Αγορά Ταινιών dvd/BluRay (Φυσικά και Internet Shop)!!!

Re: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Κατά κανόνα όσα blu-ray είναι της Sony Pictures από αγγλικά μαγαζία (hmv, play, amazon.co.uk κλπ) έχουν ελληνικούς υπότιτλους?

Καλημέρα,

Ψάχνω για το French connection με ελληνικούς υπότιτλους,υπάρχει?

Απάντηση: Re: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Καλημέρα,

Ψάχνω για το French connection με ελληνικούς υπότιτλους,υπάρχει?
Ναι συναδελφε, στο Media Markt και το 1 και το 2 με ελληνικους υποτιτλους!
Χτυπα τα! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Η PANNY ΣΟΥ!

Απάντηση: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Ξερει κανεις μια παραγγελια στο HMV 82 ΛΙΡΕΣ τι αντιστοιχει σε Euro?
Thanks!!!

Εμένα οι 30 λίρες μεταφράστηκαν σε 34 ευρώ στο λογαριασμό μου..

Οπότε, κοντά στα 93 το βλέπω να ρχεται το κουστουμάκι

Το κουστουμακι των 93 ευρω (Μαζι με μεταφορικα) απο HMV αποτελειται απο τα εξης Blue Ray:
1.Τελευταια εξοδος....Ριτα Χειγουορθ
2.Gone in 60 seconds
3.Million Dollar Baby
4.The Crow
5.Ghost Rider

και 2 cd's 5απλα με επιτυχιες των '80s
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Πρωτη φορα παιρνω παντως απο HMV!

ρε παλικαρια το dark knight που μπορω να το βρω με ελληνικους υποτιτλους και σε σχετικα καλη τιμη???

Re: Απάντηση: Re: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Media Markt 29.90 Euro-bye-

ρεσεις απτο ιντερνετ θελω να μου πειτε γιατι ειμαι κατοικος εξωτερικου οποτε δε με βοηθαει πολυ το αγαπημενο μου μετροπολις..... επισης ψαχνω το ραμπο 4 με ελληνικα... το spiderman 3 βρηκα απτο αμαζον μεταχειρισμενο με 6.59 lires (με ελληνικα) αλλα θα μου ερθει σε κανα μηνα οταν ερθει ο γνωστος απο αγγλια....

# 1 of: The Prestige [Blu-ray] [2006]
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
# 1 of: Pirates of the Caribbean 3: At World's End [Blu-ray]
# 1 of: Ratatouille [Blu-ray] [2007]

40 λίρες με τα έξοδα αποστολής.

Απάντηση: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Καλημερα, εχω παραγγειλει 2 Blue Ray απο amazon.uk απο τις 6-2-09 και ακομη δεν εχω παραλαβει κατι!
Απο αυτους εφυγαν (Dispatched) στις 6 του μηνα!
Ετσι αργουν παντα?
Παντως μεχρι στιγμης το Play ειναι το καλυτερο σε επαγγελματισμο και συμπεριφορα στον πελατη!
Ας ειναι λιγο ακριβοτερο (ερχεται το ιδιο λογω δωρεαν εξοδων αποστολης)!
Επισης παραγγειλα και απο HMV καποια πραγματα τα οποια εφυγαν απο εκει στις 14-02-09
Αντε να δουμε απο αυτους ποτε θα παραλαβω??????

Re: Απάντηση: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

Καλημερα, εχω παραγγειλει 2 Blue Ray απο amazon.uk απο τις 6-2-09 και ακομη δεν εχω παραλαβει κατι!
Απο αυτους εφυγαν (Dispatched) στις 6 του μηνα!
Ετσι αργουν παντα?
Παντως μεχρι στιγμης το Play ειναι το καλυτερο σε επαγγελματισμο και συμπεριφορα στον πελατη!
Ας ειναι λιγο ακριβοτερο (ερχεται το ιδιο λογω δωρεαν εξοδων αποστολης)!
Επισης παραγγειλα και απο HMV καποια πραγματα τα οποια εφυγαν απο εκει στις 14-02-09
Αντε να δουμε απο αυτους ποτε θα παραλαβω??????

