Αγορα SONY KDL-52HX900

dany the dog

New member
24 June 2011
4
Καλησπέρα !
θα ήθελα την γνώμη σας για αυτή την τηλεόραση στην τιμή 2000 ευρώ περιλαμβάνει ( 5 χρόνια εγγύηση .μπάρα ήχου ,ανταπτορα 3D , stik wi fi, 1 ζευγάρι γυαλιά.) εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση σε led , βλέπω μέσω nova & hd.
Σε αuτα τα χρήματα παίρνω & την panasonic 50 vt30 αλλά λόγο αρκετών ωρών σε ps3 με game pes 11 πολύ στατική εικόνα ,έχω τους ενδοιασμούς μου λόγο ( τελειωμένη lcd shapr aquos με τρομερά σύννεφα σε όλο το πάνελ τον τελευταίο χρόνο ,αγορά πριν 5 χρόνια όλο αυτό τον καιρό ξεχασμένη στο full dynamic )
θα άκουγα ευχαρίστως τις προτάσεις σας ειδικά σε led tv 55'' σε αυτά τα χρήματα ταβάνι τα 2000 χιλιάρικα γνωρίζοντας την σαφή υπεροχή της vt 30 ειδικά στο 3d ,όσο για τα αλλά για μένα είναι εφάμιλλες εκτός της εγγύησης από την sony
Ευχαριστώ

ΚΟΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΟ DIKO MOY THREAD ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΝΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ Κ ΜΙΑΣ Κ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 3D EIΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ????ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ

5χρονια εγγυηση + ηχομπαρα + ολα τα υπολοιπα για 2000 νομιζω δεν θα βρεις αλλη παρομοια προσφορα. Μπορει να ειναι περσινο μοντελο αλλα προκειται για πολυ καλη τηλεοραση. Αφου δεν πηγαινεις σε plasma, go for it.

Για το συγκεκριμενομοντελο δεν γνωριζω,αλλα για την αξιοπιστια στην συγχρονη βιομηχανια και συγκεκριμενα στους κατασκευαστες τηλεορασεων δεν μπορεις να εισαι σιγουρος,ειναι λαχειο και μη σου κατσει.