Αγορά τηλεόρασης 22 ιντσών εώς 260 ευρώ

abcabc123

New member
24 September 2010
3
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε αυτή την επιλογή που θέλω να κάνω....
τα στάνταρ που θέλω να έχει mpeg4 kai mpeg2 (αν γίνεται διαφορετικά δεν με πειράζει αυτό) αναλογικό δέκτη επίσης να έχει και ανάλυση full hd. Εάν κάποιος νομίζει οτι αξίζει και η αγορά μόνιτορ-τν δεκτό φτάνει να έχει και τηλεκοντρόλ...δεν με ενδιαφέρει η σύνδεση με υπολογιστή να σειμειώσω αυτά ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στη χειρότερη περίπτωση να φτάσουμνε τα 270 ευρώ αλλά θα προτιμούσα εώς 260.

Κατ' αρχας ολες οι τηλεορασεις πλεον εχουν mpec4 (αρα και 2).
Το Full HD, δεν εχει καμμια απολυτως αξια, σε αυτο το μεγεθος (22").

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 22 ιντσών εώς 260 ευρώ

Κατ' αρχας ολες οι τηλεορασεις πλεον εχουν mpec4 (αρα και 2).
Το Full HD, δεν εχει καμμια απολυτως αξια, σε αυτο το μεγεθος (22").
Το οτι δεν έχει καμια αξια τι σημαίνει?
σε 24 ίντσες έχει...?η τέλος πάντων πάνω απο´ποσες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 22 ιντσών εώς 260 ευρώ

Το οτι δεν έχει καμια αξια τι σημαίνει?
σε 24 ίντσες έχει...?η τέλος πάντων πάνω απο´ποσες...

Μπορεί να σε ''φρικάρω'' αλλά ορατή διαφορά υπάρχει από τις 40-46+ ίντσες -bye-

To FullHD κάνει τη διαφορά μόνο αν βλέπεις από μισό μέτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης. Αυτό πιστεύω εγώ παιδιά. Για το μέγεθος που θέλεις τέλος πάντων αρκεί μια επίσκεψη στο skroutz και διαλέγεις κάποια επώνυμη. Θα βρείς σίγουρα κάτω απ'τη τιμή που ανέφερες. Ψάξε και στις monitor-tv.

Last edited:
Εύχομαι καλορίζικη.
Όσο για το "απόλυτα ευχαριστημένος",η γνώμη μου
είναι,πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να λέγεται μετά
από 1-2 χρόνια χρήσης.Όχι μόνο για ένα monitor-tv
αλλά ακόμα και για μια porche......

Πήρα από το Praktiker για την πεθερά μου μιά Schaub-Lorenz LT22-354DB, με την προσφορά που είχε στα 200 . Δύο φορές την πήγα πίσω και σήμερα θα είναι και η τρίτη και τελευταία. Απαράδεκτη κατασκευή.

Τι να πάρω τώρα, το Μ2262D monitor-TV της LG, ή την καθαρά TV 22LD350? Τα λεφτά είναι τα ίδια...

Νομίζω οτι η lg M2262D-PC ειναι μία απ τις καλύτερες επιλογές. Στις αρχές του χρόνου πήρα την 23αρα και μεχρι σήμερα ολα είναι OK. Εξάλλου αυτές οι Οθόνες υπολογιστών- τηλεοράσεις εχουν 3 χρόνια εγγύηση και απ οτι ξέρω η lg ειναι αριστη στο servise.(ασε που δεν παθαίνουν τίποτα).

Last edited:
Και γώ ψαχνω για TV ακριβώς στις 22 ίντσες λόγω χώρου, έχω όμως την εντύπωση ότι τα monitor-tv ναι μεν είναι φτηνότερα αλλά η εικόνα τους στο τηλεοπτικό σήμα πρέπει να είναι πολυ υποδεέστερη από μιά καθαρή TV.

Πάντως είμαι ανάμεσα σε 2 ...την 22ΒΧ200 της SONY και την 22PFL3405 της PHILIPS.
Αν έχει κανείς κάποια απο τις δύο ας μας πει εντυπώσεις.

Και γώ ψαχνω για TV ακριβώς στις 22 ίντσες λόγω χώρου, έχω όμως την εντύπωση ότι τα monitor-tv ναι μεν είναι φτηνότερα αλλά η εικόνα τους στο τηλεοπτικό σήμα πρέπει να είναι πολυ υποδεέστερη από μιά καθαρή TV.

Ποια "καθαρη TV"? Στο μεγεθος αυτο (22"-23"-26") ολες πανελ TN εχουν το ιδιο με τα μονιτορ.

Τα μονιτορ είναι 1920χ1080 και οι TV είναι 1368χ720. Και για να είναι πιό ακριβές οι TV, μάλλον κάτι παίζει με τον επεξεργαστή τους. Στο manual πχ βλέπω η LD350 να υποστηρίζει και 24p, ενώ το 2262D όχι. Δεν ξέρω αν τελικά έχουν εμφανείς διαφορές, αλλά και γω για ψυχολογικούς λόγους, αποφάσισα να δώσω τα 30 για "καθαρή" τηλεόραση...

Aπο οτι βλεπω η LD350 εχει θεωρητικη γωνια θεασης 178 μοιρες πραγμα που κατα 99% σημαινει οτι δεν εχει TN. To ιδιο ισχυει για την BX200.

Aντιθετα η Philips με 170º εχει σιγουρα TN.

Κάποιος φίλος μου προτεινε να κοιτάξω και τις commercial TV's της LG αυτές δηλ. που είναι για χρήση σε ξενοδοχεία όπως πχ. αυτή 22LD 350C http://www.lgsolutions.com/products...nal-lcd-commercial-widescreen-integrated-hdtv

λεγοντάς μου ότι είναι αρκετά πιο ανεβασμένες σε ποιότητα και αντοχή.
Εχουν βέβαια περισσότερες δυνατότητες σε συνδεσμολογίες που εξυπηρετουν κυριως τα ξενοδοχεία αλλά οντας κάτοχος ήδη δυο LG προηγούμενης σειρας την 19LG3000 και την 20LC5 δεν έχω και τις καλύτερες εντύπώσεις για την απόδοση των χρωμάτων τους ειδικα στο ανθρώπινο δέρμα ´με καμμία ρύθμιση δεν κατάφερε να αποδοθεί σωστά.
Αντίθετα η SONY 22ΒΧ200 στην απόδοση των χρωμάτων ήταν τέλεια και ειδικά σε αγώνα ποδοσφαίρου το περασμένο Σάββατο που την είδα δίπλα δίπλα με άλλες 6 22άρες όλων των εταιριών ήταν η καλύτερη...Μάλλον σε αυτή θα πάω..