αγορα τηλεορασεις 42-55ιντζες

giannisxios

New member
24 September 2012
50
ειχα μια panasonic αλλα δυστηχως εσπασε το πανελ κ αχρηστη η τηλεοραση.. θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποια μοντελα. απο 42 εως 55 ιντζες.. 3D δεν ξερω αν τελικα αξιζει στην προηγουμενη τηλεοραση ειχα δει πολυ λιγες φορες... smart tv απαραιτητα. θα χαρω να με βοηθησετε. ευχαριστω

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 42 - 55 ίντσες

Απόσταση θέασης, χρήση και budget...

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασεις 42-55ιντζες

βλεπω μια ταση σε sony & samsung , panasonic & LG δεν προτεινετε γιατι? ειναι τοσο καλες οι sony? γιατι για τις samsung δεν ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος οπου εχω δει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βλεπω μια ταση σε sony & samsung , panasonic & LG δεν προτεινετε γιατι? ειναι τοσο καλες οι sony? γιατι για τις samsung δεν ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος οπου εχω δει

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασεις 42-55ιντζες

Νομίζω ότι βλέπεις μία τάση σε sony & samsung αλλά δεν είμαι σίγουρος, μήπως μπορείς να το επιβεβαιώσεις?

Sony LED TV KDL-50W808C 50" Full HD Smart 3D
LG LED TV 49UF8507 49" 4Κ Ultra HD Smart 3D
Panasonic LED TV TX-49CX740E 49" 4Κ Ultra HD Smart 3D
ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις γνωριζει καποιος κατι παραπανω απο αυτα που διαβαζουμε στα σαιτ που τις πουλανε? υπαρχει καποιος κατοχος των παραπανω τηλεορασεων να τις εχει απο κοντα ή να γνωριζει καποια σελιδα με reviews? βεβαια οι δυο απο τις τρεις ξεφευγουν απο το budget μου αλλα αν καταληξω θα περιμενω μηπως κ πεσουν κ αλλο πρωτου προβω στην αγορα

Sony LED TV KDL-50W808C 50" Full HD Smart 3D
LG LED TV 49UF8507 49" 4Κ Ultra HD Smart 3D
Panasonic LED TV TX-49CX740E 49" 4Κ Ultra HD Smart 3D
ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις γνωριζει καποιος κατι παραπανω απο αυτα που διαβαζουμε στα σαιτ που τις πουλανε? υπαρχει καποιος κατοχος των παραπανω τηλεορασεων να τις εχει απο κοντα ή να γνωριζει καποια σελιδα με reviews? βεβαια οι δυο απο τις τρεις ξεφευγουν απο το budget μου αλλα αν καταληξω θα περιμενω μηπως κ πεσουν κ αλλο πρωτου προβω στην αγορα

Από τις τρεις η καλύτερη είναι η Sony KDL-50W80xC με VA panel( καλύτερο μαύρο/αντίθεση) και internet λόγω android tv 5.1.1.
Οι άλλες δύο, LG 49UF8507,Panasonic TX-49CX740E με IPS panel (μέτριο μαύρο/αντίθεση,κίνηση) χάνουν σε ταινίες ,αθλητικά και internet.

Από τις τρεις η καλύτερη είναι η Sony KDL-50W80xC με VA panel( καλύτερο μαύρο/αντίθεση) και internet λόγω android tv 5.1.1.
Οι άλλες δύο, LG 49UF8507,Panasonic TX-49CX740E με IPS panel (μέτριο μαύρο/αντίθεση,κίνηση) χάνουν σε ταινίες ,αθλητικά και internet.

