Αν εξαιρέσουμε την επιλογή σε sub 10" η 12" κανείς δεν λέει στον άνθρωπο ότι πάει να κάνει κακή επιλογή στη συγκεκριμένη μάρκα για sub.
Magnat Monitor Supreme Sub 302A Frequency Response 16-200hz ( Με 12" γουφερ και σε αυτά τα χρήματα ?) Crossover Frequencies 50-150Hz :slapface:
Εγω θα σου πω κάτι άλλο για να κρίνεις μόνος σου .
Σε χώρο ούτε 21 τετραγωνικών για αποκλειστική χρήση home cinema , κάποιος έβαλε 20 σαμπ .
Βέβαια τα είχε τα χρήματα και έκανε εγκατάσταση χωρίς όριο χρημάτων .
Τώρα πως μπορεί κάποιος να λέει οτι ένα 10αρι είναι αρκετό για χώρο 50 τετρ. Και ας χρησιμοποιεί έστω τον μισό εγω δεν μπορω να το καταλάβω . Δεν γίνεται ένα 12αρι να φορτίσει τον χώρο , με πολλους συμβιβασμούς ισως , και πολυ μεγαλυτερης κατηγοριας τιμης απο του συγκεκριμένου σαμπ , πόσο μάλλον ένα 10αρι .
Για όποιον θέλει να το καταλάβει καλώς .
Για όποιον δεν τον συμφέρει οικονομικα να το καταλάβει πάλι καλώς .
Αλλά όχι και να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε .
Συγγνώμη αλλά είμαι καινούριος στο χώρο του ήχου και τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μου λένε και πολλά (δεν ξέρω δηλαδή αν θεωρούνται καλά ή λίγα για 285 ). Τι θες να πεις ότι το Magnat Monitor Supreme Sub 302A είναι μια καλή επιλογή για τα λεφτά του; Ή κακή;
Φίλε μου δεν είναι ανάγκη να ζητάς συγνώμη.
-Να το πω αλλιώς μια εταιρεία που λέει ότι το 12" sub τις μπορεί να κατέβει στα 16hz με 285 δεν θα την εμπιστευόμουνα. Αν τώρα το θες μόνο και μόνο να πειραματιστής μιας και είναι το πρώτο σου, να το κρατήσεις κάνα χρόνο να απόκτησης εμπειρία και μετά να πας σε κάτι καλύτερο καντο. Άπλα να ξέρεις ότι έχεις πετάξει 285 ( προσωπική εκτίμηση και μόνο ). Συμβουλή κράτα τα λεφτά σου κανε υπομονή και οικονομία και πάρε κάτι καλύτερο.
Συμβουλή κράτα τα λεφτά σου κανε υπομονή και οικονομία και πάρε κάτι καλύτερο.
Συγγνώμη αλλά είμαι καινούριος στο χώρο του ήχου και τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μου λένε και πολλά (δεν ξέρω δηλαδή αν θεωρούνται καλά ή λίγα για 285 ). Τι θες να πεις ότι το Magnat Monitor Supreme Sub 302A είναι μια καλή επιλογή για τα λεφτά του; Ή κακή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.