Οι LED ... δεν είναι LED αλλά συνηθισμένες LCD που φωτίζονται με λαμπάκια LED αντί με λάμπες φθορίου. Τα πάνελ είναι ίδια, τεχνολογίας LCD. Oι λάμπες που τα φωτίζουν, από πίσω ή από πλάγια, αλλάζουν. Tα πάνελ στις τηλεοράσεις είναι δύο ειδών ακόμα, LCD και plasma. Οι διαφορές λοιπόν είναι κυρίως το slim design η ελαφρά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και η χαμηλότερη θερμοκρασία της συσκευής ... Από εικόνα θα δεις ένα ελαφρά καλύτερο μαύρο, κάποιες ελαφρά μεγαλύτερες αντιθέσεις, κάπως πιο "λαμπερά" τα χρώματα. Όμως η εικόνα ίσως είναι κάπως "ψεύτικη" και υπάρχουν κάποια θέματα στις λεπτομέρεις σε σκοτεινές σκηνές αλλά και στην ομοιομορφία του φωτισμού του πάνελ ... Δηλαδή "μία η άλλη". Όμως η διαφορά στη τιμή είναι σημαντική και, για μένα, δεν αξίζει τον κόπο.
Κατά τη γνώμη μου, σε LCD τηλεοράσεις, η σειρά C650 της Samsung είναι μια πολύ ισορροπημένη επιλογή. Έχει πολύ καλό επεξεργαστή, είναι στα 100hz (πολύ καλή κίνηση σε γρήγορες σκηνές), full hd (blue ray), dts, usb 2.0, ethernet, με τον καλύτερο media player της αγοράς για την αναπαραγωγή κάθε είδους αρχείου.
Δεν αναφέρεις απόσταση θέασης, πάνω από 2 μέτρα με τίποτα τις 32", θα το μετανοιώσεις. Για πάνω από 2 μέτρα αν σκέφτεσαι την 37", πήγαινε χωρίς δισταγμό στην 40". Διαφορετικά πάλι θα το μετανοιώσεις ... Θα βρεις την 32C650 σε προσφορά για λίγες μέρες στον "Λημναίο" στα 550 ευρώ και την 40C650 στα 780 ευρώ. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν τρέξει κάποιες προσφορές για την 40C650, όπως στο Saturn στα 649 ευρώ αλλά νομίζω ότι τώρα δεν υπάρχει τίποτα ... Αν μπορείς να δώσεις ένα χιλιάρικο μπορείς να πας στην 40C750 που είναι ίδια με την 40C650, με διαφορετικό design, στα 200hz (άρα ακόμα καλύτερη κίνηση σε πού γρήγορες σκηνές) και δυνατότητα 3D. Την έχω βρει σε αυτή τη τιμή στον "Κωτσόβολο" και στον "Τσάμπα". Ελπίζω να βοήθησα, καλές αγορές