Αγορα technics sl1200mkii

Re: Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

Eχει σταματησει η παραγωγη ενα χρονο τωρα,το νεο μοντελο ειναι το MK5 με μικρη διαφορα τιμης.
Θα συνεχισω να ψαχνω μηπως βρω καλυτερη τιμη, ακομα και σε ντεμο καταστηματος(βιτρινας).

Από εξωτερικό (mk2 or mk5) 200-230/τμχ ευρώ + μεταφορικά περίπου 85 ευρώ
(για δύο τεμάχια που ήρθαν για φίλο)... + 10 ευρώ έξοδα πληρωμής.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

Από εξωτερικό (mk2 or mk5) 200-230/τμχ ευρώ + μεταφορικά περίπου 85 ευρώ
(για δύο τεμάχια που ήρθαν για φίλο)... + 10 ευρώ έξοδα πληρωμής.

Απο που? Για δωσε λινκ...

Πάντως, αν δεν ήταν σε μαγαζί ή γενικά σε επαγγελματική χρήση, αλλά το είχε κάποιος σε σπίτι, νομίζω γενικά ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα, γιατί η κατασκευή του είναι πολύ στιβαρή.

Παντως τωρα που κοιταγα στο ebay βρηκα εναν πατριωτη που πουλαει armboards για mkii, για πολλους γνωστους βραχιωνες και δινει και αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/Technics-SL-1200-MK2-RB251-Tonearm-Grado-Gold-Cartr_W0QQitemZ150387757049QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Turntables?hash=item2303cf0ff9#ht_2098wt_1165

Δεν χανεις τιποτα να κανεις ενα offer και να δεις ποσο το κατεβαζει...

Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

Με γεια! -bye-

Ίδιο με το δικό μου το βλέπω.. :p

Ευχαριστω Δημητρη!
Αργοτερα θα ασχοληθω με την ρυθμηση του γιατι το εστησα καπως προχειρα.
Παντως για να διαβασω τις οδηγιες θελω μικροσκοπιο...!
Σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια.

Φιλε Με Γεια......Καλοριζικο και Καλοακουστο!
Σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα και πανω απ'ολα ΣΚΥΛΟΣ σε Αξιοπιστια!
Εγω το ειχα παρει το 1996 (Επι Βιανε αντιπροσωπειας) και ακομη και σημερα δειχνει (και ειναι Καινουργιο)
Το μονο που εκανα μετα απο 13 χρονια ηταν να του βαλει μολις πριν 3 μερες μια κεφαλη της Grado και συγκεκριμενα την Prestige Silver!
Ακουσα πιο σωστο ηχο απο την Standon 680 AL που αντικατεστησα!
Σου ευχομαι να το χαρεις γιατι ειναι καλο μηχανημα!
Σου παραθετω και Link για το Thread που ειχα γραψει για την κεφαλη οπου ειχα αναρτησει και 3 Φωτο:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=976998&postcount=19

Kαλορίζικο Γιάννη!
Ρίξε μια ματιά στο thread με τις βασικές ρυθμίσεις(είναι στα stickies). Θέλει υπομονή η όλη υπόθεση, αλλα αξίζει τον κόπο.

Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

Kαλορίζικο Γιάννη!
Ρίξε μια ματιά στο thread με τις βασικές ρυθμίσεις(είναι στα stickies). Θέλει υπομονή η όλη υπόθεση, αλλα αξίζει τον κόπο.

Σε ευχαριστω πολυ!
Θα ασχοληθω το ΣΚ με ηρεμια...και αν δεν τα καταφερω καποιος θα βρεθει να βοηθησει!!

Ως ευτηχής,πρόσφατος κάτοχος ενός mk2 σου έυχομαι καλορίζικο και από εμένα και καλές ακροάσεις!:award:

Κάτι θα κάνουμε.. είμαστε και γειτονιά.. -bye-

Σε κάθε περίπτωση να διαβάσεις και (όσο μπορείς από) το SL1200MK2 FAQ! Είναι θησαυρός γνώσεων για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Ευχαριστούμε για το link και φυσικά καλές ακροάσεις στον κ. Κυριάκου. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε. Με τι κεφαλή παίζει τώρα;

Και κάτι άλλο. Στο δικό μου ΜΚ2 πήγα να κατεβάσω το ύψος του βραχίονα όταν τον είχα να ισορροπεί πάνω από το δίσκο με 0gr βάρος, επειδή ήταν αρκετά ψηλότερα και δε κατάφερα να περιστρέψω τη ροδέλα. Μήπως κάτι δεν έκανα καλά ή υπάρχει κάποιο άλλο προβλημα;