AGORA Subwoofer

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
τi γνώμη έχετe γιά τό subwoofer klipsch τό RW-1OD η το KSW-10 σέ συνδιασμό με τά RF-52 μπροστίνα κεντρικο RC -10

Ο ενισχυτής είναι ό denon avr 1910

Κάποια στιγμή βάλαμε στο σπίτι ενός φίλου ένα 2 rb 51 και το 10ρακι που λες.
Ο χώρος του είναι περίπου 45ΤΜ το σαλόνι μαζί με κουζίνα. Ενισχυτής ήταν ο 2108 νομίζω και μπορώ να πω ότι το σύνολο κάλυπτε και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του. Το σαμπακι γέμιζε τον χώρο του με άνεση.
Δώσε λίγα στοιχεία για τον χώρο σου

ο χωρος μου ειναι 5,30χ5.50 που εχει ολα μεσα σαλονι τραπεζαρια κλπ
η τηλεωραση (θεση θεασης) αν φανταστης ο καναπες στον πισω τυχο και μπροστα αριστερα η tv

για την ωρα εχω το παλιο της yamaha ns 133 an uhmamai ton kodiko
να παρω αυτο που γραφο η το 12αρι η μυπως κατι σε αλλη μαρκα

Για τον χώρο που λες και για τα δικά μου γούστα είναι υπεραρκετό, αν δεν το έχεις ακούσει αξίζει να το ακούσεις. Σε σχέση με το canton μου είναι κλάσεις μπροστά. RW-12d? Θες να πάρεις τους σοφάδες παραμάσχαλα?
Αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω μην τα δώσεις στο sub δώστα και πάρε αντί των 52 τα 82 που είναι πολύ καλύτερο ηχείο

Απάντηση: Re: AGORA Subwoofer

ο χωρος μου ειναι 5,30χ5.50 που εχει ολα μεσα σαλονι τραπεζαρια κλπ
η τηλεωραση (θεση θεασης) αν φανταστης ο καναπες στον πισω τυχο και μπροστα αριστερα η tv

για την ωρα εχω το παλιο της yamaha ns 133 an uhmamai ton kodiko
να παρω αυτο που γραφο η το 12αρι η μυπως κατι σε αλλη μαρκα
Μην πας σε 12άρι.....σε τέτοιο χώρο με πράγματα μέσα όπως τραπεζαρία και φαντάζομαι διάφορα παρελκόμενα,και χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα ακουστικά αφού σε πιθανά γκάζια θα αρχίζουν χοροί σε διάφορα αντικείμενα,και άδικα θα πετάξεις χρήματα.

H δικη μου ελαχιστη εμπειρια λεει, οτι αν ειναι να τριζουν τα οποια διαφορα που υπαρχουν σε εναν χωρο, θα τριζουν ειτε προκειται για 15αρι ειτε για 8αρι
Για 5,50 Χ 5,30 πιο σωστο νομζω οτι ειναι ενα 12αρι

Απάντηση: Re: AGORA Subwoofer

H δικη μου ελαχιστη εμπειρια λεει, οτι αν ειναι να τριζουν τα οποια διαφορα που υπαρχουν σε εναν χωρο, θα τριζουν ειτε προκειται για 15αρι ειτε για 8αρι
Για 5,50 Χ 5,30 πιο σωστο νομζω οτι ειναι ενα 12αρι
Και γιατί να πληρώνουμε το τρίξιμο και την "βρωμιά",παραπάνω;μήπως αποτελεί μέρος των περιφερειακών εφέ!!!

Ειναι 2 διαφορετικα θεματα κατα την γνωμη μου.

Εαν δεν θελουμε τριξιματα δεν παιρνουμε καθολου και δεν πληρωνουμε τιποτα
Με το μικρο sub θα πληρωσουμε λιγοτερα, αλλα σε εναν μεγαλο χωρο μηπως θα ειναι επισης πεταμενα χρηματα ?

σας ευχαριστω παιδια, τα ηχεια οπως εγραψα παραπανω τα εχω ιηδη στην κατοχη μου 2 σχεδον χρονια και ειμαι ευχαριστιμενος μαζι μεταδιπολα της ιδιας εταιριας.
ηθελα μιας και τα χρηστουγενα πειρα και καινουργιο av denon 1910 να τα ζευγαρωσω με καλο sub μιας και εχουμε εκπτωσεις
παντος σας ευχαριστω παλι για οποιαδηποτε σιμβουλη σας ,αν και διαβαζω
καθε μερα σχεδον το σαιτ

Και εγω στην αρχη ειχα παρει το ksw-10,δε λεω καλο αλλα οχι για μεγαλο χωρο ( 40 τ.μ. ) σε συνδιασμο με τα rb-51.Τελικα κατελυξα στο rw-12 και καθαρισα,δωσε κατι παραπανω αξιζει.φιλικα Σπυρος..

Ειναι 2 διαφορετικα θεματα κατα την γνωμη μου.

Εαν δεν θελουμε τριξιματα δεν παιρνουμε καθολου και δεν πληρωνουμε τιποτα
Με το μικρο sub θα πληρωσουμε λιγοτερα, αλλα σε εναν μεγαλο χωρο μηπως θα ειναι επισης πεταμενα χρηματα ?

Συμφωνω The bigger the better εφ οσον το ρυθμισεις σωστα
Πες και μια γνωμη εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=55772

και δες και πως συμπεριφερεται το sub στο χωρο τσεκαρισμενο με το sms της velodyne.

Attachments

• 24012010499.jpg
    24012010499.jpg
    57.5 KB · Views: 26
  • IMG_0486.jpg
    IMG_0486.jpg
    51.7 KB · Views: 22