Αγορά Ταινιών dvd/BluRay (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNETIKA ΜΑΓΑΖΙΑ!!!

δεν αφορα ιντερνετικη προσφορα αλλα θεωρησα καλο να ενημερωσω:

αγορασα μολις απο public την συλλογη ο νονος
4 blurays , σφραγισμενα και ελληνικα 9.99 ευρω.

το περιεργο ειναι οτι την αγγλικη εκδοση ( που ειναι ακριβως ιδια) την εχει 65+ ευρω

Τα dvd έχουν 9.99 ευρω, πήγα σήμερα να τα πάρω σε bluray αλλά...

πλεον ναι..

ισως εκαναν λαθος ισως τελειωσε η προσφορα.

εγω το προλαβα και εστειλα και 2-3 φιλους και στο ραφι εμεινε μονο η αγγλικη εκδοση (παντα μιλαω για bluray) στα 65 ευρω

Re: BLU-RAY και DVD που αξίζουν σε Συλλεκτικές Εκδόσεις

Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος post αλλά σε αυτό το link μπορείτε να βρείτε games/dvd/blu-ray collections και σε τι τιμές παίζουν έξω!!!!

http://www.bluraycollections.co.uk/

Προσοχή όσοι κοιτάξετε για ταινίες,κοιτάξτε να δείτε αν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτές!

το eshop εχει βγαλει καποιες ταινιες σε προσφορα στα 8.95 ευρω.

οχι σπουδαια πραγματα, ξεχωριζω ισως τα steelbook 2012, terminator 4 και terminator 3, face off, armagedon, 3:10 to yuma

Last edited:

Χαιρετώ την όμορφη παρέα!

Μια ερώτηση κι από εμένα:Σχετικά με το κατάστημα play.com το οποίο και έχουν αναφέρει φίλοι εδώ.Ενδιαφέρομαι για διάφορες αγορές ταινιών σε Blu-ray ,αλλά σε καμμιά περίπτωση δε θα ήθελα όταν πάρω τα δισκάκια στα χέρια μου να διαπιστώσω ότι δεν περιέχουν ελληνικούς υπότιτλους!

Για τον παραπάνω λόγο θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω να κάνει search μόνο σε Blu-ray τίτλους που έχουν ελληνικούς υπότιτλους?

Επίσης πιο συγκεκριμένα οι παρακάτω 3 ταινίες που σας επισυνάπτω τα links αν και αναφέρουν στα Technical Details και συγκεκριμένα στο Subtitles ότι έχουν ελληνικά,θεώρησα σκόπιμο να σας ρωτήσω εδώ ώστε (ειδικά κάποιος που έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί) να μου το επιβεβαιώσει αν σε αυτό το σημείο είναι που πρέπει να κοιτάξω για επιβεβαίωση.

Τα links των ταινιών που με ενδιαφέρουν είναι:

1. http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/6193688/The-Godfather-Trilogy-The-Coppola-Restoration/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=godfather&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{godfather}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b

2. http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/1130254/Hostel/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=hostel&cur=258&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{hostel}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b

3. http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/3435871/Hostel-2-Unseen-Edition/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=hostel&cur=258&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{hostel}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b

Επίσης διαδικαστικά να ρωτήσω,στο συγκεκριμένο μαγαζί (play.com) μπορείς να αγοράσεις και με χρεωστική κάρτα εκτός από πιστωτική ή prepaid που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post?Σου έρχονται με ταχυδρομείο?Επίσης σχετικά με τις αποστολές αναφέρει ότι:

"Our FREE export delivery usually takes 7-10 days to the following countries"

έχει και την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες χωρίς μεταφορικά αλλά λέει με αστεράκι ότι: "*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece."

Επιβεβαιώνει κάποιος ότι όντως εκτός των αναγραφόμενων τιμών δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ επιπλέον μεταφορικά μέχρι να φτάσουν τα Blu-ray στην πόρτα σου?

Συγκεντρωτικά δηλαδή κυρίως με ενδιαφέρει το θέμα των υποτίτλων και το αν υπάρχουν οποιεσδήποτε extra χρεώσεις,τουλάχιστον σύμφωνα με την εμπειρία ατόμων που έχουν αγοράσει από το play.com

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια!!

