Αγορά τηλεόρασης 32"-37" μέχρι 600 ευρώ

raiden5

New member
5 November 2006
18
Καλημέρα, ψάχνω να αγοράσω μια τηλεόραση 32" η 37" όπου θα προορίζετε κυρίως για videogames κ ταινίες blue-ray.

Σκέφτομαι να πάρω αυτήν βασικά

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ips-32PFL5605H-12-LED-TV-32-32PFL5605H-12.htm

είναι αρκετά καινούργια απ ότι είδα κ είναι κ led, βέβαια δεν γνωρίζω τι επιδόσεις έχει η εικόνα της στα videogames οπότε αν γνωρίζει κάποιος από εσάς ας με διαφωτίσει λίγο.

Έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη?

ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Καλημέρα. Στα ίδια χρήματα παίρνεις την Samsung LE32C650 που είναι πολύ καλύτερη tv συνολικά. Δεν είναι LED βέβαια αλλά η διαφορά στην κατανάλωση που θα δεις στο λογαριασμό σου θα είναι πολύ μικρή σε σχέση με LCD χωρίς LED. Κατά τα άλλα οι LED υπολλείπονται σε ποιότητα εικόνας των υπολοίπων LCD. Απ´τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει η ποιότητα τηλεοπτικού σήματος μπορείς να πας σε κάτι πιο οικονομικό, στα 50Hz δηλαδή και συγκεκριμένα στην Samsung LE32C530, γύρω στα 400 Ευρώ θα τη βρείς. Προσωπικά τις Philips δε τις εκτιμώ ιδιαίτερα και πιστεύω πως οι Samsung είναι οι καλύτερες LCD στη σχέση προσφοράς-τιμής.

Εγώ αν δεν υπάρχει θέμα χώρου θα πρότεινα να μην πάρεις κάτι λιγότερο απο 40...επίσεις θεωρώ σημαντικό να είναι 100-200hz (frame interpolation) ...καλύτερα να το έχεις και να το απενεργοποιείς αν δε σου αρεσει από το να μην το έχεις...
http://www.skroutz.gr/s/264876/LG-42LD750-42.html?keyphrase=LG+42LD750+42

Οι LED ... δεν είναι LED αλλά συνηθισμένες LCD που φωτίζονται με λαμπάκια LED αντί με λάμπες φθορίου. Τα πάνελ είναι ίδια, τεχνολογίας LCD. Oι λάμπες που τα φωτίζουν, από πίσω ή από πλάγια, αλλάζουν. Tα πάνελ στις τηλεοράσεις είναι δύο ειδών ακόμα, LCD και plasma. Οι διαφορές λοιπόν είναι κυρίως το slim design η ελαφρά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και η χαμηλότερη θερμοκρασία της συσκευής ... Από εικόνα θα δεις ένα ελαφρά καλύτερο μαύρο, κάποιες ελαφρά μεγαλύτερες αντιθέσεις, κάπως πιο "λαμπερά" τα χρώματα. Όμως η εικόνα ίσως είναι κάπως "ψεύτικη" και υπάρχουν κάποια θέματα στις λεπτομέρεις σε σκοτεινές σκηνές αλλά και στην ομοιομορφία του φωτισμού του πάνελ ... Δηλαδή "μία η άλλη". Όμως η διαφορά στη τιμή είναι σημαντική και, για μένα, δεν αξίζει τον κόπο.
Κατά τη γνώμη μου, σε LCD τηλεοράσεις, η σειρά C650 της Samsung είναι μια πολύ ισορροπημένη επιλογή. Έχει πολύ καλό επεξεργαστή, είναι στα 100hz (πολύ καλή κίνηση σε γρήγορες σκηνές), full hd (blue ray), dts, usb 2.0, ethernet, με τον καλύτερο media player της αγοράς για την αναπαραγωγή κάθε είδους αρχείου.
Δεν αναφέρεις απόσταση θέασης, πάνω από 2 μέτρα με τίποτα τις 32", θα το μετανοιώσεις. Για πάνω από 2 μέτρα αν σκέφτεσαι την 37", πήγαινε χωρίς δισταγμό στην 40". Διαφορετικά πάλι θα το μετανοιώσεις ... Θα βρεις την 32C650 σε προσφορά για λίγες μέρες στον "Λημναίο" στα 550 ευρώ και την 40C650 στα 780 ευρώ. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν τρέξει κάποιες προσφορές για την 40C650, όπως στο Saturn στα 649 ευρώ αλλά νομίζω ότι τώρα δεν υπάρχει τίποτα ... Αν μπορείς να δώσεις ένα χιλιάρικο μπορείς να πας στην 40C750 που είναι ίδια με την 40C650, με διαφορετικό design, στα 200hz (άρα ακόμα καλύτερη κίνηση σε πού γρήγορες σκηνές) και δυνατότητα 3D. Την έχω βρει σε αυτή τη τιμή στον "Κωτσόβολο" και στον "Τσάμπα". Ελπίζω να βοήθησα, καλές αγορές -bye-

Ευχαριστώ για της προτάσεις, η απόσταση είναι περίπου 1,5 με 2 μέτρα, να υποθέσω ότι κάτι σε πλάσμα δεν παίζει λόγο του burn αφού την θέλω για παιχνίδια σωστά?

να παρεις 40'' οχι λιγοτερο..
η την c650 η την c653 η την c530 απο samsung
οι c650 κ c653 ειναι καλυτερες αν δεν σε φτανουνε
τα λευτα παρε την c530

Ευχαριστώ για της προτάσεις, η απόσταση είναι περίπου 1,5 με 2 μέτρα, να υποθέσω ότι κάτι σε πλάσμα δεν παίζει λόγο του burn αφού την θέλω για παιχνίδια σωστά?
'Οχι λόγω του burn αλλά επειδή είπες πως τη προορίζεις για gaming κυρίως. Οι plasma λένε περισσότερο για ταινίες. Το burn in προλαμβάνεται με σωστό στρώσιμο για τις πρώτες 200 ώρες, άσε που στις σημερινές plasma και χωρίς, πολύ σπάνια εμφανίζεται.
Μια 42άρα plasma μπορείς να τη βρείς γύρω στα 500 Ευρώ.

Τελικά αποφάσισα να πάρω την samsung 530 40'', είναι σε πολύ καλή τιμή κ διαβάζω εξαιρετικές κρητικές για την συγκεκριμένη. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 32"-37" μέχρι 600 ευρώ

Απ´τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει η ποιότητα τηλεοπτικού σήματος μπορείς να πας σε κάτι πιο οικονομικό, στα 50Hz δηλαδή και συγκεκριμένα στην Samsung LE32C530, γύρω στα 400 Ευρώ θα τη βρείς.
Δηλ. για ΜΟΝΟ τηλεοπτικό(analog) που θα με κατεύθυνες(32");

Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 32"-37" μέχρι 600 ευρώ

Δηλ. για ΜΟΝΟ τηλεοπτικό(analog) που θα με κατεύθυνες(32");

Και πάλι,40 ίντσες++ χρειάζονται,έστω και για μικρή απόσταση θέασης.