Το Band Of Brothers το εχω ηδη παρει!Κανένα απ τα 2 δεν έχει gr subs...
Λένε πάντως ότι οι πειρατές έχουν καταπληκτική εικόνα.
Αυτά τα 2 θέλω και γω μαζί με την τριλογία του Νονού και το Band of brothers (αλλά που λεφτά....)
Το Band Of Brothers το εχω ηδη παρει!
.........................Ολα τα λεφτα!!!!
ΣΩΩΩΩΩΩΣΤΟΣ!!!!!:a0210:βαλτε και μενα μεσα τα αναμενο απο στιγμη σε στιγμη μαζι με το planet earth!!! ημουν μεταξυ να παρω τη σιδερενια εκδοση ή την αντιστοιχη σε dvd με 20 λιρες ΚΑΙ ελληνικους υποτιτλους παρακαλω αλλα τελικα η σιδερενια ηταν αλλη κατηγορια οποτε χαλαλισα τους υποτιτλους για χαρη του blu ray!!!!
Τι διαφορα εχει η σιδερενια εκδοση??
Παντως ειναι μακραν η καλυτερη σειρα στην θεματολογια της .
Ο Νονος κυκλοφορησε με ελληνικους (60 ευρω) και σε κανονικη συσκευασια (Οχι El Padrone...)Αυτά τα 2 θέλω και γω μαζί με την τριλογία του Νονού και το Band of brothers (αλλά που λεφτά....)
εμ εκαστος στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες!!!!![]()
Πολλές παραλαβές έκανες εσύ χτές
Από amazon τα πήρες? Πόσο βγήκε η σούμα?
To πρωτο εχει ,το δευτερο οχι..........
iron man
the dark knight.......
παλικαρια ενα μικρο χερι βοηθειας... θελω να παρω τα παρακατω με ελληνικους υποτιτλους... αμα τα παραγγειλω απτο αμαζον.co.uk γνωριζετε αν τα εχουν με ελληνικους υποτιτλους ή οχι?? αλλιως απο που προτεινετε να τα παρω αλλα να μαστε σιγουροι για τα ελληνικα?? to play.com ειναι εκτος καθως δεν το γουσταρω και πολυ.....:argue:
λοιπον
spiderman 3
die hard 4
iron man
jumper
the dark knight
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.