Αγορά Ταινιών dvd/BluRay (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Επίσης παιδιά σχετικά με το ερώτημα που θέσατε για αγορά blu-ray disc από Ελλάδα,νομίζω ότι εκτός από το blu-rayshop.gr και τα public.gr δεν υπάρχει κάποιο άλλο ουσιαστικό και μεγάλο,εύκολα προσβάσιμο μαγαζί από Ελλάδα! Πλαίσιο,Κωτσόβολος,mediamarkt,γερμανός κλπ δεν έχουν ούτε για δείγμα! Στο mediamarkt πιο συγκεκριμένα πριν μερικά χρόνια είχε λίγους τίτλους.Πλέον παρόλο που το public-mediamarkt είναι στον ίδιο όμιλο και έχουν συνενωθεί,δεν έχει καθόλου! Νομίζω πως πρέπει να έχουν ξεμείνει στην ιστοσελίδα του mediamarkt μόλις 2-3 τίτλοι! Παλιά υπήρχε και το odeonstore.gr από την odeon,που όπως θα δείτε η τύχη του ...αγνοείτε!

Υπάρχουν και αυτά τα καταστήματα (για όσους δεν γνωρίζουν): https://www.videorama.gr/eshop_format.aspx?format=12, http://www.videosun.gr/blu-ray, https://www.e-katastima.com/categories/32/dvdblu-ray

bourne.jpg

Πενταπλή 4Κ - ΒD συλλογή. Την αγορασα απο εδώ. Να αναφερω και κατι που πρεπει να ξερετε αν ενδιαφερεστε να την αγοράσετε. Οπως βλέπετε στην περιγραφή της σελιδας αναφερει οτι εχει Ελληνικους υπότιλους στα 4Κ δισκάκια. Οταν άνοιξα ομως το σετ ειδα με εκπληξη μου στο εξωφυλλο του κουτιου (χωρις να τα βαλω να παιξουν) οτι τα 4Κ δισκακια ΔΕΝ ειχαν Ελληνικά.

Bourne 4K Box.jpg
Αμέσως πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και ο ευγενικος κυριος που απαντησε με διαβεβαιωσε οτι τα 4Κ ΕΧΟΥΝ Ελληνικους υπότιτλους, να τα βαλω να παιξουν και να δώ μονος μου, αλλοιως θα μου επιστρεψει τα χρηματα μου. Δεν τον πολυπιστεψα να πω την αληθεια αλλα οταν τα εβαλα ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ Ελληνικους υπότιτλους. Σας το λεω σε περιπτωση που θελετε να τα αγορασετε. Κατι τετοιο δεν μου εχει ξανατυχει, ομολογώ.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: stfmich and Tartufo
View attachment 180742
Από τις ελάχιστες ταινίες που έχω αγοράσει σε κάθε φορματ από τότε που βγήκαν.
Αύριο το παραλαμβάνω και εγώ επιτέλους!
Μαγική ταινία, δεν την είχα σε κανένα μέσο, εξ ού και η αγορά της.

51p66PbmBiL.jpg
.
Στον ουρανο το εψαχνα και στο Public το βρήκα ! Εκαναν βεβαια ενα μηνα να μου το φερουν αλλα το εχω ηδη στα χερια μου. Φοβερή εικόνα και φοβερος ηχος. Ενοείται οτι ΔΕΝ εχει Ελληνικους υπότιτλους, έχει ομως Αγγλικους, αν κ αυτην την ταινια την ξερουμε ολοι οι φανατικοι φιλοι της απ εξω κ ανακατωτά. Καθε ατακα που πεταει ο Αρνι και η Σαρα την συλλαβιζουμε πριν καν την προφερουν :cool::cool:. Η 4Κ υλοποιηση εγινε απο το Γαλλικο StudioCanal με την εγκριση του πατερουλη James.

