Αγορά τηλεόρασης 22

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
2,042
Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε σκέψεις για αγορά μιας τηλεόρασης.

Βασικά η δομή του δωματίου είναι η εξής.Σε μία τηλεόραση θα συνδεθούν οι δύο δέκτες (ένας της nova και ένας του οτε) και στην άλλη το ps3 και το mac mini.

Αυτή τη στιγμή έχω μια 22αρα led full hd lg (M2280DF) στην οποια έχω συνδέσει mac mini και ps3.

Επίσης έχω για την νόβα τώρα μια 19αρα hd ready η οποία θα πάει στο δωμάτιο των γονιών μου.

Εσείς τι προτείνετε? led ή lcd? Αν έχετε κάποια καλή και φθηνή πρόταση θα με βοηθάγατε.

έστω? χάχα... όχι είναι μικρός ο χώρος και η 22αρα να φανταστείς μεγάλη είναι.

Δοκίμασα τώρα να βάλω την 22αρα στην θεση της 19αρας αλλά βλέπω μια διαφορά στα χρώματα, και επίσης στα hd βλέπω κάτι σαν pixeliasmata...Μήπως παίζει ρόλο και κάποια ρύθμιση?γιατί υποτίθεται η 22αρα είναι και full hd.

Και ποιος μας λεει οτι σε υλικο χαμηλης αναλυσης μια FullHD θα εχει πλεονεκτημα σε ποιοτητα εικονας?

Βασικα κοιταξε καποια LG η Samsung στις 22-23". Οι διαφορες σε εικονα ειναι πολυ μικρες.

Λοιπον παιδια επανερχομαι, ψαχνω για τηλεοραση 27αρα...για nova οτε και ps3...Θα ηθελα να ειναι οσο πιο λεπτη γινεται και οσο πιο μαζεμενη...

Αν καποιος εχει καμια καλη προταση...

Ευχαριστω...

Τωρα μια ακομα ερωτηση...για ps3 θελει 100hz;χρονο αποκρισης;
Το ιδιο για ταινιες...θελω βοηθεια γιατι ταεχω παιξει...

Οχι 100 hz δεν χρειαζονται και γενικα οταν μιλαμε για 26-27" μην το πολυψαχνεις το θεμα. Μιλαμε ουσιαστικα για λυση αναγκης.

Αν ποτε αγορασεις καμια τηλεοραση απο 40" και πανω τοτε υπαρχουν διαφορα που μπορει να χρειαστει να ψαξεις.

Εγω θα προτιμουσα HD Ready τηλεοραση απο FullHD μονιτορ γιατι τα μονιτορ εχουν panel τεχνολογιας ΤΝ που σημαινει μικρη γωνια θεασης και αντιθεση.

H LG παραπανω εχει γωνια θεασης 178 μοιρες που σημαινει οτι δεν εχει TN , οι τηλεορασεις με TN εχουν θεωρητικη γωνια 176 μοιρες.

Οκ την 26αρα την θελουν οι γονεις...τωρα για μενα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-22LV5500-LED-TV-22-22LV5500.htm αυτη για ταινιες θα ειναι καλη; Γιατι χθες που εβελεπα novacinema παρατηρησα σε αυτη που εχω τωρα εντονο το μαυρο χρωμα στην κορυφη της τηλεορασης οτι ρυθμισεις και να εκανα

Φίλε δεν υπάρχει καλή 22άρα για ταινίες.
Θα δώσεις 250 Ευρώ για 22 ίντσες?
Και μάλιστα LED να το κάνεις τί?
Γνώμη μου πάρε μια οθόνη για PC 23άρα με 120 Ευρώ και κόλλησε της δέκτη mpeg4 που να τρέχει και ταινίες.
Μη ψάχνεις πολλά σ'αυτά τα μεγέθη, δεν αξίζει.

Επειδη ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος στο δωματιο την θελω για οταν δεν μπορω να ειμαι στο σαλονι...επισης πανω της θα συνδεθει και ps3 για αυτο με προβληματιζει...

Παιδιά επανέρχομαι και πάλι...η 27αρα των γονιών τα έπαιξε...και πλέον ψάχνουμε μια 32αρα μιας και πήρα εγώ το δωμάτιο τους..,

Χρήση ps3 και αρκετή μπάλα...τι προτείνετε;