Αγορα τηλεορασης 1000-1500 ευρω

mikrobio

Established Member
28 December 2010
160
Καλησπέρα. Ο γαμπρός μου θέλει να πάρει τηλεόραση για το σαλόνι του, δεν ασχολείται με το άθλημα και μου πρότεινε να τον βοηθήσω. το μέγεθος το βλέπω για 46 ίντσες ίσως και 50 (αν συμφωνήσει και η γυναικά του!).

Όλες οι απόψεις δεκτές. Σκέφτομαι να τον κατευθύνω σε LCD και όχι πλάσμα. (Εγώ πλάσμα έχω αλλά δεν ξέρω αν θα την προσέξει όπως πρέπει στην αρχή τουλάχιστον).

Απόσταση θέασης ? Χρήση ? Με τέτοιο budget πάντως παίρνει την Panasonic G30, που είναι από τις καλύτερες φετινές προτάσεις.

απόσταση είναι περίπου 3 μέτρα χρήση θα είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα πιο πολύ και ταινίες που και που

ΟΚ. Τότε μπορεί και να συμβιβαστεί και με μία εκ των Panasonic U30 και LG PV350 και με τα ρέστα ας πάρει ένα καλό ηχοσύστημα και ένα εξωτερικό media player. :guitarist:

Panasonic 50G30

Aν παλι επιμενεις σε LCD κοιτα και την 46HX800 στα 1099 ευρω ωστε να μην πεσεις πολυ σε ποιοτητα εικονας σε σχεση με την G30.

θα του πω τις προτάσεις σας...θα πάμε να τις δούμε όλες και ας διαλέξει όποια του αρέσει.... ευχαριστώ...

Panasonic 50G30

Aν παλι επιμενεις σε LCD κοιτα και την 46HX800 στα 1099 ευρω ωστε να μην πεσεις πολυ σε ποιοτητα εικονας σε σχεση με την G30.
Συμφορουμίτη Yperion σε παρακολουθώ αρκετά το τελευταίο διάστημα μιας και ψάχνω τηλεόραση όπως ο φίλος mikrobio και μάλιστα πολλές φορές γελάω μόνος μου με τις απίστευτες ατάκες που ανταλλάσετε με τον petasis στην "μάχη" LCD vs Plasma επειδή όμως με τρομάζει η ιδέα του Burn in και δεν θέλω να με ζαλίζει το active 3D της 46HX800 από LCD ποιά άλλη τηλεόραση θα πρότεινες; Χρήματα - χρήση - απόσταση ίδια με τον mikrobio.-bye-:grinning-smiley-043

Το αναφερω και στο αλλο νημα , Sony EX720 και Samsung D6100 ειναι best value for money.

Και οι δυο active 3D βεβαια αλλα το 3D ειναι σε δευτερη μοιρα ετσι και αλλιως.

Το αναφερω και στο αλλο νημα , Sony EX720 και Samsung D6100 ειναι best value for money.

τόσο οι 46άρες αλλά ειδικά οι 55άρες. στα 1500 και 1600 δεν μπορεί να τις προσπεράσει κάποιος εύκολα που θέλει led και βάζει στην άκρη τα όποια προβλήματα clouding που μπορεί να έχουν.

Έπειτα από τις προτάσεις σου, έκανα πάλι μια έρευνα στο φόρουμ και στο skroutz και θα ήθελα να μου διεκρινίσεις εάν για σένα είναι προτιμότερη τεχνολογία όπου βελτιώνει την εικόνα (X-Reality engine φαντάζομαι καλύτερο upscaling) από την τεχνολογία του direct led + local dimming. Επίσης εαν προτιμήσω τελικά plasma από θόρυβο και ακτινοβολία τι παίζει; Και κάτι τελευταίο που αφορά το 3D, πάλι από έρευνα στο φόρουμ κατάλαβα οτι καλό 3D μόνο με προτζέκτορα μπορώ να έχω επομένως για "χαβαλέ" 3D αξίζει το passive 3D διότι είναι πιο ξεκούραστο. Δεν υπάρχει αντίστοιχης ποιότητας με Sony EX720 και Samsung D6100 τηλεόραση με passive 3D;

Έπειτα από τις προτάσεις σου, έκανα πάλι μια έρευνα στο φόρουμ και στο skroutz και θα ήθελα να μου διεκρινίσεις εάν για σένα είναι προτιμότερη τεχνολογία όπου βελτιώνει την εικόνα (X-Reality engine φαντάζομαι καλύτερο upscaling) από την τεχνολογία του direct led + local dimming. Επίσης εαν προτιμήσω τελικά plasma από θόρυβο και ακτινοβολία τι παίζει;

Local dimming τηλεορασεις στην αγορα υπαρχουν ελαχιστες.

Η Sony HX920 ειναι μια αλλα η τιμη της ξεφευγει , η LG LEX8 παρομοιως.

Υπαρχει επισης η LG LX9500 περυσινο μοντελο και η ΗΧ800 περυσινο μοντελο επισης που ειναι edge LED με dimming. Aυτες μπορεις να τις βρεις πλεον σε καλη τιμη και καλυτερη ειναι η Sony.

Οι πλασμα εχουν οσο θορυβο και ακτινοβολια εχουν και οι LED LCD , δηλαδη κανονικα σχεδον μηδενικα και τα δυο.

εάν μπορούσες να βαθμολογήσεις με 0-10 αποκλειστικά και μόνο την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων για 2D με SD σήμα καναλιών τι βαθμό θα έβαζες στην ΕΧ720 και τί στην LW650s;

εάν μπορούσες να βαθμολογήσεις με 0-10 αποκλειστικά και μόνο την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων για 2D με SD σήμα καναλιών τι βαθμό θα έβαζες στην ΕΧ720 και τί στην LW650s;

Δεν εχω δει την LW αλλα παραδοσιακα η Sony εχει καλυτερη εικονα απο τις αντιστοιχες LCD της LG και σε HD και σε SD. Αν θα επρεπε να βαλω βαθμο θα ελεγα 7/10 για την Sony και 6/10 για την LG.

η συγκεκριμενη sony εχει το ιδιο πανελ με την samsung αρα την ιδια εικονα και απλα αλλαζει η αισθητικη?

To panel ειναι το ιδιο αλλα η εικονα διαφορετικη λογω ρυθμισεων του καθε κατασκευαστη αλλα και του καλυματος της οθονης (clear panel κτλ). Εχει ομως πολλα κοινα.