ρεσυ blind guardian να σε ρωτησω το amazon.uk στελνει dvd k bluray στην ελλαδα?? δοκιμασα τη προηγουμενη βδομαδα για αυστρια κ σλοβακια κ μου λεει οτι δε στελνει.. μετα βαζω και τη διευθυνση στην ελλαδα και παλι τα ιδια... απλα επειδη ειδα οτι εβαλες παραγγελεια απορω μηπως εγω δε κανω κατι σωστα......
οσο για το hmv σε 9 μερες εγω τα ειχα λαβει οποτε καπου κει υπολογιζε..´
-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ''Blu Ray Discs'' Ποιο; Απο Που; Ποσο; Ποτε;

ρεσυ blind guardian να σε ρωτησω το amazon.uk στελνει dvd k bluray στην ελλαδα?? δοκιμασα τη προηγουμενη βδομαδα για αυστρια κ σλοβακια κ μου λεει οτι δε στελνει.. μετα βαζω και τη διευθυνση στην ελλαδα και παλι τα ιδια... απλα επειδη ειδα οτι εβαλες παραγγελεια απορω μηπως εγω δε κανω κατι σωστα......
οσο για το hmv σε 9 μερες εγω τα ειχα λαβει οποτε καπου κει υπολογιζε..´
-bye--bye-
Στελνει κανονικα Ελλαδα φιλε το Amazon!!!
Τωρα το ποτε θα τα παρω ειναι αλλο θεμα!
Επισης φοβεροι στην δουλεια τους (εφαμιλλοι με Play ειναι To Axell Music.com)

Το Play δεν είναι και το καλύτερο μέτρο σύγκρισης, πλέον....

εγω παιδες παντως με το hmv εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος.... να φανταστεις οτι πριν κανα 2μηνο που ημουν αγγλια πηρα το 4400 ολη τη σειρα και οταν επεστρεψα αυστρια πηγα να βαλω να δω το τελευταιο dvd και ηταν σπασμενο.... επικοινωνησα τους το εστειλα πισω κ σε 2 βδομαδες ειχα καινουργιο κ τα εξοδα αποστολης ολα πληρωμενα κ το πηγαινε κ το ελα.... πολυ καλη δουλεια ευγεε.... :grinning-smiley-043

Ρε παλικαρια με την ευκαιρια ηθελα να ρωτησω αν εχετε στα υποψη σας αυτο το σιτε για παραγγελιες dvd και bluray..

http://www.thehut.com/hut/thehut/blu-ray/offers.list

τους ρωτησα κ μου ειπαν οτι στελνουν παντου με μεταφορικα 1 λιρα το κομματι.....

και εχει βαλει μερικες ωραιες προσφορες και ηθελα να δω αν εισαστε ευχαριστημενοι οσοι εχετε παρει απο κει.....

τι λετε??? -bye--bye--bye-

Ρε παλικαρια με την ευκαιρια ηθελα να ρωτησω αν εχετε στα υποψη σας αυτο το σιτε για παραγγελιες dvd και bluray..

τους ρωτησα κ μου ειπαν οτι στελνουν παντου με μεταφορικα 1 λιρα το κομματι.....

και εχει βαλει μερικες ωραιες προσφορες και ηθελα να δω αν εισαστε ευχαριστημενοι οσοι εχετε παρει απο κει.....

Ολα καλα, αλλα δεν λενε πληροφοριες για τα προιοντα τους οπως υποτιτλοι,Audio κ.τ.λ
Το Play.com για αλλη μια φορα οπως και To Axell Music.com ειναι παραδειγματικα ανωτεροι!

Είχα διαβάσει στο avforums.co.uk ότι παλιότερα είχαν κάποια προβλήματα αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια άλλαξε η εταιρία και κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά.

Και μένα η επόμενη παραγγελία μου απ' αυτούς θα είναι.. Έχουν κάτι τιμές που σκοτώνουν!