Αγορα Sony KDL-52X3500 εν ετη 2015

optimumw

New member
19 October 2015
10
Καλησπερα...ειμαι καινουριος στο φορουμ...και ερχομαι με την εξης αποροια....1ον:αξιζει να προχωρησω στην αγορα της παραπανω tv εν ετη 2015?? η αληθεια ειναι πως την συγκεκριμενη tv την ειχα βαλει στο ματι απο τοτε που ειχε βγει αλλα λογο κοστους δεν μπορεσα ποτε να την αποκτησω...φανατικος ταινιακιας...σημερα μου δινουν μια μεταχειρησμενη 52αρα στα 450ε αριστη εξωτερικα και με λιγες ωρες λειτουργειας καπου στις 600 συμφωνα με το μενου της τηλεορασης...2ον: γιατι να μην δωσω ας πουμε τα ιδια χρηματα να παρω μια led κτλ καινουριας τεχνολογιας...οι διαφορες θα ειναι μεγαλες η η sony κραταει ακομη και σημερα...επισης εχω διαβασει για πολλες βλαβες του συγκεκριμενου μοντελου σε ξενα site...εβγαζαν προβληματα γενικα οι συγκεκριμενες?...ειδικα καποιος κατοχος θα μπορουσε να με βοηθησει αρκετα....(την tv την θελω κυριως για ταινιες blu ray)...αυτα...ευχαριστω

Last edited:
Καλωσόρισες. Γύρω στα 450 ευρώ βρίσκεις επιλογές στις 48", με 50 Hz panel. Εφόσον δεν παρακολουθείς αθλητικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Με κάπως μεγαλύτερο budget βρίσκεις και διάφορες αξιόλογες λύσεις στις 50".

οποτε καλυτερα να προχωρησω σε αγορα νεας tv?..παντως με την εικονα της sony εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος...ειναι πιο κοντα στο σινεφιλ χαρακτηρα που χρειαζομαι....οι πιο συνχρονες tv μου βγαζουν κατι σαν "πλαστικο" με τα χρωματα στην εικονα τους λογω Led ισως αλλα αυτα ειναι και τελειως αντικειμενικες αποψεις...ισως κανω λαθος δεν ξερω...

ποια μοντελα να προτιμισω μεχρι 50 ιντσες παντα με μικρο budget αλλα με αξιολογη εικονα...πιο πολυ με ενδιαφερουν οι ταινιες...

Τη συγκεκριμενη τηλεοραση την εχω απο το 2008. Ηταν το line up της εποχης φυσικα μετα την ανεπαναληπτη kuro. Μεχρι και πριν εναμιση δουλευε απροσκοπτα και ειδικα με σημα οτε τι βι ηταν σουπερ. Μετα απο ενα παρατεταμενο διαστημα απραξιας (περιπου τριων μηνων που ελειπα λογω εργασιας) την αναψα και αρχισαν τα νουμερα. Η εικονα στο απο το δεξι ακρο και μεχρι τη μεση περιπου του πανελ εδειχνε πιο μαυρο το σημα και εμφανιζοταν ειδωλα. Μετα απο λιγο και αφου ζεστενοταν ερχοταν στα ισια της. Με το περασμα του χρονου ο χρονος που χρεριαζοταν για να επανελθει ολο και μεγαλωνε. Η λυση στο προβλημα ηταν να ασκεις πιεση στο πανω δεξι ακρο του πανελ. Ωσπου καποια στιγμη σταματησε να λειτουργει και αυτο. Την πηγα σε μαστορα και μου πε οτι δεν επισκευαζεται γιατι εχει προβλημα το πανελ. Μετα απο μικρη ερευνα και αφου την ανοιξα ανακαλυψα οτι το προβλημα προερχοταν απο τις καλωδιοταινιες που εχει περιμετρικα το πανελ για να μεταφερει το σημα (συγκεκριμενα η πανω δεξια). Δημιουργησσα ενα πεδιο μονιμης πιεσης στο σημειο και η αληθεια ειναι οτι η τηλεοραση επαιζε κανονικα για κανα τριμηνο. Για να ξερεις η τηλεοραση και καθε τηλεοραση αυτης της τεχνολογιας μπορει να επισκευστει αλλα δυστηχως οχι στην χωρα μας. Υπαρχουν ανταλλακτικα για τα παντα απλα κανενας μαστορας εδω δεν επενδυει ωστε να παρει τα καταλληλα μηχανηματα και να γινει μαγκας. Σου πεταν ενα οτι εχει προβλημα το πανελ και εσυ αναγκαζεσαι απο το πουθενα να βαλεις παλι το χερι στη τσεπη. Αποψη μου ειναι να μην τη παρεις και να στραφεις σε κατι καινουργιο. Εγω ειμαι εδω και δυο μηνες χωρις τηλεοραση γιατι σταμπαρα ενα μοντελο αλλα περιμενα να πεσει καπως η τιμη του . Δυστηχως αν και ειμαι υπερμαχος της σονυ παρηγγειλα σαμσουγκ την ju7500 αλλα μαλλον η τιμη της ειναι απαγορευτικη για σενα απ οτι καταλαβα. Κανε μια ερευνα γιατι σιγουρα υπαρχουν περσινα μοντελα σε προσιτες τιμες απλα δεν ξερω λογω clouding και bleeiding μηπως ειναι κομματια επιστροφων και φας καμμια ηττα και μπλεξεις σε αλλα κολπα μετα.