Φιλικά,
Μάνος.

εκανα προχτες την πρωτη μου αγορα απο το play.com ηταν ενα παιχνιδι για το ps3 η τιμη του 12.45 .αρα οπως καταλαβαινεις η 30 λιρες που αναφερει το σαιτ δεν ισχυει.
περιμενω λογικα εντος της εβδομαδας την παραγγελια μου στην οποια ελεγε οτι θα την εχω εντος 3-5 εργασιμων ημερων (αλλα εμαθα οτι μπορει να παρει και παραπανω μερες 10-12)
την αγορα την εκανα με prepaid αλλα της προαλλες που ρωτησα στην eurobank μου ειπε οτι και με χρεωστικη γινεται αλλα καλυτερα με prepaid (ρωτα στην τραπεζα σου καλυτερα για ποιο σιγουρα)
τα μεταφωρικα ειναι δωρεαν διοτι τα μεταφορικα τα εχει ενσωματωμενα στην τελικη τιμη το play.com
τωρα για τους υποτιτλους που θελεις για της ταινιες δεν μπορω να σε βοηθησω διοτι δεν παραγγελνω ταινιες αλλα απο την στιγμη που γραφει οτι εχει ελληνικους υποτιτλους τοτε λογικα θα εχει.
αν παρατηρησες στον ΝΟΝΟ λεει οτι ελληνικα εχει μονο το 4ο blue ray και οχι ολα.
ελπιζω να βοηθησα λιγο και εχω καινουργιος ειμαι στην ιντερνετικη αγορα.

εκανα προχτες την πρωτη μου αγορα απο το play.com ηταν ενα παιχνιδι για το ps3 η τιμη του 12.45 .αρα οπως καταλαβαινεις η 30 λιρες που αναφερει το σαιτ δεν ισχυει.
περιμενω λογικα εντος της εβδομαδας την παραγγελια μου στην οποια ελεγε οτι θα την εχω εντος 3-5 εργασιμων ημερων (αλλα εμαθα οτι μπορει να παρει και παραπανω μερες 10-12)
την αγορα την εκανα με prepaid αλλα της προαλλες που ρωτησα στην eurobank μου ειπε οτι και με χρεωστικη γινεται αλλα καλυτερα με prepaid (ρωτα στην τραπεζα σου καλυτερα για ποιο σιγουρα)
τα μεταφωρικα ειναι δωρεαν διοτι τα μεταφορικα τα εχει ενσωματωμενα στην τελικη τιμη το play.com
τωρα για τους υποτιτλους που θελεις για της ταινιες δεν μπορω να σε βοηθησω διοτι δεν παραγγελνω ταινιες αλλα απο την στιγμη που γραφει οτι εχει ελληνικους υποτιτλους τοτε λογικα θα εχει.
αν παρατηρησες στον ΝΟΝΟ λεει οτι ελληνικα εχει μονο το 4ο blue ray και οχι ολα.
ελπιζω να βοηθησα λιγο και εχω καινουργιος ειμαι στην ιντερνετικη αγορα.

Να'σαι καλά φίλε μου!Δεν είχα προσέξει ότι στο Νονό έχει ελληνικούς υπότιτλους μόνο στο 4ο Blu-ray,δηλαδή μόνο στα extras λογικά!!Αν σου είναι εύκολο ενημέρωσε με από εδώ αν όλα πήγαν καλά με την παράδοση και αν όντως τελικά δεν υπήρξε ο περιορισμός των 30 λιρών που λέει στο site.

Σε ευχαριστώ και πάλι και αναμένω!

Φιλικά,
Μάνος.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNETIKA ΜΑΓΑΖΙΑ!!!

πράγματι η τιμή που βλέπεις είναι τελική

βέβαια μπορεί σε κάποια άλλα μαγαζιά η τιμή σε συγκεκριμένο τίτλο να είναι μικρότερη

π.χ. το amazon.co.uk για αγορές άνω των 25 λιρών δεν χρεώνει μεταφορικά

για τους υπότιτλους συνήθως το play είναι αξιόπιστο σε ότι αναφέρει

φρόντισε να αλλάξεις το νόμισμα στην πάνω δεξιά σελίδα σε ευρώ αλλιώς δεν θα σου τα στείλει

το όριο των 30 λιρών είναι τυπικό και σπάνια τηρείται

περιορισμος δεν υπαρχει ειναι απολυτος σιγουρο διοτι μου αφαιρεσαν τα χρηματα απο την prepaid το ειδα μεσω του e-banking.
τωρα αναμενω το παιχνιδι.
μολις το λαβω θα ενημερωσω.

