Αγορά SONY KDL-46W3000

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Kαλημέρα κατ'αρχήν στους συμφορουμίτες.θέλω αν κάποιος φίλος εδώ μέσα εχει την εν λόγω τηλεόραση,να μας πεί εντυπώσεις απο αυτή,καθώς και ποια άλλη επιλογή είχε υπόψιν του κατά την αγορά της.Έχω την KLV-V40A10E και λέω μέσα στις γιορτές να κάνω το...μπράφ:Banane0:
Επίσης αυτή που έχω τι τιμή πιάνει τώρα?Πόσο πάνω-κάτω μπορεί να δοθεί και αν?

μήπως το θέμα δεν είναι γι αυτή την κατηγορία?αν ναι παρακαλώ τους διαχειριστές να το μεταφέρουν στην σωστή

Mε την Χ3500 στήν αγορά , ή "σχεδόν" στην αγορά ,τα μαγαζιά προσπαθούν να ξεφορτωθούν τις W.

Μήν τσιμπάς εκτός και την βρείς σε super τιμή.

---STARK---

Μα δεν μιλάμε για την W2000 αλλά για την 3000,εκτός κι αν είναι λάθος.Πάντως η W3000 είναι κορυφαία μαζί με την Χ3500

Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Τη συγκεκριμένη TV όμως δε την έχει κανείς να μας πεί εντυπώσεις?Επίσης την V40A10E πόσο μπορεί πάνω-κάτω να πιάσει σα μεταχειρισμένη 2 ετών?Μη μου πείτε να την κρατήσω κι αυτήν και οτι δεν αξίζει τον κόπο,γιατί η γυναίκα μου θα μου την φέρει......κολλάρο μου φαίνεται στο τέλος,χώρια τα....:furious3::furious3::furious3:μέχρι τώρα που έχω!
Ασε που σε κανα 2 χρόνια,πάλι τα ίδια θα έχουμε.Εμ σαλτανατι,εμ....τεκνολοτζυ σου λέει:ernaehrung004::ernaehrung004:

Κάποιος έχει την 40άρα και είναι παραπάνω από πολύ ικανοποιημένος,έχει και θέμα αν ψάξεις.Και στο εξωτερικό επίσης δεν έχει αναφερθεί κάτι

Επίσης την V40A10E πόσο μπορεί πάνω-κάτω να πιάσει σα μεταχειρισμένη 2 ετών?

Αν εισαι τυχερος μπορεις να την δωσεις γυρω στα 600 ευρω. Για παραπανω δεν το βλεπω οταν αγοραζει πλεον καποιος καινουργια Sony LCD 40αρα με γυρω στα 1000 ευρω πλεον.

Εγώ την έχω παραγγείλει ήδη (46W3000) και θα την εχω μεχρι την Παρασκευη. Αν δεν εχεις καταλήξει πιθανα το επόμενο Σαβ/κο να σου πω τις εντυπώσεις μου, αν και να σου πώ με τα λεφτά που θα δώσω...δύσκολο να επιτρέψω στον εαυτό μου να το μετανοιώσει...όλα ωραία θα τα βλέπω - όπως και νομίζω ότι είναι με το συγκεκριμένο μοντέλο.