Αγορα SONY BRAVIA 46V3000

Βασίλης

AVClub Addicted Member
24 July 2007
1,936
Αθηνα
Κάποιες ερωτήσεις απο τον αδερφό μου που εχει σκοπό να την αγοράσει στη γιορτή του (26/10):
"Καλησπερα σε ολους του κυριους του forum.Αν μπορειτε μια βοηθεια στα παρακατω θα ημουν ευγνωμων..
1)Εχει πανελ 10 bit? (σε ολες τις αλλες η sony το αναφερει ρητα.Σε αυτη οχι)
2)Εχει επεξεργαστη εικονας bravia ex?( σε site του εξωτερικου λεει πως εχει αλλα στο site τιποτα)
3)Εχει hdmi 1.3? (πουθενα δεν βρηκα απαντηση)
4) Υπαρχει καπου-οπουδηποτε (αξιοπιστο ή μη) δημοσιευμενο review της να δουμε τι λεει απο κινηση,μαυρο και τυχον προβληματα?
Και ολοκληρωνοντας..εχει την ιδια τιμη με την 46m86 και ειναι λιγο πιο φτηνη (150 eyrv) απο την 46W3000 η οποια ομως δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου..τι θα προτιμουσατε απο τις τρεις?
Ευχαριστω ολα τα παιδια που θα βοηθησουν γιατι οι μερες περνουν γρηγορα και ελπιζω να μην μετανιωσω την αγορα της τηλεορασης οπως εχω μετανιωσει τοσες και τοσες αγορες..."

Δικό σας...

1)Εχει πανελ 10 bit? (σε ολες τις αλλες η sony το αναφερει ρητα.Σε αυτη οχι)
2)Εχει επεξεργαστη εικονας bravia ex?( σε site του εξωτερικου λεει πως εχει αλλα στο site τιποτα)
3)Εχει hdmi 1.3? (πουθενα δεν βρηκα απαντηση)
4) Υπαρχει καπου-οπουδηποτε (αξιοπιστο ή μη) δημοσιευμενο review της να δουμε τι λεει απο κινηση,μαυρο και τυχον προβληματα?
Και ολοκληρωνοντας..εχει την ιδια τιμη με την 46m86 και ειναι λιγο πιο φτηνη (150 eyrv) απο την 46W3000 η οποια ομως δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου..τι θα προτιμουσατε απο τις τρεις?

Καταρχας δες εδω!
http://www.sony.gr/product/CompareP...+LCD+TV&models=KDL-46W3000&models=KDL-46V3000

Οποτε 1) οχι
2)οχι
3)ειναι ενα ερωτημα.....
4)Δες εδω τι παιζει http://www.hdtvtest.co.uk/

Η W γιατι δεν σου αρεσει?Φαινεται αρκετα καλυτερη απο την V!!!
Οσο για την Samsung νομιζω οτι ειναι ενα καλο ερωτημα, αν και νομιζω πως μονο εμφανισιακα υπερτερει της W.

οποτε ειναι μια κακη τηλεοραση, πισω απο την εποχη της..και να σκεφτεις οτι ερχεται και η d3500 που θα ειναι πιο κατω

Κατά την γνώμη μου η V3000 είναι ισάξια με την Μ86.Ισάξια.Και 1.3 hdmi έχει.Μόνο 10άρι πάνελ δεν έχει αλλά ούτε η Μ86 έχει

οποτε ειναι μια κακη τηλεοραση, πισω απο την εποχη της..και να σκεφτεις οτι ερχεται και η d3500 που θα ειναι πιο κατω

Κακη δεν ειναι σε καμια περιπτωση....Απλα με 250 ευρω διαφορα, το σκεφτεσαι λιγο. Παντως το σιγουρο ειναι πως ειναι λιγο πιο καινουρια και ειναι θετικο αυτο....
Στην πραξη παντως πιστευω πως 1% θα ειναι η διαφορα της μιας με την αλλη...-bye-

η παραγγελια δοθηκε σημερα για να προλαβει την 26/10.συντομα θα ανεβουνε φωτογραφιες με τις 2 τηλεορασεις διπλα διπλα..η m8 υποστηριζει deep colour και με την γιαλιστερη επιφανεια της κανει το μαυρο να φαινεται..μαυρο! anyway θα δουμε

ο Λαρισαιος εχασε την εμπιστοσυνη μου με τα βαλε βγαλε καθε μερα και με τα μετρητης..2190 σε 12 ατοκες την βρηκε (για το φιλο που ρωτησε με pm)
απο οτι καταλαβα ηθελε το μαυρο γιαλιστερο της samsung αλλα να γραφει απο κατω sony!
η τιμη του Λαρισαιου ειναι καλη αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερες..και ειναι εδω μεσα,κυκλοφορουν και αν τους ρωτησεις σου τη λενε..αρκει να τους ρωτησεις..(ο αδερφος μου ηθελε να την παρει απο τη πολη μας..αλλιως θα κερδιζε 100 ευρω..2090 την βρηκα εδω μεσα και την 46w3000 2200.)