόρισες. Δηλαδή κυρίως για τηλεοπτικό προορίζεται η τηλεόραση. Απόσταση θέασης ?

Δεν είναι. Για 46" smart χρειάζεσαι κοντά στα 800 ευρώ. Να πάρεις μικρότερη smart δεν το συστήνω. Οπότε αν δεν είναι κάτι αναγκαίο, προχώρα με την EH6030. Η γνώμη μου είναι πως ούτως ή άλλως το browsing με τηλεχειριστήριο δεν είναι εύχρηστο.

Και εγώ συμφωνώ στην Samsung 6100. Νομίζω ότι είναι η πιο τίμια επιλογή στην κατηγορία της.

παιδια η 6100 ξεφευγει απο το μπατζετ μου,
μιχαλη και εγω δεν ειμαι φαν του να μπαινω στο internet απο την tv και οπως ανεφερα
την θελω μονο για να βλεπω.απλα λες νεα τεχνολογια και τετοια.μπορει να ειναι χρησιμη για τον γιο μου.
την 6030 να παω σε 46αρα?
επισης υπαρχει καπου κανενας οδηγος για να δω τις δυνατοτητες της?
ευχαριστω

Last edited:
Το smart tv πρακτικά δεν θα σου χρησιμεύσει σε κάτι εφόσον σπίτι έχεις υπολογιστή μπορείς να μπαίνεις σε όποιο site θέλεις πολύ πιο απλά και χωρίς τους περιορισμούς των τηλεοράσεων.

τελικα παιδια θα καταληξω στην 6030 την ειδα σε μαγαζι στα τρικαλα και μου αρεσε.θα παω στην 46αρα.
απλα εκανα λαθος την αποσταση ειναι 2-3 μετρα και οχι 2-2.5 που ειχα ποσταρει πιο πανω.
ειναι καλη η 46αρα?
ευχαριστω πολυ παιδια
καλες γιορτες να εχετε

φιλε Yperion στα τρικαλα εχουμε ψηφιακο σημα αν εννοεις απο την digea.αυτες που μου προτεινεις απο οτι βλεπω ειναι plasma οχι lcd.
δεν γνωριζω τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ τους απλα οτι οι plasma ειναι παλιοτερης τεχνολογιας.
μπορεις να μου το εξηγησεις αν δεν σου κανει κοπο

τελικα παιδια θα καταληξω στην 6030 την ειδα σε μαγαζι στα τρικαλα και μου αρεσε.θα παω στην 46αρα.
απλα εκανα λαθος την αποσταση ειναι 2-3 μετρα και οχι 2-2.5 που ειχα ποσταρει πιο πανω.
ειναι καλη η 46αρα?
ευχαριστω πολυ παιδια
καλες γιορτες να εχετε

Για δες και αυτην http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PHILIPS-42PFL4307H-12,99452,430512,539743.html

...δεν γνωριζω τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ τους απλα οτι οι plasma ειναι παλιοτερης τεχνολογιας.

Παλιότερη τεχνολογία δεν θα πει κατ' ανάγκην χειρότερη.

Αν και δεν είναι παλιότερη αλλά λέμε τώρα.

ευτυχως παιδια δεν αγορασα ακομη και λεω ευτυχως διοτι προεκυψε μετακομιση
και στο νεο σπιτι οι αποστασεις ειναι διαφορετικες.θα επανελθω με λεπτομερειες.
καλη χρονια σε ολα τα μελη του υπεροχου αυτου φορουμ.