Αν και έχουν περάσει πολλές ημέρες από την προηγούμενη συζήτηση, θα προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από το Play.com:
- Είναι αξιόπιστο και εύχρηστο σάιτ.
- Δέχεται προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες.
- Το άνω όριο των 30 λιρών (ανά κομμάτι) τη μία και μοναδική φορά που το ξεπέρασα, ίσχυσε, όπως το επιβεβαίωσα επικοινωνώντας μαζί τους.
- Οι τιμές που φαίνονται στο "καλάθι" σου είναι τελικές.
- Από όσο ξέρω δεν υπάρχει φίλτρο που να ψάχνεις για ταινία με συγκεκριμένους υπότιτλους.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNETIKA ΜΑΓΑΖΙΑ!!!

διάλεξε στο αριστερό πεδίο αναζήτησης στην σελίδα του play το dvd subtitle και γράψε στο δεξί πεδίο greek

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNETIKA ΜΑΓΑΖΙΑ!!!

διάλεξε στο αριστερό πεδίο αναζήτησης στην σελίδα του play το dvd subtitle και γράψε στο δεξί πεδίο greek
:2thumb22sup: Ωραίος και ευχαριστώ!!!

Δεν υπάρχει παρόμοια επιλογή μόνο για blu-ray subtitle. Kάνοντας το παραπάνω εμφανίζει dvd και blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους. Μετά όμως μπορείς να πας αριστερά και να κάνεις "refine by" με επιπλέον κριτήρια, όπως blu-ray μόνο!

Απάντηση: Προσφορές από Μαγαζιά (internet shop)!!!

attachment.php

attachment.php

Attachments

• avclub1-.jpg
    avclub1-.jpg
    239.2 KB · Views: 244
  • avclub2-.jpg
    avclub2-.jpg
    240.9 KB · Views: 241

Για οποιον ενδιαφερεται εχει βαλει το Media Markt καποια BluRay με 15 ευρω το καθε ενα η 30 ευρω αν παρεις 3 μαζι.

Αυτο που εβαλα εγω στο ματι ειναι οι πειρατες τις καραιβικης 1,2,3. Μια χαρα ειναι στα 30 ευρω.

Ειχε βαλει καποια στιγμη τα media markt τα Lord Of The Ring και τα 3 με 20 ευρω. Αλλα τα αφησα ρε γαμοτο και δε τα πηρα. Καμια προσφορα εχει βρει κανεις πουθενα για αυτα;

editQ: Το βρηκα στο παραπανω site του φιλου απο πανω που εκανε ποστ! Ευχαριστω!!!

Last edited:
Απάντηση: Προσφορές από Μαγαζιά (internet shop)!!!

attachment.php

Attachments

• ΓŽΒ ΓΒΓŽΒΏΓΖ’Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ­Γβ€š MediaMarkt.jpg
    ΓŽΒ ΓΒΓŽΒΏΓΖ’Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ­Γβ€š MediaMarkt.jpg
    182.5 KB · Views: 172

Για οποιον ενδιαφερεται εχει βαλει το Media Markt καποια BluRay με 15 ευρω το καθε ενα η 30 ευρω αν παρεις 3 μαζι.

Αυτο που εβαλα εγω στο ματι ειναι οι πειρατες τις καραιβικης 1,2,3. Μια χαρα ειναι στα 30 ευρω.

Ειχε βαλει καποια στιγμη τα media markt τα Lord Of The Ring και τα 3 με 20 ευρω. Αλλα τα αφησα ρε γαμοτο και δε τα πηρα. Καμια προσφορα εχει βρει κανεις πουθενα για αυτα;

editQ: Το βρηκα στο παραπανω site του φιλου απο πανω που εκανε ποστ! Ευχαριστω!!!

σωστος!! τα μονα που ελεγαν κατι ηταν οι τριλογια. Τα υπολοιπα τα χουν βαλει ολοι σε προσφορες κατα καιρους....