επειδη ειχα panasonic ειμαι λιγο προκατελλημενος ειναι πολυ καλη θεωρω η sony den einai 4K βεβαια θα μου πεις που θα δεις 4κ.. ενα αλλο μειων της sony ειναι οτι ειναι εμεργητικο 3D κ δεν δινει γυαλια.. εμω εγω εχω απο την προηγουμενη τηλεοραση γυαλια παθητικα.. πραγμα που σημαινει οτι μπορω να τα χρησιμοποιησω στις αλλες δυο.. δεν ξερω προβληματιζομαι

αυτο που μου ειπες με προβληματισε κ googlara κ λεει οτι το ips panel ειναι καλυτερα απο το va τι να πω τωρα?

τελικα αποφασισα να παρω την LG 50LF652V αν υπαρχει καποιος κατοχος ή γνωριζει ας πει τις εντυπωσεις του!!! ευχαριστω

Το eshop εχει στην crazysundays μια κουκλα sharp.. Δες την κ κεινη...49" fhd, 400hz, d-led , 3d κτλ..

όντως ωραία αλλά κανένα review έχετε βρει γι'αυτήν να δούμε τι ψάρια πιάνει:ban-aki:;
Έχει κανείς άποψη για τις sharp tvs γενικά να την μοιραστεί μαζί μας;

http://www.e-shop.gr/tv-sharp-lc49sfe7451e-49-led-3d-smart-full-hd-p-PER.157823

sharp?? την φοβαμε δεν ξερω

πριν λίγα χρόνια ήταν η μόνη που διαφημιζόταν σαν made in japan. Τώρα δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, μόνο σε ανατολικό μπλοκ βρίσκω αναφορές για το μοντέλο αυτό. Όχι ότι οι άλλες φτιάχνονται κάπου αλλού, γύρω από τα Βαλκάνια(Ρουμανία) και Ανατολική Ευρώπη(Πολωνία, Σλοβακία, κλπ.) είναι οι περισσότερες, αν όχι από την Κίνα.

Πάντως στην Πολωνία (μήπως φτιάχνεται εκεί???) έχει 514 ευρώ (http://www.oleole.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sharp-lc-49sfe7451e.bhtml?from=ceneo&p=2290.00&cr=0)

τελικα αποφασισα να παρω την LG 50LF652V αν υπαρχει καποιος κατοχος ή γνωριζει ας πει τις εντυπωσεις του!!! ευχαριστω

στο budget σου είναι πλέον και η 55" LG LF562.
https://www.skroutz.gr/s/6633572/LG-55LF652V.html

Απλά επειδή με ιντρίγκαρε ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την sharp, από το site της Sharp τα χαρακτηριστικά της: http://www.sharp.eu/av/lc-49sfe7451e-2/
και το manual στα ελληνικά: http://www.sharp.eu/av/sha-man-0036_ver8_print_web/

Μη το πάρεις σαν πρόταση αγοράς της, καμία σχέση.

Last edited:
Θα σας πω εγω μολις μου ρθει!!! Την παραγκειλα χθες...
Για τους εξης λογους: ειναι μοντελο της κορυφαιας σειρα της Sharp, της σειρας 7. Ειναι d-led δηλαδη οπισθιου φωτισμου και οχι edge. Αυτο θεωρητικως θα την κανει πολυ λιγοτερο επιρρεπη στο clouding, και θεωρητικα θα χει καλυτερο μαυρο απο μια edge ..49" και 400hz (πιθανων 100 πραγματικα, μιας και δε ξερω λεπτομερειες για το πανελ της) και 3d και 4 ζευγη γυαλια στην συσκευασια, με 6κατοσταρικα... Την Sharp αν και δεν εχω εμπειρια, την θεωρω σοβαρη εταιρια. Νομιζω ειναι η τοπ εταιρια τηλεοραςεων στην Ιαπωνια, τοπ στης μεγααααλες ιντσες παγκοςμιως και μια απο τους ελαχιστους κατασκευαστες πανελς. Καπου διαβασα οτι το 2014 ηταν η μονη εταιρια παγκοσμιως με εργοστασιο κατασκευης πανελ 10ης γενιας.. Στην Ιαπωνια...
Ε τι στον κορακα... Καλη θα ναι!! :drummer: