Αγορα technics sl1200mkii

2 December 2006
1,167
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Mε μια μικρη ερευνα που εκανα το βρηκα στα 530ευρω,αν και εχει καταργηθει σαν μοντελο.
Βρεθηκε καινουργιο,σφραγισμενο....λιγο ακριβουτσικο δεν ειναι για μοντελο που εχει σταματησει η παραγωγη του?

τι να σου πω ρε Γιαννη πολλα μου φαινονται. Ποια σε αυτα τα λεφτα εχεις διαφορες επιλογες, Project, dual, rega, γιατι δεν το ψαχνεις λιγο...αν πας δε και σε μ/χ το χανεις το τοπι.

Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

τι να σου πω ρε Γιαννη πολλα μου φαινονται. Ποια σε αυτα τα λεφτα εχεις διαφορες επιλογες, Project, dual, rega, γιατι δεν το ψαχνεις λιγο...αν πας δε και σε μ/χ το χανεις το τοπι.

Δεν θελω μεταχειρα,δυσκολα βρισκεις μηχανημα που να εχει παιξει μη επαγγελματικα.
Το mkii ειναι η τρελλα χρονων,δεν ξερω..αν τελικα δεν το αποφασισω γιαυτο μαλλον θα παω για κανα project,θα δουμε,προς το παρων θα συνεχισω να ψαχνω για καλυτερη τιμη!

Φιλε Γιαννη φανταζομαι οτι μιλας για την Ελλαδα γιατι απ'εξω ειναι πιο φτηνο και δωρεαν η αποστολη.

http://www.thomann.de/gr/technics_sl1200_mk_ii_silver.htm

Στελιο το ειδα και εγω,αλλα δεν χρεωνουν καρτα σε δοσεις,μονο αμεση χρεωση.
Εδω το βρηκα 530 σε 12 δοσεις σε καρτα..

Ναι καταλαβα, αυτο ειναι οντως ενα θεμα. Keep searching.
Ειδικα αν δεν σε βιαζει σιγουρα κατι καλυτερο θα βρεις, αλλα θελει υπομονη...

Θα γινει αναζητηση καλυτερης τιμης και βλεπουμε,αν και ειμαι "ψημενος" αρκετα.
Απλα βλεπω οτι μερικοι βλεπουν οτι το μηχανημα εχει ζητηση και δεν κατεβαζουν την τιμη.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

Δεν θελω μεταχειρα,δυσκολα βρισκεις μηχανημα που να εχει παιξει μη επαγγελματικα.
Το mkii ειναι η τρελλα χρονων,δεν ξερω..αν τελικα δεν το αποφασισω γιαυτο μαλλον θα παω για κανα project,θα δουμε,προς το παρων θα συνεχισω να ψαχνω για καλυτερη τιμη!

Αν το εχεις αποθημενο τοτε με τα χιλια....:music-smiley-005:
αλλα μακρια απο μ/χ τοτε, εκτος αν εισαι πολυ σιγουρος τι παιρνεις, πολυ εχουν βγαλει το αχτι τους στο μηχανημα και μη επαγγελματιες....

παντως αυτον τον καιρο γινεται οργασμος σε αυτην την κατηγορια τιμης. Τα thorens τα ειδες...?δικο μου αχτι..

α! τωρα το ειδα ο λημναιος στην στοα, 500 ευρω, θα την ριχνει λογικα και αλλο
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=5581

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορα technics sl1200mkii

Αν το εχεις αποθημενο τοτε με τα χιλια....:music-smiley-005:
αλλα μακρια απο μ/χ τοτε, εκτος αν εισαι πολυ σιγουρος τι παιρνεις, πολυ εχουν βγαλει το αχτι τους στο μηχανημα και μη επαγγελματιες....

παντως αυτον τον καιρο γινεται οργασμος σε αυτην την κατηγορια τιμης. Τα thorens τα ειδες...?δικο μου αχτι..

[off topic] Ειναι και δικο μου... systemdek, thorens, michell ... αχχχχχ βασανα που εχει η ζωη... [/off topic]

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Αν το 'χεις καημό, απλά ψάξε για ενα φθηνό και σε καλή κατάσταση(ή καινούριο). Ειδάλλως, στα 500 ευρώ υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Αν το 'χεις καημό, απλά ψάξε για ενα φθηνό και σε καλή κατάσταση(ή καινούριο). Ειδάλλως, στα 500 ευρώ υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές.

Το ''κολλημενος με την μπαλα''το εχεις ακουσει?
Οπως ειπε και ο Στελιος φετιχ ειναι αυτο!!!

Μιας και αναφέρθηκαν.... Dual, project, ή Rega στα 500 ;; Με κεφαλή... έστω φτηνη για αρχή.

Αν είμαι off topic sorry.... σβηστε το post!!!!!

Μιας και αναφέρθηκαν.... Dual, project, ή Rega στα 500 ;; Με κεφαλή... έστω φτηνη για αρχή.

Αν είμαι off topic sorry.... σβηστε το post!!!!!

Dual θα ελεγα μαλλον,στην εκθεση που τα ειδα μου τραβηξαν την προσοχη.
Κεφαλη ortofon νομιζω φορανε και τα 3 πικαπ....

Αν θες Direct Drive, ψάξε για κανένα παλιό Denon ή Kenwood, με κανένα 200άρι.

Έχουν και πολύ ανώτερα μοτέρ και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί επαγγελματικά.
Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο...

Αν το έχεις απωθημένο, πάρτο. Το είχα όνειρο από πιτσιρικάς, και έχοντας γνώση για τις εναλλακτικές λύσεις που κυκλοφορούσαν, το πήρα και δε το μετάνιωσα, έστω σαν φετίχ που καμαρώνει στη κορφή του rack μου.

Νομίζω ότι αν ψάξεις, μπορείς να το βρεις και κάτω από 500, καινούριο. Εγώ το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο από φίλο που το είχε στο σαλόνι του, κι εγώ το έβαλα στο δικό μου σαλόνι. Φορούσε μάλιστα την Goldring 1006. Ίσως η επόμενη αλλαγή να είναι μια DENON 106 ή 160 ή μια Benz Micro.

Aν το μηχάνημα έχει παίξει σε μαγαζί, μπορεί να έχει πέσει και καφές πάνω και μέσα του. Πάντως αυτό που πρόσεξα είναι ενώ το είχαν πολλοί, ότι δε το έδιναν, κι όσοι το σκεφτόταν, το έκαναν με μισή καρδιά. Προτιμούσαν να το έχουν αχρησιμοποίητο παρά να το αποχωριστούν. Και φυσικά απ τη στιγμή που ήταν σε καλή κατάσταση, δε κατέβαιναν εύκολα κάτω από τα 400 .

Αλήθεια, πότε σταμάτησε να είναι στην παραγωγή; Νόμιζα ότι ακόμη έβγαινε κανονικά σα μοντέλο. Τώρα ποιος είναι ο αντικαταστάτης του; Τα MK-5;

Αν το έχεις απωθημένο, πάρτο. Το είχα όνειρο από πιτσιρικάς, και έχοντας γνώση για τις εναλλακτικές λύσεις που κυκλοφορούσαν, το πήρα και δε το μετάνιωσα, έστω σαν φετίχ που καμαρώνει στη κορφή του rack μου.

Νομίζω ότι αν ψάξεις, μπορείς να το βρεις και κάτω από 500, καινούριο. Εγώ το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο από φίλο που το είχε στο σαλόνι του, κι εγώ το έβαλα στο δικό μου σαλόνι. Φορούσε μάλιστα την Goldring 1006. Ίσως η επόμενη αλλαγή να είναι μια DENON 106 ή 160 ή μια Benz Micro.

Aν το μηχάνημα έχει παίξει σε μαγαζί, μπορεί να έχει πέσει και καφές πάνω και μέσα του. Πάντως αυτό που πρόσεξα είναι ενώ το είχαν πολλοί, ότι δε το έδιναν, κι όσοι το σκεφτόταν, το έκαναν με μισή καρδιά. Προτιμούσαν να το έχουν αχρησιμοποίητο παρά να το αποχωριστούν. Και φυσικά απ τη στιγμή που ήταν σε καλή κατάσταση, δε κατέβαιναν εύκολα κάτω από τα 400 .

Αλήθεια, πότε σταμάτησε να είναι στην παραγωγή; Νόμιζα ότι ακόμη έβγαινε κανονικά σα μοντέλο. Τώρα ποιος είναι ο αντικαταστάτης του; Τα MK-5;

Eχει σταματησει η παραγωγη ενα χρονο τωρα,το νεο μοντελο ειναι το MK5 με μικρη διαφορα τιμης.
Θα συνεχισω να ψαχνω μηπως βρω καλυτερη τιμη, ακομα και σε ντεμο καταστηματος(βιτρινας).