Αγορά Ταινιών dvd/BluRay (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Απάντηση: Blu Ray Discs-DVDs ...... Απο Που; Ποσο; Ποτε;

νομίζω το [email protected] είναι για επικοινωνία
επίσης επειδή είναι ΣΚ μπορεί να μην σου έχουν στείλει mail και να στο στείλουν κάποια στιγμή σήμερα

μου έχει συμβεί και εμένα

Και αυτή είναι η ταχυδρομική διεύθυνση
Play.com
Freepost JE501
Jersey
JE1 1AF

Re: Blu Ray Discs-DVDs ...... Απο Που; Ποσο; Ποτε;

ευχαριστω , δοκιμασα να στειλω στο info αλλα τζιφος , ελαβα reply οτι ειναι unattended
ειναι παραξενο γιατι
α) το συγκεκριμενο προιον ειναι ακομα σε 6-8 εβδομαδες dispached και οχι in stock
b) ηταν Σ/Κ και αυτοι εκαναν pack και dispatched ?

τους εστειλα mail στο privacy :D :D :D και τους γραφω αν μπορουν να το κανουν forward στο σωστο τμημα .. :D :D :D

Last edited:

Τελικα μου απαντησαν απο το privacy @ play , οτι εχει γινει dispatched ..... , καποια λακο εχει η φαβα μου φαινεται ....

Μου ηρθε και το κανονικο mail οτι η παραγγελια εφυγε....
τις 6 με 8 εβδομαδες αναμονη που εχουν ακομη δε το καταλαβα , εκτος αν βρηκαν
κανα ξεχασμενο κομματι ...

Τελος Παντων για οποιον ενδιαφερεται

Band Of Brothers Limited Edition Collectable Tin (6 Discs) (Blu-ray) 23,49E (χωρις ελληνικα) με DTS -HD MA

6033697m.jpg

Επισης καμια 100αρια dvd με ελληνικους υποτιτλους στα 3,99

Last edited:

To shop 21 έκλεισε?

Ναι, ο εκδοτικός οργανισμός Λαμπράκη που ήταν ο ιδιοκτήτης του θα συνεργαστεί με το Public για τη δημιουργία αντίστοιχου μαγαζιού.

Band Of Brothers Limited Edition Collectable Tin (6 Discs) (Blu-ray) 23,49E (χωρις ελληνικα) με DTS -HD MA

6033697m.jpg

εμενα παντως εκανε 10 μερες ακριβως να μου ερθει το band of brothers απο το play..

Re: Απάντηση: Blu Ray Discs-DVDs ...... Απο Που; Ποσο; Ποτε;

νομίζω το [email protected] είναι για επικοινωνία
επίσης επειδή είναι ΣΚ μπορεί να μην σου έχουν στείλει mail και να στο στείλουν κάποια στιγμή σήμερα

μου έχει συμβεί και εμένα

Και αυτή είναι η ταχυδρομική διεύθυνση
Play.com
Freepost JE501
Jersey
JE1 1AF

Το mail δεν πρέπει να ισχύει πλέον.

Γι' αυτό δεν ξέρω. Πάντως το play εδώ και πολύ καιρό ξέκοψε την online επικοινωνία. Μόνο τηλεφωνικά πλέον.

6033697m.jpg

τελικα το παρελαβα σημερα , απιθανη συσκευασια ... στο site ακομα γραφει για 6-8 εβδομαδες

εδω (σορταρισμενο ανα τιμη) οτι εχει ελληνικους υποτιτλους , αριστερα εχει refine by category (dvd , bd)

Καλημερα παιδες!! Λιγο τα φωτα σας θα ηθελα για να δω ποτε θα πρεπει να ανησυχω.... Εβαλα μια παραγγελια απο hmv.com και πριν 8 μερες εδειχνε online οτι εχουν γινει completely shipped. Ποσο καιρο θελουν περιπου για να φτασουν τα ατιμα?? Ρωταω γιατι οτι παραγγελιες εχω κανει στο παρελθον μου τα εστελναν αυστρια και ηθελε περιπου μια βδομαδα πανω κατω...... Εδω δηλαδη ποσο θελουν???

Re: Απάντηση: Blu Ray Discs-DVDs ...... Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Από 1-1,5 εβδομάδα έως 1 μήνα ή και ποτέ!

αυτο το τελευταιο (ποτε) τι το ηθελες ρε θηριο??? με σκοτωσες :flipout::flipout:\
εννοεις οτι μπορει και να χαθουν στο δρομο ή να μη τα στειλουν ποτε???

Κακιες κακιες τελικα!! Μολις εφτασαν τα 2/3 της παραγγελιας μου... Οποτε τωρα μας εμεινε ενα... σε καλο δρομο ειμαστε!!!!:a0210::a0210::a0210:

Κακιες κακιες τελικα!! Μολις εφτασαν τα 2/3 της παραγγελιας μου... Οποτε τωρα μας εμεινε ενα... σε καλο δρομο ειμαστε!!!!:a0210::a0210::a0210:

Σημερα εφτασε και το τελευταιο κομματι της παραγγελιας (Red Cliff) opote ειμαστε κομπλε ... παλι καλα!!!

Απάντηση: Re: Blu Ray Discs-DVDs ...... Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Σημερα εφτασε και το τελευταιο κομματι της παραγγελιας (Red Cliff) opote ειμαστε κομπλε ... παλι καλα!!!

Πολύ καλό έργο με φοβερή εικόνα αλλά στην spacial edition που πήρα οι μοναδικοί αγγλικοί υπότιτλοι τρέχουν πολύ γρήγορα και τελευταία τα κινέζικά μου είναι λίγο σκονισμένα

Re: Απάντηση: Re: Blu Ray Discs-DVDs ...... Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Πολύ καλό έργο με φοβερή εικόνα αλλά στην spacial edition που πήρα οι μοναδικοί αγγλικοί υπότιτλοι τρέχουν πολύ γρήγορα και τελευταία τα κινέζικά μου είναι λίγο σκονισμένα

επειδη και γω την special edition πηρα μου θα χρειαστει να βγαλω το λεξικο λες ε????? ερε γλεντια καιρο ειχα να δω ταινια ιn full chinese.....:flipout::flipout:

Απο metropolis mummy,mummy 2,van helsing,king kong,hellboy 2,mamma mia 12,90 έκαστο και die hard 4 19,90!!!:BDGBGDB55:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ BLU-RAY ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

50discount.png

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 50% ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΙΤΛΟΥΣ BLU-RAY ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ BLU-RAYSHOP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΜΑΧΙΩΝ!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΔΩ: http://www.blu-rayshop.gr/specials.php