• Like
Reactions: DrCat
Παιδιά από το videosun.gr έχει ψωνίσει ποτέ κάποιος από εσάς? Κάποιες γνώμες για το τι λέει ως κατάστημα έχει κάποιος? Ρωτάω γιατί απ ότι μου φαίνεται το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να είναι κυρίως videoclub (ενοικίαση ταινιών) και δευτερευόντως να πουλάει λιανική blu-ray discs.Επίσης διαπίστωσα ότι έχει λιγάκι τσιμπημένα μεταφορικά και δεν τα αναφέρει στο site πολύ ξεκάθαρα:

Για παράδειγμα στις συχνές ερωτήσεις λέει για εκτός Αθήνας με courier εώς 2 κιλά 6,80 + έξοδα αντικαταβολής 2,50 ,συνολικά 9,30
Επίσης με το Πόρτα Πόρτα μέχρι 2 κιλά αναφέρει 3,66 για εκτός Αθήνας με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 2,50 ,δηλαδή συνολικά 6,16 ευρώ.
Από την άλλη μεριά, στους όρους αναφέρει: με courier 7.20 για την υπόλοιπη Ελλάδα για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά.Το αντίτιμο περιλαμβάνει επιπλέον 3.54 € για έξοδα αντικαταβολής. Δηλαδή συνολικά 10,74.
Και το Πορτα Πορτα των ΕΛΤΑ courier courier δεν είναι κι αυτό? Μην παρεξηγηθούμε φυσικά δεν είναι τόσο το θέμα αν είναι συνολικά 9,30 6,16 ή 10,74 ευρώ τα μεταφορικά+αντικαταβολή αλλά το σημαντικότερο: Δεν τα αναγράφει όπως είπα ξεκάθαρα αφού σε διαφορετικά σημεία της σελίδας λέει ελαφρώς διαφορετικές τιμές...
Γι αυτό και θέλω να σας ρωτήσω ως προς την αξιοπιστία του συγκεκριμένου καταστήματος: Είναι αξιόπιστο κατάστημα? Έχετε ψωνίσει εσείς από εκεί? Μήπως θα με χρεώσει ότι μεταφορικά θέλει για να "βγάλει" από τα μεταφορικά και γι αυτό σκόπιμα δεν αναφέρει τα μεταφορικά ξεκάθαρα? Επίσης επειδή είναι κυρίως videoclub το συγκεκριμένο,μήπως υπάρχει πιθανότητα να μου στείλει μεταχειρισμένα προιόντα (second hand) ενώ θα περιμένω σφραγισμένα sealed στο ναυλον blu ray ?
Θα εκτιμούσα κάθε εμπειρία -γνώση για το εν λόγω κατάστημα γιατί βρίσκομαι επαρχία και έτσι δεν μπορώ να έχω άμεση επαφή με το κατάστημα και επομένως θα πρέπει να κάνω αγορά από απόσταση πιθανότατα μέσω αντικαταβολής.

Επίσης αν κάποιος γνωρίζει ένα κατάστημα videoinn.gr ,τι μέρος του λόγου είναι? Είναι αξιόπιστο για κάποια σημαντική αγορά?

Σας ευχαριστώ!

Last edited:
Παιδιά επανέρχομαι,είναι και Αύγουστος και ίσως παράπεσε η ανάρτηση μου! Υπάρχει κάποιος φίλος μας εδώ που έχει κάποια εμπειρία από το κατάστημα videosun.gr ? Κάποιος που να έχει αγοράσει ταινίες από το videosun δηλαδή ή να γνωρίζει γι αυτό το κατάστημα π.χ. από κάποιον γνωστό.

Επίσης μήπως υπάρχει κάποιος με εμπειρία από κάποια από τα videoinn.gr , www.e-katastima.com , https://www.reloadstores.gr ? Κάποια άλλα καταστήματα πώλησης ταινιών σε BD και 4K UHD BD ?
Στο https://www.reloadstores.gr αναζητώντας κάποιες ταινίες παρατήρησα ότι πάρα πολύ συχνά βγάζει δεκάδες αποτελέσματα με "Μη Διαθέσιμο".Το περίεργο είναι ότι στις περιπτώσεις "Μη Διαθέσιμο",νομίζω ότι σε αφήνει να κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία! Δεν έχω ιδέα τι παίζεται!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι διάφορες ιστοσελίδες μαγαζιών είναι πολλές φορές στημένες "στο πόδι" και συχνά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαθεσιμότητα τίτλων του καταστήματος! Επειδή προσπαθώ να αποφύγω άσκοπη ταλαιπωρία από τέτοιες καταστάσεις που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει, αν κάποιοι φίλοι έχουν κάποια εμπειρία αγοράς (ή γενικότερα να γνωρίζουν) για τα παραπάνω ή και κάποια άλλα καταστήματα θα εκτιμούσα αν μου έλεγαν δυο λόγια!

