Αγορα Thrower, Την εμπειρια σας παρακαλω.+ερωτησεις.

Και εγω ψαχνομαι για την αγορά ενος thrower και ειμαι ανάμεσα σε καποιους όπως
-blackshadow terminator
-BTU
-Και αυτον εδώ http://www.fasttech.com/products/1/...fire-tr-s700-7cree-xm-l-t6-1-mode-3800-lumen-
-Αυτον που έβαλε ο kospap στο παραπάνω ποστ
Δε παω σε fenix ή nitecore γιατι αυτή τη στιγμή ειναι πολύ πάνω οι τιμή τους για εμένα

Tι λετε? Πιο πολύ στον terminator κλείνω αλλά και οι απόψεις σας είναι σημαντικές

O thrunite νομίζω αξίζει σε αυτη την τιμή αλλά κατι μου λέει ότι αυτο το instakill θα είναι μούφα αυτη τη φορά αφού κρατάει μηδέν δευτερόλεπτα.
Ετσι κι'αλλιώς όμως δεν μπορώ να τον χτυπήσω σήμερα.:bigcry:
Ο δευτερος με 100μετρα throw και τόσο μέγεθος που έχει δε νομίζω ότι μου κάνει.
Ψαχνω κατι σαν τον TN31 απλά να ειναι και λίγο flood και όχι ξερό Throw. Ο ΤΝ31 πως είναι? Νομίζω Χιώτη τον εχεις αν δεν κανω λαθος

Flashlight τον Blackshadow Terminator τον έχω και είναι πολύ καλός και σε επιδόσεις και σε κατασκευή. Αυτός που έχω είναι με τα U3 Bin LEDs αλλά εκεί που τον πήρα δεν έχει δωρεάν shipping. Του Fasttech είναι με τα U2 και η διαφορά είναι 10-13% σε φωτεινότητα ανάλογα τι θα σου κάτσει.

Απο illumination supply τον πήρες?
Ψαχνω να βρώ κατι για beam dinstance αλλά δεν βρίσκω κατι

O thrunite νομίζω αξίζει σε αυτη την τιμή αλλά κατι μου λέει ότι αυτο το instakill θα είναι μούφα αυτη τη φορά αφού κρατάει μηδέν δευτερόλεπτα.
Ετσι κι'αλλιώς όμως δεν μπορώ να τον χτυπήσω σήμερα.:bigcry:
Ο δευτερος με 100μετρα throw και τόσο μέγεθος που έχει δε νομίζω ότι μου κάνει.
Ψαχνω κατι σαν τον TN31 απλά να ειναι και λίγο flood και όχι ξερό Throw. Ο ΤΝ31 πως είναι? Νομίζω Χιώτη τον εχεις αν δεν κανω λαθος

O small sun ειναι ο καλυτερος bugdet single led thrower στην πιατσα.
Τα 100 μετρα ειναι εντελως λαθος και το εχουν κοπιαρει λαθος σχεδον ολα τα sites. Συγκριτικα, μιλαμε για 600+ μετρα αν ο Thrunite ΤΝ31 εχει 800 μετρα.
http://dx.com/p/smallsun-zy-t13-cre...white-light-flashlight-black-2-x-18650-158587

Ναι, εχω και τον Thrunite TN31 XM-L και τον ΧΜ-L2 (δεν υπαρχει διαφορα στο ματι). Ειναι ο,τι καλυτερο απο super thrower. Flood δεν εχει πολυ, δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Οπως και ο small sun.
Aν θες "the best of both worlds" τοτε ο Fenix TK75 (εξαιρετικα καλοφτιαγμενος και ποιοτικος φακος) ειναι αυτο που ψαχνεις, αλλα ξεφευγει στα λεφτα.

Αν βρισκοσουν Αθηνα θα στους εδινα να τους τσεκαρεις. Για να μην πετας λεφτα τσαμπα, οπως εγω :)

flashlight, από illumination supply πήρα τον ΕΑ4 με το XM-L2 τον BST τον είχα πάρει από intloutdoor και το throw ειναι περίπου 500 μέτρα παρά κάτι με τα U3 και περίπου 60,000cds από μετρήσεις. Επίσης σε φωτεινότητα OTF 3200 Lumens και έχει και flood. Γενικά είναι πολύ εντυπωσιακός αλλά και πάρα πολύ απλός στο interface.

Πάντως όπως λέει και ο Χιώτης ο TK75 είναι αυτο που ψάχνεις αν θες και τα δυο και παίρνει και τα extension tubes που σημαίνει runtime άπειρο αν το χρειάζεσαι.

Αυτο αναφέρει οτι εχει το U2 αλλά προφανώς δε θα το έχει ανανεωσει.
Ευχαριστώ!
edit:τωρα το ειδα οτι μορεις να επιλέξεις led :)

Last edited:
Olight M2X-UT Javelot CREE XM-L2 http://www.banggood.com/Olight-M2X-UT-Javelot-CREE-XM-L2-810M-Tactical-LED-Flashlight-p-954561.html
vs
MAXTOCH 2X CREE XM-L2 U2 http://www.banggood.com/MAXTOCH-2X-CREE-XM-L2-U2-Long-Range-Hunting-LED-Flashlight-p-943628.html
Παιδες την γνωμη σας για αυτα τα τερατακια αποστασεων..
Απο τιμη ειναι πολυ κοντα, απο thrower επισης αν και ο maxtoch πρεπει να ειναι στην πραξη πιο δυνατος, ο ενας ειναι με μια μπαταρια και ο αλλος με δυο...
Απο αξιοπιστια τι λετε? Ποιον θα προτεινατε απο τους δυο?

Δεν μπορει να συγκριθει η αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης της Olight με εναν φακο ουσιαστικα no name, και του οποιου τα specs ειναι αμφιβολα κατα τη γνωμη μου.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλη την παρέα!!
Τελευταία ψάχνω να πάρω έναν thrower έτσι για την συλλογή, δεν τον θέλω για κάποια συγκεκριμένη δουλειά. Έχω βάλει στο μάτι τον SR95s, ποιός άλλος είναι σε αυτή την κατηγορία. Θεωρείται ότι αξίζει τα λεφτά του?

πολυ μεγαλος καια κριβος κτλ κτλ...δεν πας σε κανεναν με 3-4χ18650 και XPL HI, με διαμετρο 50+ εκατοστα κεφαλης?

Όπως για παράδειγμα δηλαδή;
Στον olight με κέρδισε το beam distance που είναι 1000m!!!

Ωραίος, δεν τον είχα δει αυτόν. Βέβαια δεν έβγαλα άκρη με την αυτονομία όπου λέει 5 ώρες και 55 λεπτά στην μεγάλη σκάλα ενώ στο δήσιο στα σχόλια λέει 1 ώρα στη μέγιστη ρύθμιση. O thrunite TN32 είναι και αυτός στα 979m beam distance. Έχει κάποιος εμπειρία με κάποιον;