Αγορά Soundbar μέχρι 150

να πω κάτι σχετικό-άσχετο:

Όταν μιλάμε για budget soundbars θα πρέπει να έχουμε στο νου ότι ως προϊόν τοποθετείται ακριβώς εκεί...δηλαδή στο να πάρουμε καλύτερο ήχο από τον ήχο της τηλεόρασης.
Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά ας μη περιμένουμε επιδόσεις ανάλογες κάποιων hifi homecinema συστημάτων.
Το λέω για τον φίλο που ανέφερε κάτι για τις μεσαίες.

Προσωπικά είχα καλό DD σύστημα και αυτή τη στιγμή έχω soundbar.
Εντελώς συνειδητά, δε μπορώ να συγκρίνω ηχητικά το ένα με το άλλο σε καμία περίπτωση αλλά η stealth τοποθέτηση και η ικανοποιητική απόδοση τις καθιστά ωραία αγορά.

To γαλλικο αμαζον εχει την jbl 2.1 στα 199 ευρω (με δοκιμαστικο amazon prime membership για ενα μηνα)+45 μεταφορικα για ελλαδα.
εγω παρηγγειλα σημερα την 3.1 τελικα απο το το markt.

Και μάλλον στην τιμή αυτη δεν υπάρχει τίποτε δυνατοτερο να πάρει κάποιος.
Αληθεια ποτε παιρνουμε την JBL 3.1 και ποτε την 2.1?εχω μια LG oled C8. Για 18τμ σαλονι τι παιρνουμε; Αν παρω την 3.1 ισως με διωξουν απο την πολυκατοικια.

Μεχρι 400
1) LG SK9Y
2)JBL bar 3.1
3)JBL bar 2.1
4) sony HT-HF9000

Θα ηθελα αν γινεται και λιγο ποιο ποιοτικη soundbar οχι μονι υπερμπασο, χωρις φυσικα να υποτιμω την αξια του. Και οτι καλυτερο να γινει για μουσικη απο conectify. Οποιος θελει βοηθαει.

Πως το ορίζεις το ποιοτικό;

Ηχομπάρα παίρνετε παίδες. Αν θέλετε πΧοιότητα που έλεγε και ο... τάπερμαν, πάρτε ενισχυτή και ηχεία.

Ηχομπάρα παίρνετε παίδες. Αν θέλετε πΧοιότητα που έλεγε και ο... τάπερμαν, πάρτε ενισχυτή και ηχεία.
Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σου Pleo για τις SK9Y και SK10Y.. Δεν αξίζει το Dolby atmos Σε αυτές;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οτι καλυτερο μπορει να γινει σε ηχομπαρα. Για ενισχυτη και ηχεια εχω ανοιξει αλλο thread απλα ζητουσες και surround.

Οτι καλυτερο μπορει να γινει σε ηχομπαρα. Για ενισχυτη και ηχεια εχω ανοιξει αλλο thread απλα ζητουσες και surround.

Έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα ποιες είναι οι αντρικές ηχομπάρες και για ποιο λόγο θέλουμε την έκταση στο subwoofer.

Αν πρόκειται να έχεις επιλογή μεταξύ ενός συστήματος με ενισχυτή ηχεία και sub και μια ηχομπάρας, τότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης ποιο θα επιλέξεις. Το πρώτο φυσικά.

Έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα ποιες είναι οι αντρικές ηχομπάρες και για ποιο λόγο θέλουμε την έκταση στο subwoofer.

Αν πρόκειται να έχεις επιλογή μεταξύ ενός συστήματος με ενισχυτή ηχεία και sub και μια ηχομπάρας, τότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης ποιο θα επιλέξεις. Το πρώτο φυσικά.
Ανδρικες ηχομπαρες είναι μόνο οι JBL Επειδή έχουν sub 10ιντσο μόνο;

Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σου Pleo για τις SK9Y και SK10Y.. Δεν αξίζει το Dolby atmos Σε αυτές;

Ψάχνεις features και όχι απόδοση κατά τη γνώμη μου. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πιστεύεις ότι θα έχεις atmos με δυο μεγαφωνάκια που κοιτάνε προς τα πάνω;

Ανδρικες ηχομπαρες είναι μόνο οι JBL Επειδή έχουν sub 10ιντσο μόνο;

Και επειδή φτάνουν μεγάλες στάθμες εύκολα. Ακόμα και η Bar 2.1 για πλάκα. Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα. Έχω γράψει το γιατί.

Ψάχνεις features και όχι απόδοση κατά τη γνώμη μου. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πιστεύεις ότι θα έχεις atmos με δυο μεγαφωνάκια που κοιτάνε προς τα πάνω;
Εσένα ρωτάω.. Αυτή τη στιγμή η SK9Y έχει 380 και τα SP8K πίσω ασύρματα ηχεία 180.Με 560 δεν εχεις ενα τίμιο και χωρίς καλώδια (τεράστια σημασία για εμένα) SURROUND σύστημα;

Και επειδή φτάνουν μεγάλες στάθμες εύκολα. Ακόμα και η Bar 2.1 για πλάκα. Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα. Έχω γράψει το γιατί.
Δεν το βρίσκω το post που εννοείς

Εσένα ρωτάω.. Αυτή τη στιγμή η SK9Y έχει 380 και τα SP8K πίσω ασύρματα ηχεία 180.Με 560 δεν εχεις ενα τίμιο και χωρίς καλώδια (τεράστια σημασία για εμένα) SURROUND σύστημα;

Μια χαρα σε βλεπω.

Με ρώτησες και σου απάντησα. Ψάχνεις για features και όχι για απόδοση. Αν έψαχνες για απόδοση με 500 ευρώ παίρνεις 5.1 (χωρίς μεγαφωνάκια προς τα πάνω) με ενισχυτή ηχεία και sub, χωρίς το feature του ασύρματου.

Πάντως μεταξύ μας. Ένα καναλάκι να τρέχει γύρω γύρω είναι πρακτικά αόρατο. Πιο αόρατο από το καλώδιο τροφοδοσίας που θέλει το SP8K και τα καλώδια από αυτό προς τα ηχεία.

Απάντηση: Re: Αγορά Soundbar μέχρι 150

Αληθεια ποτε παιρνουμε την JBL 3.1 και ποτε την 2.1?εχω μια LG oled C8. Για 18τμ σαλονι τι παιρνουμε; Αν παρω την 3.1 ισως με διωξουν απο την πολυκατοικια.

Μεχρι 400
1) LG SK9Y
2)JBL bar 3.1
3)JBL bar 2.1
4) sony HT-HF9000

Θα ηθελα αν γινεται και λιγο ποιο ποιοτικη soundbar οχι μονι υπερμπασο, χωρις φυσικα να υποτιμω την αξια του. Και οτι καλυτερο να γινει για μουσικη απο conectify. Οποιος θελει βοηθαει.

Αν το σαλόνι είναι 18τμ καθαρά και όχι 18τμ + τραπεζαρία κουζίνα κλπ η Sony ht-rt4 αν τη βρεις στα 250 σε προσφορά είναι πολύ καλή επιλογή, καθώς δίνει και πίσω ηχεία (όχι ασύρματα όμως).
Στην "κανονική" τιμή των 420 ευρώ θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Μουσική παίζει και δυνατά αλλά μη περιμένεις θαύματα....ηχομπάρα είναι.