Tην εμπειρια μου απο το e-katastima.com την αναφερω στο παραπανω post #463. Απο τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχω εμπειρια

Καλησπέρα, ψάχνω να βρω το ντοκιμαντέρ A perfect planet σε 4k με ελληνικούς υπότιτλους.

Έχω ψάξει στο amazon αλλά δεν γράφει πουθενά, αν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Καλησπέρα, ψάχνω να βρω το ντοκιμαντέρ A perfect planet σε 4k με ελληνικούς υπότιτλους.

Έχω ψάξει στο amazon αλλά δεν γράφει πουθενά, αν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
To εψαχνα κ εγω απο τον περασμενο χειμώνα. Δεν υπηρχε πουθενα με Ελληνικους υπότιτλους και τελικά το προπαρηγγειλα τον Φεβρουαριο 2021 στο blu-rayshop με ανοιχτη ημερομηνια παραδοσης (οποτε το εβρισκε δλδ) αλλά ΜΟΝΟ με Αγγλικους υπότιτλους και σε διπλη εκδοση (4Κ + BD). Tελικά το εφερε πριν απο 1 μηνα και (λογω απουσιας μου σε διακοπες) το παραλαμβανω στο τελος της εβδομαδας. Μετά το post σου κοιταξα να δω αν το εχει ακομα (εστω σε προπαραγγελια) αλλα δεν το εχει πια. To εχει βεβαια το Amazon Γερμανιας (βλ ΕΔΩ) με Αγγλικους (και μόνο) υπότιτλους. Αν σου αρεσει το ειδος και ο θρυλικος David Attenborough παρτο τωρα που υπάρχει, στα Ελληνικα δεν θα το βρεις.
.
91wuZEi2M0L._SL1500_.jpg

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ντοκιμαντέρ, αλλά τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα.

Υπάρχει κατάστημα (ηλεκτρονικό ή φυσικό) που να έχει ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους;

Παιδιά επανέρχομαι,είναι και Αύγουστος και ίσως παράπεσε η ανάρτηση μου! Υπάρχει κάποιος φίλος μας εδώ που έχει κάποια εμπειρία από το κατάστημα videosun.gr ? Κάποιος που να έχει αγοράσει ταινίες από το videosun δηλαδή ή να γνωρίζει γι αυτό το κατάστημα π.χ. από κάποιον γνωστό.

Επίσης μήπως υπάρχει κάποιος με εμπειρία από κάποια από τα videoinn.gr , www.e-katastima.com , https://www.reloadstores.gr ? Κάποια άλλα καταστήματα πώλησης ταινιών σε BD και 4K UHD BD ?
Στο https://www.reloadstores.gr αναζητώντας κάποιες ταινίες παρατήρησα ότι πάρα πολύ συχνά βγάζει δεκάδες αποτελέσματα με "Μη Διαθέσιμο".Το περίεργο είναι ότι στις περιπτώσεις "Μη Διαθέσιμο",νομίζω ότι σε αφήνει να κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία! Δεν έχω ιδέα τι παίζεται!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι διάφορες ιστοσελίδες μαγαζιών είναι πολλές φορές στημένες "στο πόδι" και συχνά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαθεσιμότητα τίτλων του καταστήματος! Επειδή προσπαθώ να αποφύγω άσκοπη ταλαιπωρία από τέτοιες καταστάσεις που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει, αν κάποιοι φίλοι έχουν κάποια εμπειρία αγοράς (ή γενικότερα να γνωρίζουν) για τα παραπάνω ή και κάποια άλλα καταστήματα θα εκτιμούσα αν μου έλεγαν δυο λόγια!
Το videoinn.gr πάντως καποτε ηταν καταστήματα video club (μεγαλώσαμε με ενοικιαση ταινιών απο εκεί) απο οτι ξέρω εκλεισαν και αυτά , φαντάζομαι με ενα τηλ θα μάθεις

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ντοκιμαντέρ, αλλά τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα.

