Αγορα tablet!

Status
Not open for further replies.

Andreas Adtr

New member
30 September 2013
4
Καλησπερα σας!
Ειμαι καινουργιος στο forum και για να μην τα πολυλογω θα ηθελα βοηθεια και καποιες προτασεις σχετικα με το tablet που σκεφτομαι να αγορασω :P
Καταρχας το ποσο που διαθετω ειναι γυρο στα 200 euro και ποιο πολυ το θελω για μουσικη,ταινιουλες και σερφαρισμα..!
Επισης καποια πραγματα που με ενδιαφερουν ειναι:
1)να εχει καλη ευκρίνεια η οθονη
2)δεν θελω ιδιαιτερα μεγαλη οθονη-μεγεθος(θα προτιμουσα 8αρι) και βαρος του tablet διοτι θα το κουβαλαω μαζι μου.
3)να εχει σχετικα ικανοποιητικη ποιοτητα κατασκευης.
4)να μην τρωει κολληματα :X
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :)

Last edited:
Ειμαι αναμεσα σε nexus 7 32gb(200 euro) hp slate 7(150 euro) και στο asus memo pad hd(170 euro) που μαλλον θα προτιμησω για 3 λογους απο το nexus..
1ον μου αρεσει πολυ σαν "φιρμα" η asus
2ον το nexus δεν περνει memory card
και 3ον με τα 30 ευρο που μου μενουν περνω και 32αρα micro sd.
Εσεις Τι λετε?οποιαδηποτε αποψη σχετικα με το asus θα με βοηθουσε πολυ στο να καταληξω :)

Last edited:
Αν τα ελάχιστα παραπάνω χρήματα που ζητά το φετινό μοντέλο είναι θέμα πάρε το περσινό nexus 7 tablet ειδάλλως κοίτα μόνο το φετινό που είναι ελαφρύτερο με καλύτερη οθόνη και επεξεργαστές.
Εγώ δεν θα κοιτούσα το περσινό πάντως.

το καινουργιο κοστιζει 300+ euro αυτο με τα 32gb....αυτο με τα 16gb που ειναι στα 250 και με μη αποδεκτη memory card δεν μου κανει :P

Αν θυμάμαι καλά μόνο 9gb μένουν ελεύθερα από τα 16gb όποτε κατευθείαν στο 32αρη για σοβαρή ενασχόληση.
Αν δεν κολλάς στο usb μην πας σε κάτι που από το πρώτο δίμηνο θα είναι πίσω σε λειτουργικό android και με σαφώς μειωμένες επιδόσεις λόγω cpu - gpu γιατί του χρόνου θα είσαι πάλι για tablet!

Νομίζω 300+ είναι καλή τιμή αν και υπάρχει χαμηλότερη αλλά με κάποια... αναμονή στην αποστολή http://www.simplyelectronics.net/subcat.php?cid=4&sid=139 και με μια μικρή προσπάθεια ίσως το 4G LTE σε καλύψει μελλοντικά ολοκληρωμένα.

Ως προς το μέγεθος κάτι μεγαλύτερο ας πούμε 8 ίντσες χάνει σε χρηστικότητα δεν βολεύει με τίποτα είναι κάτι σαν laptop στις 15.6 in - no way to carry arround.

Απάντηση: Re: Αγορα tablet!

Ειμαι αναμεσα σε nexus 7 32gb(200 euro) hp slate 7(150 euro) και στο asus memo pad hd(170 euro) που μαλλον θα προτιμησω για 3 λογους απο το nexus..
1ον μου αρεσει πολυ σαν "φιρμα" η asus
2ον το nexus δεν περνει memory card
και 3ον με τα 30 ευρο που μου μενουν περνω και 32αρα micro sd.
Εσεις Τι λετε?οποιαδηποτε αποψη σχετικα με το asus θα με βοηθουσε πολυ στο να καταληξω :)

Nexus 7 με ευκολία.
+1 για το Nexus 7!!

Και το nexus η asus το κατασκευάζει :ernaehrung004:

Και εγώ nexus θα πρότεινα γιατί θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσο αφορά νέες εκδόσεις λογισμικού, που θα βγαίνουν για όσο η συσκευή αντέχει να τις τρέχει.

Re: Απάντηση: Αγορα tablet!

Πως ξεχωρίζεις το καινούργιο από το παλιό?

Επίσης μια τελευταία βοήθεια:

Αυτο --> http://www.skroutz.gr/s/3701400/Google-Nexus-7-FHD-32GB.html

Με Αυτό --> http://www.skroutz.gr/s/3902066/Google-Nexus-7-FHD-4G-32GB.html

Τι διαφορά έχουν, μόνο το 4G? δηλαδή το φτηνότερο μπορεί και παίρνει δεδομένα από GSM αλλά ότι από δίκτυο 4G?

Status
Not open for further replies.