Alexandros marinatos
New member
- 11 June 2022
- 2
Είναι αλήθεια.. πλέον δεν έχει. Έχει ομως bluray και dvd Ελληνικές κυκλοφορίες… εγώ που είμαι συλλέκτης αυτά ψάχνω.Δεν έχει σχεδόν τίποτα απο 4Κ
Είναι αλήθεια.. πλέον δεν έχει. Έχει ομως bluray και dvd Ελληνικές κυκλοφορίες… εγώ που είμαι συλλέκτης αυτά ψάχνω.Δεν έχει σχεδόν τίποτα απο 4Κ
Τόσο μικρή ταχύτητα έχεις; Μπορεί να μπαφεραρει τι αυτό κάνεις Real debrid συνδρομή. Καμία κοιλιά, κανένα στομάχιΑπό που το κατεβάζετε ρε παιδιά;
Εγώ τα βλέπω σε streaming και λίγο κοιλιά να κάνει η ταινία αρχίζουν τα πιτσιρίκια να παίζουν apex και κάνει κοψίματα.![]()
Για να μην μπλέξουμε σε torrents απο τα οποια κατεβαζεις Ο,ΤΙ θες σε ποιοτητα 4Κ (μιλαμε για αρχειa 70 κ 80 GB), ενα καθ' όλα νομιμο προγραμμα ειναι το streamfab, υπάρχει σε (ακριβη) εκδοση για ολες τις streaming υπηρεσιες ή και μεμονωμενα για καθε μία. Για το Netflix πχ υπάρχεο το Netflix downloader που κοστιζει 90 $ (η lifetime license), κανουν κ μεγαλες εκπτώσεις κατα καιρους. Προϋποθετει βεβαια οτι εχεις νομιμο λογαριασμό Netflix. Ta αρχεια που κατεβαζεις ειναι 1080p (ειναι βεβαια συμπιεσμενα , περιπου 3-5 GB ανα ταινια) κι παιζουν παντου (ειναι ξεκλειδωτα). Μπορει να κατεβασεις με τη μία και ολοκληρες σεζόν μιας σειράς με τους υποτιτλους της. Εμένα που ειμαι συλλέκτης, με εχει σώσει. Τωρα για ταινιες 4Κ που δεν βγαινουν με Ελληνικους υπότιτλους, εκει τα torrents ειναι (δυστυχως) μονόδρομοςΑπό που το κατεβάζετε ρε παιδιά;
Εγώ τα βλέπω σε streaming και λίγο κοιλιά να κάνει η ταινία αρχίζουν τα πιτσιρίκια να παίζουν apex και κάνει κοψίματα.![]()
Κάπου είδα ότι αν είναι region 2 εχει ελληνικούς υπότιτλους μέσα και ας μην το αναφέρει στο descreption, ισχύει αυτό;Θα προσεχεις να αναφέρει οτι εχει Ελληνικούς υπότιτλους (!). Στο λινκ που εβαλες γραφει ξεκαθαρα ποιους υπότιτλους εχει και δεν εχει Ελληνικά.
Γενικά extended editions των δύο τριλογιών και Ελληνικά σε BluRay είναι μαλλον αδύνατον να βρεις πια. Σε 4Κ και Ελληνικά υπάρχει διαθέσιμο το Lord of the Rings (EΔΩ), αλλα όχι το Hobbit
OXI, γενικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μην παρασυρθείς, ό,τι γράφει η ιστοσελίδα. Ομολογώ βέβαια ότι μου έχει τύχει αυτό που λες (δες ΕΔΩ) αλλά σ' αυτήν την περίπτωση ο πωλητής ήταν γνώστης και δεν την πάτησα.Κάπου είδα ότι αν είναι region 2 εχει ελληνικούς υπότιτλους μέσα και ας μην το αναφέρει στο descreption, ισχύει αυτό;
ΟΧΙ, ούτε αυτό γίνεται. Πάντως, αν σε ενδιαφέρει η τριλογία Lord of the rings σε theatrical edition (με Ελληνικά φυσικά), υπάρχει ακόμη σε μερικά sites (πχ ΕΔΩ και ΕΔΩ). Τουλάχιστον πάρτην να την έχεις σ' αυτή τη μορφήΣτο λινκ που έβαλες είναι το 4K και δε ξέρω αν το 4k παίζει το απλό blu ray σε απλή blu ray ανάλυση σε ps3 ps4 πχ..