Υπάρχει κατάστημα (ηλεκτρονικό ή φυσικό) που να έχει ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους;
Δυσκολο να βρεις , πραγματικά. Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα μονο ΑΥΤΟ (κ μονο μετα απο παραγγελία)

To παρελαβα επιτελους. Εκπληκτικο ντοκυμαντερ με εικονες που καθηλώνουν σε αψογη ποιότητα 4Κ κ με εναν φανταστικο αφηγητη τον θρυλικο David Attenborough. 6 μηνες το ειχα σε προπαραγγελία. Μονο με Αγγλικους υπότιτλους.
111.jpg

Κοιτούσα για κάποια αγορά ταινιών στο Ιταλικό amazon (amazon.it). Το προιόν ανφέρει fullfilled και seller Amazon.Όταν μπει στο καλάθι βγάζει αποστολή από Amazon EU SARL .Αυτό το Amazon EU SARL το θυμάμαι από παλιότερα όταν αγόραζα από το Αγγλικό amazon.co.uk . Αυτό που φαντάζομαι ότι γίνεται μάλλον είναι ότι αν και παραγγέλνω από το Ιταλικό amazon,μάλλον η αποθήκη απ όπου φεύγει το προιόν βρίσκεται στην Αγγλία.
Νομίζω θα έχετε ήδη καταλάβει το ερώτημα μου πριν ακόμα το θέσω:

Το γεγονός ότι παρόλο που παραγγέλνω από amazon Ιταλίας,το προιόν έρχεται από αποθήκη του amazon στην Αγγλία θα μου δημιουργήσει θέματα με Τελωνεία? Θα χρειαστεί δηλαδή να πληρώσω για εκτελωνισμό,λόγω και του Brexit?

Γνωρίζει σχετικά κάποιος φίλος? Από το Brexit και μετά δεν έχω κάνει πρόσφατα κάποια αγορά από amazon και δεν γνωρίζω τι ισχύει!

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Οταν σου ερχεται προιον απο το Amazon EU SARL απο οποιοδηποτε ευρωπαικο αμαζον πλην βρεττανιας δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου.Επειδη το Amazon EU SARL θυμόμουν που μου το έβγαζε παλαιότερα όταν ψώνιζα από το amazon.co.uk είχα αμφιβολία μήπως έχω πρόβλημα. Τελικά έριξα μια παραγγελία, ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Λίγο μετά την παραγγελία μου ήρθε mail ότι απορρίφθηκε η κάρτα μου και μου ζητούσε να επικαιροποιησω τον τρόπο πληρωμής. Εγώ απλά μπήκα στο σχετικό μενού για να κάνω update την πληρωμή και απλά έβαλα ξανά τα στοιχεία της κάρτας μου. Η διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά μου έγινε redirect στη σελίδα της τράπεζας μου για να βάλω αρχικά τους κωδικούς ebanking και στη συνέχεια να πληκυρολογησω το pin που μου ήρθε με sms από την τράπεζα για επιβεβαίωση της πληρωμής.Τη γνωστή διαδικασία δηλαδή που γίνεται τελευταία στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Φαντάζομαι ότι μετά από αυτό δεν θα συνεχίζει το reject της πληρωμής που μου είχε κάνει. Έχετε παρόμοια εμπειρία με αγορά από amazon όπου αρχικά να σας κάνει reject την πληρωμή και στη συνέχεια μετά την παραπάνω διαδικασία να πάρει την πληρωμή κανονικά ?
Οταν σου ερχεται προιον απο το Amazon EU SARL απο οποιοδηποτε ευρωπαικο αμαζον πλην βρεττανιας δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα.